2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aşımızı olduk yavrum nasıl ağladı gözlerinden nasıl yaşlar aktı içini çeke çeke bi hal oldu oyy kötü oldum valla inşallah ateşlenmez yanında bile değilim yaa(

yavrum yaa ( üzülme annesi, hasta olmasın diye vuruluyo mecburen

aşımızı olduk yavrum nasıl ağladı gözlerinden nasıl yaşlar aktı içini çeke çeke bi hal oldu oyy kötü oldum valla inşallah ateşlenmez yanında bile değilim yaa(
oyyy yavrumm inşallah canım ateşi çıkmaz üzme kendini bi an önce akşam olsunda yanına git inşallah erken bırakmaz mı o uyuz patronun 5te 6da çıkıyım desen:26:

Dilek bu bal özlü saç maskesi nasıl bende almayı dşünüyorum maske.

canım ben o resim eklediğim şeyi 2 aydır sürekli kullanıoum epeyde gitti bazen saç kremi uygulamıoum onu yapıoum bolca sürüoum ovuşturuoum 5-10 dk beklioum yumuşacık oluo durularken akıp gidio birde bira özlüsü var ama onu kullanmadım dökülmede azaldı gibi kırıklarda olmuo eskisi gibi uçlarından hep küçücük kücüçük dökülürdü ama artık yok
hiçte tarak kullanmıoum ayrıca:108:

Kahve stoğumu da yaptım Nescafeden kazandığım kahvelerim geldi 2 tane 15li paketlerde
Nekim sende kazanmıştın listede adın vardı sanki
hadi yaa, benimkiler de gelir ozaman annemlere 2 paket, bitane eşime bi bana gelmesi lazım bakamıyorum kii
ay zuzummm kayısıymış o
doğadan karışık bitki çayı kayısılı.

canım mrh duş jellerini kullandım birde bal özlü saç maskesi mükemmel
Eki Görüntüle 364136 Eki Görüntüle 364137
fiyatı ne canım bu maskenin?

kıyamam onaa :/

...
Ay çok tuhaf yaa Dilek izin ister vermezler
ben de az önce uyukluyodum, kalktım kahve almaya
santralin orda kahve makinesi, santraldeki kızın yanına gittim konuşuyoruz.
Yön. kurulu başk. yardımcımız geldi (tırsım oluyoz hepimiz ondan da )
noluyo hanımlar mıı, naber mi, ne var hanımlar mı ne dedi..
"hiiç, uyukluyorum ben" dedim.
"hayırdır niye" dedi "yemekten sonra böyle oldum bilmem ki" dedim
tansiyonun mu düştü acaba, ktüysen eve git dedi. "aa öyle mi" dedim
"evet evet iyi değilsen git" dedi.
şimdi napsam ki :26:

ben bunu eşime almıştım, elleri çok yıpranıyo... Tüm gün kalaslardan falan... Ama kremim bitti diye bende sürüyom sabahları ..akşama kadar mis gibi kokusu gitmiyo elimden

Oyüzden gene arko alıcam ama nemlendiricili alıcam kendime ..

luxxor cnm allah bebişini kucağına almak nasip etsin..
super üzülme cnm herseyde bi hayır vardır..tekrar denersiniz eşinle..
kızlar benimde bi sorunum var .daha önce bahsetmiştim bilmeyenleriniz vardır eşim kaptan benim..allaha şükür birbirimize sevgimiz saygımız tam..şuan gemide telefonla görüşüyoruz hergün..aslında nikahı önden yaptık yaza düşünüm var gemiden 1 ay sonra inicek..tabi bu süreçte
evi kendim tutmam mobilyaları gelinliği falan kendim almam gerekiyor..eşimde bu süreçte tğm birikimini ve ayrıca maaşını benim hesabıma
yatırdı..bunu da kayınvalidem öğrenince bi ton laf etmiş nasıl güveniyorsun daha dün bir bugün iki gibilerinden ..eşimi sıkıştırınca öğrendim bunları ses tonu üzgün geliyıordu tabi anladım ben ..zaten pek ısınamamıştım kadına duyunca iyice soğudum..eşim üzülmesin diye herseyi alttan almaya çalışıyorum ama yoruldum kızlar..sizce nasıl davranmalıyım ben gemideli eşimide üzmek istemiyorum zaten gurbette çok etkileniyor benim üzülmemden yansıtmamam gerekiyor..çünkü çok iyidir o ailesi gibi değil..ama ben düğünümde pürüz çıksın istemiyorum..

....

Adamın iyi tarafına gelmiş demekki.... Sen bilirsin canım, gitmek istiyorsan git eve...
Böle fırsatı bulamazsın bidaha..

Ama senin müdüremi ne arıza çıkartırmı, hoş bşk.yrd. Nın yanında o hiçbişeyde, bişey diyip canını sıkarmı gidersen

zuzum bilmiyorum ki ben 88 felan taneyi en fazla 2 günde yapıyorum :26:
farklı bişi mi yapıyoruz ki acaba..
atom karıncayım ben sürekli iş istiyorum şefimden de, boş duramıyorum yaa :18: illa masamda iş olucak benim

hiç oralı olma keyfinide kaçırma git alışverişini yap ailenle birlikte gezersin bi ev bulursun dayar döşersin hem kendi istediklerinide almış olursun karışanda olmaz.

selam kızlar. offf bu evde olma işi hiç sarmadı beni ya. ne iş yapasım geliyor, ne dışarı çıkasım. oturuyorum bütün gün evde boş boş. böyle giderse bunalıma girerim ben ya. hayatımın hiç bir döneminde böyle olmadım ben. dışarıda mis gibi hava var. benim içim karanlık (( of yaa...

tşk kızlar yok dilekcim mümkün değil izin vermez biliyosunaman ateşi olmasında sorun değil..
oyun halısı gelmişti sabah öğlen götürdüm şimdi onda oynuyomuş çok sevmiş çok sevindim:))

simgecim düğün zamanı ne yazıkki böle problemler oluyo sonrasındada düzeltmek çok zor yapmacık davranıyosun neyazıkki eşin için böle devam ediyo işte napacaksın sende kendini çok ezdirmeden eşinide üzmemek adına rol yapacaksın cnm..

ay sinir insnlar yaa... Eşin sana güvenmiş onlara ne..hem ne demek dün bir bugün iki...resmi eşi değilmisin sonuçtaa...

Acaba eşine parayı geri al diye baskımı yapıyolar, eşinde söleyemiyodur belki sana

oyun halısı gelmişti sabah öğlen götürdüm şimdi onda oynuyomuş çok sevmiş çok sevindim:))

ayy valla bende sevindim tereddüt etmiştin ama bak hoşuna gitti demek ki ne kadar çabuk gelmiş ayrıca

Son düzenleme:
şefim (erkek) hiiiç bişi diyemez, ama finans müd. (erkek) gönül koyar ondamn mı izin alıyosun artık diye.
gitmesem adam diycek izin veriyom gitmemiş.. ay izin de istemedim ki, vermeseydi yaa.. du bakalım napsam ki..

bordroları yapıyorum, kontrol ediyorum, sonrada bildirgeleri gönderiyorum :101:
Ben çok gevşek davrandım canım ondan heralde :))
atom karıncam :)) gel ben sana bi yığın iş vereyim :126:

hamişlik depresyonumu bu yaaa, titre kendine gell :)

sıkıldın sen oturmaktan ondan... E alışkın değilsin normaldir

hiç oralı olma keyfinide kaçırma git alışverişini yap ailenle birlikte gezersin bi ev bulursun dayar döşersin hem kendi istediklerinide almış olursun karışanda olmaz.

normalde hiçbir şekilde saygı duyabileceğim bi aile değil..kimseyi küçük gördüğümden değil ama davranış biçimleri bizimkilere göre
o kadar farklı ki..hani bi görgü yok malesef..eşim okumuş kendini geliştimiş bi insan o da farkında ailesinin tutumlarında yanlışlığı görüyor ama et tırnaktan ayrılmaz onların evlatları sonuçta bu nedenle üzülüyor tüm bu yaşananlara bunu hissediyorum..işte ben hep alttan aldım eşim için ama görüyorum ki bunun da bi yararı yok dediğin gibi yapmalıyım sanırım..

şefim (erkek) hiiiç bişi diyemez, ama finans müd. (erkek) gönül koyar ondamn mı izin alıyosun artık diye.
gitmesem adam diycek izin veriyom gitmemiş.. ay izin de istemedim ki, vermeseydi yaa.. du bakalım napsam ki..

ALLAH HERKESE BÖYLE TELAŞ VERSİN ANACIM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…