OLAyın göz makyaj temizleyici ve UV koruyucu losyonunu buldum 10,75 ikisi ve bunlara ihtiyacım var
arkadaşım eteği alma kıyafetin çok dio
dilek 5m, migrosda kozmetik ürünler %50 indirimli ben ordan alıcam yüz kremi deo falan eşime söyledim 11marta kadar kampanya.
kil ve peeling gbi şeyler daha çok çıkartır kuzum pazar günü yaptım pzt başladı çıkmadı deneyimle konuşuoum yaniya yanağımda grup sivilce çıktı yaa.. acıyo dokununca... acaba kil yapsam işe yararmı..yada limon + bebe pudrası
kızlar tünaydın
internetim yoktu yazamadım
geldim işe izin almadın sabahta kalktım geldim raporuda al gel ver ne bilim yaa pek istemedim
gece eşim saolsun çok ii baktı bana uyuyamadı bile kuzum benim
ben kötüyüm tabi eve gittim baktım birde üstüne üstlük regl olmuşum
tüm akşam bacaklarımı hiç hissetmedim ağlayıp durdum
yattıkça daha kötü oluoum die kalktım valla oturup duruoum zaten burda da.
super bebişin durumunu okudum seninde dediğin gibi daha gençsin hayırlısıyla yine çocuk sahibi olursun inş.
luxxor bebişinin maşallahı varAllahım ikinizi de korusun canım
dilşadcım dün yapıldı mı kerem için bi uygulama yapılcaktı beyin sıvısı için bugün nasılmış
sağol canımcım aminnhoşgeldin canım .maşallah ayçanabacakları gerçekten uzun büyüyünce fıstık gibi bir kız olacak .allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
kuzucuklar fikir verin
Eki Görüntüle 3640287,90a gelio alıyım mı! Lacivert yada kahve istiodum ama buda fena diil:44:
kil ve peeling gbi şeyler daha çok çıkartır kuzum pazar günü yaptım pzt başladı çıkmadı deneyimle konuşuoum yani
ama limon ii gelir hatta içine tuzda ek pudrayı da yatarken sürebilirsin limon ve tuzdan sonra limonla tuzu çay tabağında karıştır pamukla sür hatta üzerlerinde beklet
arkadaşımda 4 hftdır bal ve aspirin yapıo nişanlısı görevdeydi hft sonu gelmiş cilt bakımına gidiosun demiş çok ii fayda etti dio
size sölemiştim youtube da londrada bir türk kızı die aratınca çıkıo kız bi harika
Ah canım çok geçmiş olsun yaadikkat et kendine valla havalar da bi garip
Dileek bu eteği alma derim ben bacım çook benzerinin pudra rengi var bende o kadar kırışan bir kumaş ki bir oturup kalkmada kırış buruş oluyor ve pilesini düzeltip duruyorsun biraz sert dokulu. Bence alma yani yine sen bilirsin kumaşı uzaktan tanıdım
QUOTE=zuzu_88;23508392]ölemi diyosun canım..oke tuz+limon yapayım inş çok yakmaz, acıyo çinkim
Hatırlıyorum arkini, evde bakayım ona, şimdi tek değilim odada
Kahve için kendinize gelinnn miskin şeylerr
Kahve için kendinize gelinnn miskin şeylerr
şeftali çayı yapıcam ben, wc ye gidemiyorum 2 gündür yaa
Işim de yokk, erken ama e-bildirgelere başlim ben bari.. 80 küsür anca yaparım 2 güne
Merhaba bayanlar,bende bu akşam watsons gideceğim ,kullandığınız ,memnun kaldığınız ürünleri önerebilir misiniz bana?pat diye böyle bi,rden damladım ama :)
kahve stoğumu da yaptımNescafeden kazandığım kahvelerim geldi 2 tane 15li paketlerde
canım mrh duş jellerini kullandım birde bal özlü saç maskesi mükemmel
Eki Görüntüle 364136 Eki Görüntüle 364137
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?