2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hhmm anladım canım ,çok saol.watsons başka önerebilceğiniz ürün yok sanırım:)bal özlü saç kremi ne kadar ?

7,90 canım
çok bişi yok önereceğim yani ufak tefek alıoum bişiler mesela peçetesi orkidi güzel diil şuan hastayım o mini cep selpağı çok sert burnumu acıtıo
duşjellerinin kokusu hoş kalemtraş pudra süngeri gibi şeyleri güzel kendi şampuanı 1kilosu 6 tl falan herhalde ama denemedim ii olduğunu düşünmüoum syoss kullanıoum watsonstan almıştım kampanyada 10,75ti şampuan ve saç kremi
ıslak mendili güzel diebilirim
rossmannı biliosan ordada kendi markası var rival de loop die kapatıcısı pudrası ruju uygun ve güzel tavsiye ederim

şefim (erkek) Hiiiç bişi diyemez, ama finans müd. (erkek) gönül koyar ondamn mı izin alıyosun artık diye.
Gitmesem adam diycek izin veriyom gitmemiş.. Ay izin de istemedim ki, vermeseydi yaa.. Du bakalım napsam ki..

nedense hep kadın olarak hayal ettim Kimle yazıştığını merak eden değilmiydi

Ozamn finans müdürüne en solgun halinle git Mdr,yrd. Halimi görünce izin verdi, gidebilirmiyim de (masuzcuktan izin alıyomuş gibi)

teşekkür ederimm canımmmm

evt cnm bende duyardım hep hatta ayıplardım ama başıma geleceği aklıma gelmemişti..evt aslında daha düğün olmadan soğudum ailesinden..hiç hoş bi durum olmadı..hani ailem falan çok iyidir annem kayınvalnle hep iyi ol saygı göster diye öğütler ama saygı duyulucak halleri kalmadı..kadın hiç çekinmeden yanımda laf sokabiliyor.hani okumuş karekterli bi insanım..saygıyı haketmeyemantıksız insanların karşısında susup oturmak koyuyo..birde çok komik kız evi naz evi derler..bizde tam tersi oldu kayınvalidem sayesinde..

sorma cnmya eşim bu kadar iyi olmasa zaten bu kadar düşünmem..tüm derdim onu üzmeden nasıl hareket edebilirim bu yani..tehlikeli bi kadın çünkü..ben bankcıyım hani biraz giyimime dikkat ederim mesleğim gereği bakımlıyımdır zaten normaldede..kadın hiçbir ynlışımı görmediği halde..bir kere eşimle tartışırlarken bu kız seni aldatır sen gemideyken demiş..düşünebiliyor musunuz..böyle bir kadınla uğraşıyoırum..

kıyamam yaa.. hormonlardandır bu ruh halin canım, yoksa çok neşeli mutlu olman lazım çok bekledin bu anı.. izmire dönmeyi..arkilerinle buluş, çık gez evde oturma

tşk kızlar yok dilekcim mümkün değil izin vermez biliyosunaman ateşi olmasında sorun değil..
oyun halısı gelmişti sabah öğlen götürdüm şimdi onda oynuyomuş çok sevmiş çok sevindim:))
ay sevmiş yani oyun halısını, ben de sevindim buna.. :119:

canım buda bira mayalı olanı da 7,90dı uygun yani ve dedim ya 2 aydır kullanıoum daha 1 ay daha kullanırım ve sürekli kullanıoum hft da 2-3 kez bolca sürüoum.
fiyatı iyimiş. ben de bakim Pelikana gidince, orda var watsons

ayy valla bende sevindim tereddüt etmiştin ama bak hoşuna gitti demek ki ne kadar çabuk gelmiş ayrıca

ayy bende çok sevindim sevmesine çok şüphe ederk aldım ama neyse işe yarıcak inşallah:)1 günde geldi dilekcim ankaradan geliyoya yakın oyüzden:)

şefim (erkek) hiiiç bişi diyemez, ama finans müd. (erkek) gönül koyar ondamn mı izin alıyosun artık diye.
gitmesem adam diycek izin veriyom gitmemiş.. ay izin de istemedim ki, vermeseydi yaa.. du bakalım napsam ki..

nekim izin vermiş işte adam ne güzel git yat dinlen:))

zuzuşşşş çok fenasın kıss

ALLAH HERKESE BÖYLE TELAŞ VERSİN ANACIM
ahh kıyamam sanaaa

eet o erkek işte
hımm du bakim yle de yapabilirim, yada görürse gitmediğimi kahve iyi geldi derim napim.. 2 saat kaldı şurda gitmiyim bari
benim k.validem de benzer bir kadın. huyuna, suyuna gideceksin.
evliliğimin ilk aylarında ağladım, üzüldüm ne oldu? hiç bişi.. eşimle aramız kötü oldu, tartıştık en güzel aylarımızda.
sonuçta ne yaparsa yapsın, ne derse desin o eşinin annesi. eşin ona kızsa da, haklı bulmasa da ezdirmez :) geçinmek lazım.
şimdi napıyomuyum.. mesafeliyim, kırıldığım üzüldüğüm şeyler de oluyo ama hiiiç belli etmiyorum, çok takılmıyorum.
aradığında, gittiğimde hiç bir şey olmamış gibi davranıyorum. çünkü üzülen, yıpranan ben oluyorum. böylesi çok iyi walla :)
lafları da bir kulağımdan giriyo birinden çıkıyo :) he diyip geçiyorum..

Allah yardımcın olsun

zuzuşşşş çok fenasın kıss

eet o erkek işte
Hımm du bakim yle de yapabilirim, yada görürse gitmediğimi kahve iyi geldi derim napim.. 2 saat kaldı şurda gitmiyim bari

çok sıkıldım çokk ......

Dilek krem mirem dedin bakım dedin , acaba bi parfümeriyemi uğrasam bişeylermi alsam kendime...
ama işte otobüs sorun yaa, 1 saat oylanmam lazım ozaman

evt cnm aslında öyle iyi niyetli yaklaştım ki..tanımadan seviyordum onu sırf eşimin annesi diye..çok olumlu duygularla yaklaşmıştım..
kayınvalidemin aşırı bir kısaknçlığı var..dediğin gibi annesine saygısızlık yapsam ki yapmam zaten eşim tepki gösterir..yani zaten eşim annesinin yanlışını yüzüne söylüyor beni ezdirmiyor..bir kere benim duymayacağımı düşünerek bu kız seni aldatır dediğinde eşim çok sinirlenmişti evi terk ettik zaten..eşim şok oldu ..akıllı olun yüzümü görmezsiniz dedi ailesine..ah neler neler var daha biz yanyana otururken bile sırf eşimin yanından beni kaldırmak için iş buyurur..artık o kadar alıştık ki bu duruma kendi aramızda espri konusu bile oldu..ama tabi içten içe üzülüyorum ben..eşim zaten gemide..karadayken de mesafelimi olucam yani ..
allahtan onlar istanbulda biz izmirde yaşıcaz tek avuntum bu ve eşimin beni ezdirmemesi tabi..ama tabi ileriye dönük endişelerimde yok değil tabi..her şey bekliyorum artık o aileden..

yarenim belki hamilelikten böylesindir.hep bunun hayalini kurdun.sirkelen kendine gel.hava güzelse çık dışarı kordonda yürüyüş yap arkadaşlarınla buluş .kendini bırakma böle

Bence kıskançlığın ötesinde bu ne demek sırf yanında oturma diye iş buyurur
Allah yardımcın olsun en azından ayrı yaşıyorsunuz ayrı şehirdesin.. İzmirde annenler mi var, birde aranızdaki nikahı herkes biliyormu yoksa siz aranızda mı kıydırdınız.
K.validenin parayı neden veriyorsun demesi yüzünden sordum biliyorlarsa nikahlı eşisin sonuçta tabi ki sana vericek.

Kahve stoğumu da yaptım Nescafeden kazandığım kahvelerim geldi 2 tane 15li paketlerde
Nekim sende kazanmıştın listede adın vardı sanki
ay özgeee tam sana yazıodum ben de kazandım bana da gelir o zaman yakında dicektim ki yemin ederim kapı çaldı nescafelerim geldi bu kadar olur eşim de 2 paket kazanmıştı 3 pakete tamamladık biz
aşımızı olduk yavrum nasıl ağladı gözlerinden nasıl yaşlar aktı içini çeke çeke bi hal oldu oyy kötü oldum valla inşallah ateşlenmez yanında bile değilim yaa(

tşk kızlar yok dilekcim mümkün değil izin vermez biliyosunaman ateşi olmasında sorun değil..
oyun halısı gelmişti sabah öğlen götürdüm şimdi onda oynuyomuş çok sevmiş çok sevindim:))
..
canım yaa çok zor dimii. ama iyiolsun die yapılıo napalım el mahkumm ama çok sevindim oyun şeysini beğenmesineeee ayy cici cici oynasınn fıstıkk

heralde seni biraz süslü püslü görünce öyle dedi. aman bırak yaaaaaaa bazen duymazdan geliceksin. hem ne güzel ayrı şehirlerdeymişsiniz bu senin için büyük avantaj emin ol.

simgeciğim allahtan asıl yüzünü şimdiden biliyosun .evlenene kadar herşey yolunda olupta tam evlenirken arıza çıkarınca daha kötü oluyor.hem farklı illerde yaşıcaksınız bu iyi.eşin içinde idare ediceksin ama onun lafları yüzünden kendini yıpratma .hemen hemen herkes kaynanayla problem yaşamıştır.eşinde senin tarafındaysa gerisini boşver

zuzum hft sonu eşinle gidersin olmaz mı:44:
yarenim çalışmaya alışkın olduğun için bunalıosun tabii kendine bi hobi edinmelisin bence puzzle yap
nigar gitmedin mi sen

dilekcim yaa geçmiş olsun bu arada.tühh keşke gelmeseydin işee...neyse az kaldı sayılır yarın da çalışıo usun bu hafta??

haklısın canm zaten kadının psikolojik sorunları var..son dönemdede eşime ve bana takmış durumda..nikahımızda benim ailem yakın akrabalarım ve eşimin ailesi ve yine yakınları vardı..yaptığı saçmalık yani hiçbir yanlışımı görmemesine rağmen böyle konuşmalar yapabiliyor..bir de eşim gemide olduğu için onun damarına basmak ve benden uzaklaştırmak istedi..hani bizim aramızda güven vardır..ve olması gerekli zaten hem onun mesleği gereği bana güven duymaya ihtiyacı var böyle söylenirmi kaptan bir adama..nasıl bir annedir anlamıyorum çocuğunu böyle üzebiliyor..annemler aydın ama aramız bir saat izmirle cnm yakın yani..
sanırım paranın bende olmasıyla dizginler benim elime geçit diye düşünüyor..eziyet yapamayacak ya çıldırdı tabi..allahım ya neler söylüyorum beni de kendine benzetti..aslında öyle uyumluyumdur ki çevrmle..ilk defa böyle bişey yaşıyorum..şaşkınım:18:

saolun kızlar sayenizde biraz rahatladım ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…