2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

OLAyın göz makyaj temizleyici ve UV koruyucu losyonunu buldum 10,75 ikisi ve bunlara ihtiyacım var
arkadaşım eteği alma kıyafetin çok dio

dilek 5m, migrosda kozmetik ürünler %50 indirimli ben ordan alıcam yüz kremi deo falan eşime söyledim 11marta kadar kampanya.

ya yanağımda grup sivilce çıktı yaa.. acıyo dokununca... acaba kil yapsam işe yararmı..yada limon + bebe pudrası

dilek 5m, migrosda kozmetik ürünler %50 indirimli ben ordan alıcam yüz kremi deo falan eşime söyledim 11marta kadar kampanya.

onu bende düşündüm ama hastayım die eşim beni götürmeyebilir eve uzak bi avm de var 5m migros!
oraya gidelim desem ordanda annemlere geçelim die bilir çok çelişkideyim

ya yanağımda grup sivilce çıktı yaa.. acıyo dokununca... acaba kil yapsam işe yararmı..yada limon + bebe pudrası
kil ve peeling gbi şeyler daha çok çıkartır kuzum pazar günü yaptım pzt başladı çıkmadı deneyimle konuşuoum yani
ama limon ii gelir hatta içine tuzda ek pudrayı da yatarken sürebilirsin limon ve tuzdan sonra limonla tuzu çay tabağında karıştır pamukla sür hatta üzerlerinde beklet
arkadaşımda 4 hftdır bal ve aspirin yapıo nişanlısı görevdeydi hft sonu gelmiş cilt bakımına gidiosun demiş çok ii fayda etti dio
size sölemiştim youtube da londrada bir türk kızı die aratınca çıkıo kız bi harika

Dilsadcım hepsi harika canım Allah'ın izni meleklerin yardımıyla Keremcim sağlıkla gelip yerleşecek odasına

Ah canım çok geçmiş olsun yaadikkat et kendine valla havalar da bi garip

hoşgeldin canım .maşallah ayçana bacakları gerçekten uzun büyüyünce fıstık gibi bir kız olacak .allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
sağol canımcım aminn
kuzucuklar fikir verin

Eki Görüntüle 364028 7,90a gelio alıyım mı! Lacivert yada kahve istiodum ama buda fena diil:44:

Dileek bu eteği alma derim ben bacım çook benzerinin pudra rengi var bende o kadar kırışan bir kumaş ki bir oturup kalkmada kırış buruş oluyor ve pilesini düzeltip duruyorsun biraz sert dokulu. Bence alma yani yine sen bilirsin kumaşı uzaktan tanıdım

ölemi diyosun canım..oke tuz+limon yapayım inş çok yakmaz, acıyo çinkim

Hatırlıyorum arkini, evde bakayım ona, şimdi tek değilim odada

evt canım bi düzelmediki hava şartları
etektende vazgeçtim kuzu rengi içime pek sinmemişti var bu renk ama arka kısmı hoşuma gitmişti ama neyse OLAYdan krem alıyım diodum özge migrostaki indirimi hatırlatınca onda da karar veremedim

ölemi diyosun canım..oke tuz+limon yapayım inş çok yakmaz, acıyo çinkim

tmm canım
birde sizin orda var mı bilmioum da watsonstan şunu almıştım çok memnun kaldım hemde 5tl yüz temizleme jeli farkedilir şekilde düzeltio

Son düzenleme:
QUOTE=zuzu_88;23508392]ölemi diyosun canım..oke tuz+limon yapayım inş çok yakmaz, acıyo çinkim

tmm canım
birde sizin orda var mı bilmioum da watsonstan şunu almıştım çok memnun kaldım hemde 5tl yüz temizleme jeli farkedilir şekilde düzeltio
Eki Görüntüle 364072 [[/QUOTE]

WATSONS BURDA YOK , PARFÜMERİDEN BAKAYIM BELKİ VARDIR ONLARDA ....

Merhaba bayanlar,bende bu akşam watsons gideceğim ,kullandığınız ,memnun kaldığınız ürünleri önerebilir misiniz bana?pat diye böyle bi,rden damladım ama :)

şeftali çayı yapıcam ben, wc ye gidemiyorum 2 gündür yaa
Işim de yokk, erken ama e-bildirgelere başlim ben bari.. 80 küsür anca yaparım 2 güne

şeftali çayı nasıl oluyo yaaa, çok severim şeftaliyiii en sevdiğim meyvee
Ama kayısı ye sen, kayısı suyu iç ,iyi gelir

nekk ben geçenlerde bordroları ve bildirgeleri hallettim, ama çançan size çene çalaraktan 26 tanesini 2 günde yaptım anca :))) sen nasıl 80 küsürü 2 günde yapıcan

aşımızı olduk yavrum nasıl ağladı gözlerinden nasıl yaşlar aktı içini çeke çeke bi hal oldu oyy kötü oldum valla inşallah ateşlenmez yanında bile değilim yaa(

bende tam uyukluodum tlf geldi şirkete patron kavga edio ayıldım yani o sese
kahve falan içemioum tylolhot sunlife vitamin su bunları içebilioum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…