hhmm anladım canım ,çok saol.watsons başka önerebilceğiniz ürün yok sanırım:)bal özlü saç kremi ne kadar ?
şefim (erkek)Hiiiç bişi diyemez, ama finans müd. (erkek) gönül koyar ondamn mı izin alıyosun artık diye.
Gitmesem adam diycek izin veriyom gitmemiş.. Ay izin de istemedim ki, vermeseydi yaa.. Du bakalım napsam ki..
7,90 canım
çok bişi yok önereceğim yani ufak tefek alıoum bişiler mesela peçetesi orkidi güzel diil şuan hastayım o mini cep selpağı çok sert burnumu acıtıo
duşjellerinin kokusu hoş kalemtraş pudra süngeri gibi şeyleri güzel kendi şampuanı 1kilosu 6 tl falan herhalde ama denemedim ii olduğunu düşünmüoum syoss kullanıoum watsonstan almıştım kampanyada 10,75ti şampuan ve saç kremi
ıslak mendili güzel diebilirim
rossmannı biliosan ordada kendi markası var rival de loop die kapatıcısı pudrası ruju uygun ve güzel tavsiye ederim
tşk kızlar yok dilekcim mümkün değil izin vermez biliyosunaman ateşi olmasında sorun değil..
oyun halısı gelmişti sabah öğlen götürdüm şimdi onda oynuyomuş çok sevmiş çok sevindim:))
simgecim düğün zamanı ne yazıkki böle problemler oluyo sonrasındada düzeltmek çok zor yapmacık davranıyosun neyazıkki eşin için böle devam ediyo işte napacaksın sende kendini çok ezdirmeden eşinide üzmemek adına rol yapacaksın cnm..
ay sinir insnlar yaa... Eşin sana güvenmiş onlara ne..hem ne demek dün bir bugün iki...resmi eşi değilmisin sonuçtaa...
Acaba eşine parayı geri al diye baskımı yapıyolar, eşinde söleyemiyodur belki sana
kıyamam yaa.. hormonlardandır bu ruh halin canım, yoksa çok neşeli mutlu olman lazım çok bekledin bu anı.. izmire dönmeyi..arkilerinle buluş, çık gez evde oturmaselam kızlar. offf bu evde olma işi hiç sarmadı beni ya. ne iş yapasım geliyor, ne dışarı çıkasım. oturuyorum bütün gün evde boş boş. böyle giderse bunalıma girerim ben ya. hayatımın hiç bir döneminde böyle olmadım ben. dışarıda mis gibi hava var. benim içim karanlık(( of yaa...
ay sevmiş yani oyun halısını, ben de sevindim buna.. :119:tşk kızlar yok dilekcim mümkün değil izin vermez biliyosunaman ateşi olmasında sorun değil..
oyun halısı gelmişti sabah öğlen götürdüm şimdi onda oynuyomuş çok sevmiş çok sevindim:))
fiyatı iyimiş. ben de bakim Pelikana gidince, orda var watsonscanım buda bira mayalı olanı da 7,90dı uygun yani ve dedim ya 2 aydır kullanıoum daha 1 ay daha kullanırım ve sürekli kullanıoum hft da 2-3 kez bolca sürüoum.
ayy valla bende sevindimtereddüt etmiştin ama bak hoşuna gitti demek ki ne kadar çabuk gelmiş ayrıca
kıyamam yaa.. hormonlardandır bu ruh halin canım, yoksa çok neşeli mutlu olman lazım çok bekledin bu anı.. izmire dönmeyi..arkilerinle buluş, çık gez evde oturma
ay sevmiş yani oyun halısını, ben de sevindim buna.. :119:
fiyatı iyimiş. ben de bakim Pelikana gidince, orda var watsons
şefim (erkek)hiiiç bişi diyemez, ama finans müd. (erkek) gönül koyar ondamn mı izin alıyosun artık diye.
gitmesem adam diycek izin veriyom gitmemiş.. ay izin de istemedim ki, vermeseydi yaa.. du bakalım napsam ki..
nedense hep kadın olarak hayal ettimKimle yazıştığını merak eden değilmiydi
Ozamn finans müdürüne en solgun halinle gitMdr,yrd. Halimi görünce izin verdi, gidebilirmiyim de (masuzcuktan izin alıyomuş gibi)
ALLAH HERKESE BÖYLE TELAŞ VERSİN ANACIM
eet o erkek iştenedense hep kadın olarak hayal ettimKimle yazıştığını merak eden değilmiydi
Ozamn finans müdürüne en solgun halinle gitMdr,yrd. Halimi görünce izin verdi, gidebilirmiyim de (masuzcuktan izin alıyomuş gibi)
benim k.validem de benzer bir kadın. huyuna, suyuna gideceksin.sorma cnmya eşim bu kadar iyi olmasa zaten bu kadar düşünmem..tüm derdim onu üzmeden nasıl hareket edebilirim bu yani..tehlikeli bi kadın çünkü..ben bankcıyım hani biraz giyimime dikkat ederim mesleğim gereği bakımlıyımdır zaten normaldede..kadın hiçbir ynlışımı görmediği halde..bir kere eşimle tartışırlarken bu kız seni aldatır sen gemideyken demiş..düşünebiliyor musunuz..böyle bir kadınla uğraşıyoırum..
sorma cnmya eşim bu kadar iyi olmasa zaten bu kadar düşünmem..tüm derdim onu üzmeden nasıl hareket edebilirim bu yani..tehlikeli bi kadın çünkü..ben bankcıyım hani biraz giyimime dikkat ederim mesleğim gereği bakımlıyımdır zaten normaldede..kadın hiçbir ynlışımı görmediği halde..bir kere eşimle tartışırlarken bu kız seni aldatır sen gemideyken demiş..düşünebiliyor musunuz..böyle bir kadınla uğraşıyoırum..
zuzuşşşş çok fenasın kıss
eet o erkek işte
Hımm du bakim yle de yapabilirim, yada görürse gitmediğimi kahve iyi geldi derim napim.. 2 saat kaldı şurda gitmiyim bari
ahh kıyamam sanaaa
eet o erkek işte
hımm du bakim yle de yapabilirim, yada görürse gitmediğimi kahve iyi geldi derim napim.. 2 saat kaldı şurda gitmiyim bari
benim k.validem de benzer bir kadın. huyuna, suyuna gideceksin.
evliliğimin ilk aylarında ağladım, üzüldüm ne oldu? hiç bişi.. eşimle aramız kötü oldu, tartıştık en güzel aylarımızda.
sonuçta ne yaparsa yapsın, ne derse desin o eşinin annesi. eşin ona kızsa da, haklı bulmasa da ezdirmez :) geçinmek lazım.
şimdi napıyomuyum.. mesafeliyim, kırıldığım üzüldüğüm şeyler de oluyo ama hiiiç belli etmiyorum, çok takılmıyorum.
aradığında, gittiğimde hiç bir şey olmamış gibi davranıyorum. çünkü üzülen, yıpranan ben oluyorum. böylesi çok iyi walla :)
lafları da bir kulağımdan giriyo birinden çıkıyo :) he diyip geçiyorum..
evt cnm aslında öyle iyi niyetli yaklaştım ki..tanımadan seviyordum onu sırf eşimin annesi diye..çok olumlu duygularla yaklaşmıştım..
kayınvalidemin aşırı bir kısaknçlığı var..dediğin gibi annesine saygısızlık yapsam ki yapmam zaten eşim tepki gösterir..yani zaten eşim annesinin yanlışını yüzüne söylüyor beni ezdirmiyor..bir kere benim duymayacağımı düşünerek bu kız seni aldatır dediğinde eşim çok sinirlenmişti evi terk ettik zaten..eşim şok oldu ..akıllı olun yüzümü görmezsiniz dedi ailesine..ah neler neler var daha biz yanyana otururken bile sırf eşimin yanından beni kaldırmak için iş buyurur..artık o kadar alıştık ki bu duruma kendi aramızda espri konusu bile oldu..ama tabi içten içe üzülüyorum ben..eşim zaten gemide..karadayken de mesafelimi olucam yani ..
allahtan onlar istanbulda biz izmirde yaşıcaz tek avuntum bu ve eşimin beni ezdirmemesi tabi..ama tabi ileriye dönük endişelerimde yok değil tabi..her şey bekliyorum artık o aileden..
ay özgeee tam sana yazıodum ben de kazandım bana da gelir o zaman yakında dicektim ki yemin ederim kapı çaldı nescafelerim geldi bu kadar olurKahve stoğumu da yaptımNescafeden kazandığım kahvelerim geldi 2 tane 15li paketlerde
Nekim sende kazanmıştın listede adın vardı sanki
aşımızı olduk yavrum nasıl ağladı gözlerinden nasıl yaşlar aktı içini çeke çeke bi hal oldu oyy kötü oldum valla inşallah ateşlenmez yanında bile değilim yaa(
canım yaa çok zor dimii. ama iyiolsun die yapılıo napalım el mahkummtşk kızlar yok dilekcim mümkün değil izin vermez biliyosunaman ateşi olmasında sorun değil..
..
sorma cnmya eşim bu kadar iyi olmasa zaten bu kadar düşünmem..tüm derdim onu üzmeden nasıl hareket edebilirim bu yani..tehlikeli bi kadın çünkü..ben bankcıyım hani biraz giyimime dikkat ederim mesleğim gereği bakımlıyımdır zaten normaldede..kadın hiçbir ynlışımı görmediği halde..bir kere eşimle tartışırlarken bu kız seni aldatır sen gemideyken demiş..düşünebiliyor musunuz..böyle bir kadınla uğraşıyoırum..
evt cnm aslında öyle iyi niyetli yaklaştım ki..tanımadan seviyordum onu sırf eşimin annesi diye..çok olumlu duygularla yaklaşmıştım..
kayınvalidemin aşırı bir kısaknçlığı var..dediğin gibi annesine saygısızlık yapsam ki yapmam zaten eşim tepki gösterir..yani zaten eşim annesinin yanlışını yüzüne söylüyor beni ezdirmiyor..bir kere benim duymayacağımı düşünerek bu kız seni aldatır dediğinde eşim çok sinirlenmişti evi terk ettik zaten..eşim şok oldu ..akıllı olun yüzümü görmezsiniz dedi ailesine..ah neler neler var daha biz yanyana otururken bile sırf eşimin yanından beni kaldırmak için iş buyurur..artık o kadar alıştık ki bu duruma kendi aramızda espri konusu bile oldu..ama tabi içten içe üzülüyorum ben..eşim zaten gemide..karadayken de mesafelimi olucam yani ..
allahtan onlar istanbulda biz izmirde yaşıcaz tek avuntum bu ve eşimin beni ezdirmemesi tabi..ama tabi ileriye dönük endişelerimde yok değil tabi..her şey bekliyorum artık o aileden..
Bence kıskançlığın ötesinde bu ne demek sırf yanında oturma diye iş buyurur
Allah yardımcın olsun en azından ayrı yaşıyorsunuz ayrı şehirdesin.. İzmirde annenler mi var, birde aranızdaki nikahı herkes biliyormu yoksa siz aranızda mı kıydırdınız.
K.validenin parayı neden veriyorsun demesi yüzünden sordum biliyorlarsa nikahlı eşisin sonuçta tabi ki sana vericek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?