saol zuzucum..napayım gülü seven dikenine katlanıyor
zuzum hft sonu eşinle gidersin olmaz mı:44:
Herkese benden kahvee
aşımızı olduk yavrum nasıl ağladı gözlerinden nasıl yaşlar aktı içini çeke çeke bi hal oldu oyy kötü oldum valla inşallah ateşlenmez yanında bile değilim yaa(
luxxor cnm allah bebişini kucağına almak nasip etsin..
super üzülme cnm herseyde bi hayır vardır..tekrar denersiniz eşinle..
kızlar benimde bi sorunum var .daha önce bahsetmiştim bilmeyenleriniz vardır eşim kaptan benim..allaha şükür birbirimize sevgimiz saygımız tam..şuan gemide telefonla görüşüyoruz hergün..aslında nikahı önden yaptık yaza düşünüm var gemiden 1 ay sonra inicek..tabi bu süreçte
evi kendim tutmam mobilyaları gelinliği falan kendim almam gerekiyor..eşimde bu süreçte tğm birikimini ve ayrıca maaşını benim hesabıma
yatırdı..bunu da kayınvalidem öğrenince bi ton laf etmiş nasıl güveniyorsun daha dün bir bugün iki gibilerinden ..eşimi sıkıştırınca öğrendim bunları ses tonu üzgün geliyıordu tabi anladım ben ..zaten pek ısınamamıştım kadına duyunca iyice soğudum..eşim üzülmesin diye herseyi alttan almaya çalışıyorum ama yoruldum kızlar..sizce nasıl davranmalıyım bengemideli eşimide üzmek istemiyorum zaten gurbette çok etkileniyor benim üzülmemden yansıtmamam gerekiyor..çünkü çok iyidir o ailesi gibi değil..ama ben düğünümde pürüz çıksın istemiyorum..
evt cnm bende duyardım hep hatta ayıplardım ama başıma geleceği aklıma gelmemişti..evt aslında daha düğün olmadan soğudum ailesinden..hiç hoş bi durum olmadı..hani ailem falan çok iyidir annem kayınvalnle hep iyi ol saygı göster diye öğütler ama saygı duyulucak halleri kalmadı..kadın hiç çekinmeden yanımda laf sokabiliyor.hani okumuş karekterli bi insanım..saygıyı haketmeyemantıksız insanların karşısında susup oturmak koyuyo..birde çok komik kız evi naz evi derler..bizde tam tersi oldukayınvalidem sayesinde..
ay özgeee tam sana yazıodum ben de kazandım bana da gelir o zaman yakında dicektim ki yemin ederim kapı çaldı nescafelerim geldi bu kadar olureşim de 2 paket kazanmıştı 3 pakete tamamladık biz
canım yaa çok zor dimii. ama iyiolsun die yapılıo napalım el mahkummama çok sevindim oyun şeysini beğenmesineeee ayy cici cici oynasınn fıstıkk
heralde seni biraz süslü püslü görünce öyle dedi. aman bırak yaaaaaaa bazen duymazdan geliceksin. hem ne güzel ayrı şehirlerdeymişsiniz bu senin için büyük avantaj emin ol.
simgeciğim allahtan asıl yüzünü şimdiden biliyosun .evlenene kadar herşey yolunda olupta tam evlenirken arıza çıkarınca daha kötü oluyor.hem farklı illerde yaşıcaksınız bu iyi.eşin içinde idare ediceksin ama onun lafları yüzünden kendini yıpratma .hemen hemen herkes kaynanayla problem yaşamıştır.eşinde senin tarafındaysa gerisini boşver
evt az kaldı canım 2 saat işte yarın evdeyim kuzum ya izinli olduğum hft Allahtandilekcim yaa geçmiş olsun bu arada.tühh keşke gelmeseydin işee...neyse az kaldı sayılır yarın da çalışıo usun bu hafta??
ay yok ben almayım
Oflaya poflay, hadi gidelim der gibi ...rahatsız eder benii
kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti. pazartesi görüşmek üzere. hafta sonu evde bi sürü iş beni bekliyor. geçen cumartesiden beri de evde hiçç yemek yapmadım bu akşam gzüm alıcak mı bakalım. grşrs.
bunlar pasta değil pasta görünümünde mutfak havlusu küçük
evt az kaldı canım 2 saat işte yarın evdeyim kuzum ya izinli olduğum hft Allahtan
ya bana ark akşam gidelim dio ama halim yok
pazar günü eşimle gitcem hadi başka ne alcan hadi bitmedi mi hadi hadi hadi yaa
ama arabayla gider gelirim ve onunla gezerim die istioum.
hay allah ya çok üzüldüm cnm neler yaşamıssın..geçmiş olsun umarım şuan toparlamıssındır.gerçekten tehlikeliymiş..işte bende ilerisinden korktuğum için neyapmalıyım diye düşünüp duruyorum..bi strateji şart..en doğrusu mesafeyi korumak sanırım..mecburen rol kesicez..hiç aklıma gelmiycek şeyler ya inanamıyorum..tşk
yavrum yaa, kıyamam. inş bişecik olmaz.
canım benm de kayınvalidem bahsettiğin gibi başladı huysuzluklara, en sonunda benmle tartışa tartışa erken doğum yaptırttı bana. doğumdn sonra da durmadı tabii çenesi. beddua etti erken doğum yap diye ama ben bedduasının tuttuğunu düşünmüyyorum çünkü haklı değildi sadece çook fazla üzdü beni buna sebep oldu. değişmeyecektir emin ol. benm ailemle de hiç uyuşmuyorlar ve şimd benm annem de onunla görüşmeme kararı aldı. cahil olandan korkacaksın, tedbirli yanaşacaksın. şimdi umrumda bile değil, evine gitmiyorum. bir gün gidersem de sırf eşimin hatrına.
gülw güle dilşadd iyi tatiller sana daa
oh iyi bari ben sanki bu hafta çalışıosun die aklımda kalmış üzülüodummm
üff eşimle alışverişe çıkmak tam bi kabuss. hep şikayet hep şikayet, bazen ses çıkarmıyor mesela o zaman bile ben hep diken üstündeyim sıkılıo die rahat rahat gezemiom. kendi başıma avm gezmeyi çok severim ben aslında,ona da bırakmıyorrr
kesinlikle mesafeli olmak en doğrusu.hay allah ya çok üzüldüm cnm neler yaşamıssın..geçmiş olsun umarım şuan toparlamıssındır.gerçekten tehlikeliymiş..işte bende ilerisinden korktuğum için neyapmalıyım diye düşünüp duruyorum..bi strateji şart..en doğrusu mesafeyi korumak sanırım..mecburen rol kesicez..hiç aklıma gelmiycek şeyler ya inanamıyorum..
ya bana ark akşam gidelim dio ama halim yok
pazar günü eşimle gitcem hadi başka ne alcan hadi bitmedi mi hadi hadi hadi yaa
ama arabayla gider gelirim ve onunla gezerim die istioum.
Dilek benimde aklımda bu hafta çalışıyorsun diye kalmış hatta pzt. günü çabuk geçsin bu hafta falan diyordun:26: Neysem iyi olmuş öyleyse de dinlenirsin.
Kızlar bu arada benimki de öyle alışverişte şunu alıcam derim niye alıyosun ki işte şundan var zaten ne gerek var falan bi sürü şey söyler sonra bide sorar başka istediğin bişe var mı hee söyliyim de onlara da kulp bulYinede onla çıkmayı daha çok severim alışverişe
işte erkekler böle canım.... Ama kipada falan, arabayla ilgili yada o çalışma aletleri falan varya ..o bölüme gelincede ben sıkılıyorum, çekiştirip duruyorum
kesinlikle mesafeli olmak en doğrusu.
bi kere kesinlikle taviz vermemek lazım bi kere yüz görürlerse o öyle gider.
neyse ki eşin de az çok annenin huyunu anlamış bu da iyi olmuş senin için.
belki zaman zaman yapabilirim dersen çaktırmadan cici cici laf sokarsın sen de ona, maksat gıcıklık olsunçok fenayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?