2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Herkese benden kahvee

tşk

aşımızı olduk yavrum nasıl ağladı gözlerinden nasıl yaşlar aktı içini çeke çeke bi hal oldu oyy kötü oldum valla inşallah ateşlenmez yanında bile değilim yaa(

yavrum yaa, kıyamam. inş bişecik olmaz.

canım benm de kayınvalidem bahsettiğin gibi başladı huysuzluklara, en sonunda benmle tartışa tartışa erken doğum yaptırttı bana. doğumdn sonra da durmadı tabii çenesi. beddua etti erken doğum yap diye ama ben bedduasının tuttuğunu düşünmüyyorum çünkü haklı değildi sadece çook fazla üzdü beni buna sebep oldu. değişmeyecektir emin ol. benm ailemle de hiç uyuşmuyorlar ve şimd benm annem de onunla görüşmeme kararı aldı. cahil olandan korkacaksın, tedbirli yanaşacaksın. şimdi umrumda bile değil, evine gitmiyorum. bir gün gidersem de sırf eşimin hatrına.

kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti. pazartesi görüşmek üzere. hafta sonu evde bi sürü iş beni bekliyor. geçen cumartesiden beri de evde hiçç yemek yapmadım bu akşam gzüm alıcak mı bakalım. grşrs.

evt cnm olabilir..tek avuntum bu zaten yoksa halim harab

aslında haklısın çünkü gardımı almış durumdayım..hani bel ki hiçbirşeyden haberim olmasa ve içten içe eşimi işlemeye çalışsa ozman çok daha kötü olabilirdi..eşimde sağolsun biraz sıkıştırınca anlatıyor hani annen nelere takıyor bileyim ki bende en uygun şeklde davranıyım diyorum..yani söylemese daha kötü..haberim olmıycak bişeysen saf saf gülücem suratlarına..

dilekcim yaa geçmiş olsun bu arada.tühh keşke gelmeseydin işee...neyse az kaldı sayılır yarın da çalışıo usun bu hafta??
evt az kaldı canım 2 saat işte yarın evdeyim kuzum ya izinli olduğum hft Allahtan

ay yok ben almayım
Oflaya poflay, hadi gidelim der gibi ...rahatsız eder benii

ya bana ark akşam gidelim dio ama halim yok
pazar günü eşimle gitcem hadi başka ne alcan hadi bitmedi mi hadi hadi hadi yaa
ama arabayla gider gelirim ve onunla gezerim die istioum.

iyi tatiller canım kendini yorma yardıma birilerini çağır

gülw güle dilşadd iyi tatiller sana daa

oh iyi bari ben sanki bu hafta çalışıosun die aklımda kalmış üzülüodummm

üff eşimle alışverişe çıkmak tam bi kabuss. hep şikayet hep şikayet, bazen ses çıkarmıyor mesela o zaman bile ben hep diken üstündeyim sıkılıo die rahat rahat gezemiom. kendi başıma avm gezmeyi çok severim ben aslında,ona da bırakmıyorrr

hay allah ya çok üzüldüm cnm neler yaşamıssın..geçmiş olsun umarım şuan toparlamıssındır.gerçekten tehlikeliymiş..işte bende ilerisinden korktuğum için neyapmalıyım diye düşünüp duruyorum..bi strateji şart..en doğrusu mesafeyi korumak sanırım..mecburen rol kesicez..hiç aklıma gelmiycek şeyler ya inanamıyorum..

Dilek benimde aklımda bu hafta çalışıyorsun diye kalmış hatta pzt. günü çabuk geçsin bu hafta falan diyordun:26: Neysem iyi olmuş öyleyse de dinlenirsin.
Kızlar bu arada benimki de öyle alışverişte şunu alıcam derim niye alıyosun ki işte şundan var zaten ne gerek var falan bi sürü şey söyler sonra bide sorar başka istediğin bişe var mı hee söyliyim de onlara da kulp bul Yinede onla çıkmayı daha çok severim alışverişe

kesinlikle mesafeli olmak en doğrusu.
bi kere kesinlikle taviz vermemek lazım bi kere yüz görürlerse o öyle gider.
neyse ki eşin de az çok annenin huyunu anlamış bu da iyi olmuş senin için.
belki zaman zaman yapabilirim dersen çaktırmadan cici cici laf sokarsın sen de ona, maksat gıcıklık olsun çok fenayımm

ya bana ark akşam gidelim dio ama halim yok
pazar günü eşimle gitcem hadi başka ne alcan hadi bitmedi mi hadi hadi hadi yaa
ama arabayla gider gelirim ve onunla gezerim die istioum.

işte erkekler böle canım.... Ama kipada falan, arabayla ilgili yada o çalışma aletleri falan varya ..o bölüme gelincede ben sıkılıyorum, çekiştirip duruyorum

özge bazen de şöle bi durum oluyo bizde....

Mesela bişeyi gösteriyorum nasıl diyorum ....bişeyini beğenmiyo alma diyo, başka bişeyle kıyaslatınca, "aa öbürünü al" diyo ...bu sefer bende diyom "hani öbürünün şurası şöleydi" , "e napim beğenmiyon sende bişeyi" diyo
Yani alayımda biran önce çıksın ordan, onu istiyo ..

Ama bazende çok iyi fikirler veriyo, keyfi yerinde olunca sıkılmayınca

geçen gün bizde de buna benzer bi muhabbet vardı. alışverişe çıkıcam diom ne gerek var herşeyin var dio. ya o eski diom bilmemne diom vır vır vır konuşuo. tamam dedi say ne alıcaksın bakiim. baya bi saydım 2 ayk.2 kot üst badiler baharlık, çanta...tamam dio sana 200 tl limit ne istersen al. hayret bişi yaaa maaşıma da dokundurtmuo harcayınca kızıo kendi zaten ellemio benim maaşımı nolcaksa o paralar, batıo bana yaa harcamak istiorummmm

Eki Görüntüle 364267

bunlar pasta değil pasta görünümünde mutfak havlusu küçük

çok şirinlermiş:))

işte erkekler böle canım.... Ama kipada falan, arabayla ilgili yada o çalışma aletleri falan varya ..o bölüme gelincede ben sıkılıyorum, çekiştirip duruyorum

evt ya hep aynı erkekler ama zuzuş bende senin gibiyim elektronik aletlere daldımı sıkılıyorum bende çekiştiriyorum
bizdemi işimize gelmeyince aynıyız ne

evt cnm genel kanı bu yönde sanırım..mesafeli davranmalıyım..zaten en büyük dayanağım eşim..eşimde annesinin ağzına baksa bitmiştim yani..
laf sokmak değilde..bazen eşimle bakışmalarımız oluyor hani sevgi dolu diyeyim..eli ayağı titriyor ya o ona yeter..

Batıyosa o paralar bana gönderebilirsin hayrına

Ay nedense sorasım geldi, eşin ne iş yapıyodu ayşam yaa ,hiç hatırlayamadım şuan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…