- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
canım mrh duş jellerini kullandım birde bal özlü saç maskesi mükemmel
Eki Görüntüle 364136 Eki Görüntüle 364137
aşımızı olduk yavrum nasıl ağladı gözlerinden nasıl yaşlar aktı içini çeke çeke bi hal oldu oyy kötü oldum valla inşallah ateşlenmez yanında bile değilim yaa(
oyyy yavrumm inşallah canım ateşi çıkmaz üzme kendini bi an önce akşam olsunda yanına git inşallah erken bırakmaz mı o uyuz patronun 5te 6da çıkıyım desen:26:aşımızı olduk yavrum nasıl ağladı gözlerinden nasıl yaşlar aktı içini çeke çeke bi hal oldu oyy kötü oldum valla inşallah ateşlenmez yanında bile değilim yaa(
Dilek bu bal özlü saç maskesi nasıl bende almayı dşünüyorum maske.
hadi yaa, benimkiler de gelir ozamanKahve stoğumu da yaptımNescafeden kazandığım kahvelerim geldi 2 tane 15li paketlerde
Nekim sende kazanmıştın listede adın vardı sanki
ay zuzummmşeftali çayı nasıl oluyo yaaa, çok severim şeftaliyiii en sevdiğim meyvee
Ama kayısı ye sen, kayısı suyu iç ,iyi gelir
nekk ben geçenlerde bordroları ve bildirgeleri hallettim, ama çançan size çene çalaraktan 26 tanesini 2 günde yaptım anca :))) sen nasıl 80 küsürü 2 günde yapıcan
fiyatı ne canım bu maskenin?canım mrh duş jellerini kullandım birde bal özlü saç maskesi mükemmel
Eki Görüntüle 364136 Eki Görüntüle 364137
kıyamam onaa :/aşımızı olduk yavrum nasıl ağladı gözlerinden nasıl yaşlar aktı içini çeke çeke bi hal oldu oyy kötü oldum valla inşallah ateşlenmez yanında bile değilim yaa(
ay zuzummmKayısıymış o
doğadan karışık bitki çayı kayısılı.
...
Ay çok tuhaf yaa dilek izin ister vermezler
ben de az önce uyukluyodum, kalktım kahve almaya
santralin orda kahve makinesi, santraldeki kızın yanına gittim konuşuyoruz.
Yön. Kurulu başk. Yardımcımız geldi (tırsım oluyoz hepimiz ondan da)
noluyo hanımlar mıı, naber mi, ne var hanımlar mı ne dedi..
"hiiç, uyukluyorum ben" dedim.
"hayırdır niye" dedi "yemekten sonra böyle oldum bilmem ki" dedim
tansiyonun mu düştü acaba, ktüysen eve git dedi. "aa öyle mi" dedim
"evet evet iyi değilsen git" dedi.
şimdi napsam ki :26:
luxxor cnm allah bebişini kucağına almak nasip etsin..
super üzülme cnm herseyde bi hayır vardır..tekrar denersiniz eşinle..
kızlar benimde bi sorunum var .daha önce bahsetmiştim bilmeyenleriniz vardır eşim kaptan benim..allaha şükür birbirimize sevgimiz saygımız tam..şuan gemide telefonla görüşüyoruz hergün..aslında nikahı önden yaptık yaza düşünüm var gemiden 1 ay sonra inicek..tabi bu süreçte
evi kendim tutmam mobilyaları gelinliği falan kendim almam gerekiyor..eşimde bu süreçte tğm birikimini ve ayrıca maaşını benim hesabıma
yatırdı..bunu da kayınvalidem öğrenince bi ton laf etmiş nasıl güveniyorsun daha dün bir bugün iki gibilerinden ..eşimi sıkıştırınca öğrendim bunları ses tonu üzgün geliyıordu tabi anladım ben ..zaten pek ısınamamıştım kadına duyunca iyice soğudum..eşim üzülmesin diye herseyi alttan almaya çalışıyorum ama yoruldum kızlar..sizce nasıl davranmalıyım bengemideli eşimide üzmek istemiyorum zaten gurbette çok etkileniyor benim üzülmemden yansıtmamam gerekiyor..çünkü çok iyidir o ailesi gibi değil..ama ben düğünümde pürüz çıksın istemiyorum..
oyyy yavrumm inşallah canım ateşi çıkmaz üzme kendini bi an önce akşam olsunda yanına git inşallah erken bırakmaz mı o uyuz patronun 5te 6da çıkıyım desen:26:
canım ben o resim eklediğim şeyi 2 aydır sürekli kullanıoum epeyde gitti bazen saç kremi uygulamıoum onu yapıoum bolca sürüoum ovuşturuoum 5-10 dk beklioum yumuşacık oluo durularken akıp gidio birde bira özlüsü var ama onu kullanmadım dökülmede azaldı gibi kırıklarda olmuo eskisi gibi uçlarından hep küçücük kücüçük dökülürdü ama artık yok
hiçte tarak kullanmıoum ayrıca:108:
super üzülme cnm herseyde bi hayır vardır..tekrar denersiniz eşinle..
kızlar benimde bi sorunum var .daha önce bahsetmiştim bilmeyenleriniz vardır eşim kaptan benim..allaha şükür birbirimize sevgimiz saygımız tam..şuan gemide telefonla görüşüyoruz hergün..aslında nikahı önden yaptık yaza düşünüm var gemiden 1 ay sonra inicek..tabi bu süreçte
evi kendim tutmam mobilyaları gelinliği falan kendim almam gerekiyor..eşimde bu süreçte tğm birikimini ve ayrıca maaşını benim hesabıma
yatırdı..bunu da kayınvalidem öğrenince bi ton laf etmiş nasıl güveniyorsun daha dün bir bugün iki gibilerinden ..eşimi sıkıştırınca öğrendim bunları ses tonu üzgün geliyıordu tabi anladım ben ..zaten pek ısınamamıştım kadına duyunca iyice soğudum..eşim üzülmesin diye herseyi alttan almaya çalışıyorum ama yoruldum kızlar..sizce nasıl davranmalıyım bengemideli eşimide üzmek istemiyorum zaten gurbette çok etkileniyor benim üzülmemden yansıtmamam gerekiyor..çünkü çok iyidir o ailesi gibi değil..ama ben düğünümde pürüz çıksın istemiyorum..
fiyatı ne canım bu maskenin?
Super üzülme cnm herseyde bi hayır vardır..tekrar denersiniz eşinle..
Kızlar benimde bi sorunum var .daha önce bahsetmiştim bilmeyenleriniz vardır eşim kaptan benim..allaha şükür birbirimize sevgimiz saygımız tam..şuan gemide telefonla görüşüyoruz hergün..aslında nikahı önden yaptık yaza düşünüm var gemiden 1 ay sonra inicek..tabi bu süreçte
yatırdı..bunu da kayınvalidem öğrenince bi ton laf etmiş nasıl güveniyorsun daha dün bir bugün iki gibilerinden ..eşimi sıkıştırınca öğrendim bunları ses tonu üzgün geliyıordu tabi anladım ben ..zaten pek ısınamamıştım kadına duyunca iyice soğudum..eşim üzülmesin diye herseyi alttan almaya çalışıyorum ama yoruldum kızlar..sizce nasıl davranmalıyım benGemideli eşimide üzmek istemiyorum zaten gurbette çok etkileniyor benim üzülmemden yansıtmamam gerekiyor..çünkü çok iyidir o ailesi gibi değil..ama ben düğünümde pürüz çıksın istemiyorum..
canım o iki markanın el kremini kullanmadım
ama el kreminde avondan çok memnunum
Eki Görüntüle 364152
birde zeytinyağ özlü hobby de güzel
Eki Görüntüle 364156
oyun halısı gelmişti sabah öğlen götürdüm şimdi onda oynuyomuş çok sevmiş çok sevindim:))
şefim (erkek)
....
Adamın iyi tarafına gelmiş demekki.... Sen bilirsin canım, gitmek istiyorsan git eve...
Böle fırsatı bulamazsın bidaha..
Ama senin müdüremi ne arıza çıkartırmı, hoş bşk.yrd. Nın yanında o hiçbişeyde, bişey diyip canını sıkarmı gidersen
zuzum bilmiyorum ki ben 88 felan taneyi en fazla 2 günde yapıyorum :26:
Farklı bişi mi yapıyoruz ki acaba..
Atom karıncayım benSürekli iş istiyorum şefimden de, boş duramıyorum yaa :18: Illa masamda iş olucak benim
selam kızlar. Offf bu evde olma işi hiç sarmadı beni ya. Ne iş yapasım geliyor, ne dışarı çıkasım. Oturuyorum bütün gün evde boş boş. Böyle giderse bunalıma girerim ben ya. Hayatımın hiç bir döneminde böyle olmadım ben. Dışarıda mis gibi hava var. Benim içim karanlık(( of yaa...
hiç oralı olma keyfinide kaçırma git alışverişini yap ailenle birlikte gezersin bi ev bulursun dayar döşersin hem kendi istediklerinide almış olursun karışanda olmaz.
şefim (erkek)hiiiç bişi diyemez, ama finans müd. (erkek) gönül koyar ondamn mı izin alıyosun artık diye.
gitmesem adam diycek izin veriyom gitmemiş.. ay izin de istemedim ki, vermeseydi yaa.. du bakalım napsam ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?