2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evt ya hep aynı erkekler ama zuzuş bende senin gibiyim elektronik aletlere daldımı sıkılıyorum bende çekiştiriyorum
Bizdemi işimize gelmeyince aynıyız ne

dimi ,sanki

.
Buarada enkii çok ciciler o havlular yaa,nirden buldun

:)) Yok benimki beğenmiyorsa beğenmez ama beğendimi de fiyatını önemsemez. Nişanlıyken ben hiç sevmezdim mağaza gezmesini o sever tek tek bakar falan :) Ben daha çok markette canavar oluyorum birde ayakkabı da Bir de bizimki markete girince başı ağrır hep hadi çabuk ol da çıkalım der Bilmiyoz sankii

Seninki de bi tuhaf yani ayşecim yaa bi yandan iyi birikim yapıyosun kendi paranla ama bi yandan da öğretmensin çalışıyorsun ihtiyacın var yani almak en doğal hakkın.
Benim param da birikse keşke.

ben eşimel alışverişe çıkmayı seviyorum onun zevklerine güveniyorum aldığım şey içime siniyor.tek başıma yada arkadaşlarlaa çıkarsam ben kıyamıyorum fazla para harcamayayım diyorum ama onunla serbestim ben almayalım desemde alıyor
market alışverişini ona yasakladım şu şu lazım desem birsürü şey alıyor tek güzel yanı bana çikolatalar 4lü minik buding gibi şeyler varya onlardan alıyor.ben gidersem ne gerekliyse onu alıp çıkıyorum.eşim bana göre daha boldan .ben alışmışım idareye memur çocuğu olunca

Memurun gözünü sevim enkim yaa :)) Bu arada çok tatlı o havlular yiyesim geldi
..
Nekim gitti herhalde

Batıyosa o paralar bana gönderebilirsin hayrına

Ay nedense sorasım geldi, eşin ne iş yapıyodu ayşam yaa ,hiç hatırlayamadım şuan :26:

sen iste yeter ki zuzummm adresi yaz özelden hemen

int.cafesi var cnm 2 tane biri abisiyle ortak biri arkadaşıyla onlarla uğraşıo işte

simgecim allah mutluluğunuzu daim etsin inşş.hep öyle sevgi dolu bakın birbirinize

enkii o kıyamama bende de var.. Dediğin gibi eşimle serbesttt :))) beğendiğimi ama parasından almadığımı anlarsa diretir al diye ,bende alırım :)))

özgee benimkide tam tersi, market fiyatlarını benden iyi bilir, takip eder ...seviyo marketi :)))

yok canım evimdeyim temizlik yapcaktım ama şimdi aklımda sadece yatmak var
kendim tek başıma sevmem ben kızlarla gidioduk 4 kız ama kış gelince eve hapsolduk özledim valla

yok çalışmıoum kuzum geçen hft burdaydım sen nişana gittin ya kuaföre gittin yalnız kaldım burda
erkekler hep aynı demek ki

işte erkekler böle canım.... Ama kipada falan, arabayla ilgili yada o çalışma aletleri falan varya ..o bölüme gelincede ben sıkılıyorum, çekiştirip duruyorum
evt kendi bölümleri olunca nası oyalanıolar
kendine kıyafet bakıosa eşim bittim demektir
düğün alışverişinde onun ayakkabısı için sanırım 12 yer gezdik ben gittim bi yere aldım ve çıktım

saç saç paraları o zaman kuzum alıosun aslında sen bişiler yazıosun yani ara ara
ama daha fazla ayakkabı istiosun bilioum

Batıyosa o paralar bana gönderebilirsin hayrına
Ay nedense sorasım geldi, eşin ne iş yapıyodu ayşam yaa ,hiç hatırlayamadım şuan :26:

yine merak bastı birini

özge şuan şunu fark ettim, biz eşlerimizle birbirimizi tamamlıyomuşuz meğerse

saol tatlım..allah hepimizin yuvasını mutluluğunu daim kılsın..

Benimki sevmez hiç girdimmi en az 50lik yapıyorum kendini.. Bazen bişi lazım yokmuydu falan diyo biliyomuş gibi halbuki yok yani sinir oluyorum almıyorum gün geliyo bizim şuyumuz yokmuydu diyo ben >>

buldun mu zuzum o siteden ürünlerin içinde

ben bunlara bakıyodum göndermişim öle .alsammı böle bişe diye düşünüyodum.evdeyken kendimi pasat yönünden geliştireyim nasıl olsa tatlı şeylere bayılıyorum.çok zayıfım ya artık nasıl olurum bilmiyorum

Ay açmışım linki ama altta kalmış size laf yetiştirirken :)

bende var onlardan enkiii, bikere meyveli sos da kullanayım dedim, ama ağzı geniş geldi,.... üstten doldurdukça ,ağzından aktı hep..en incesini taktım ama, demekki okadar sıvı malzemede işe yaramıyomuş onu anladım

iyi akşamlar iyi tatiller herkesee. yarın babam hastaneden taburcu oluo onunla ilgilenicez biz de. fırsatımız olursa da biraz gezelim istiyorum bu aralar hava da çok güzel
yemek vakti yaklaşıo et çıkarmıştım buzluktan bakim çözüldüyse başlıyım yemeğe

nigar gitmedin mi sen

..
Nekim gitti herhalde
kızlar evdeyim benn..
öğlen yemekte de tek lokma yemeyince biraz sararıp soldum mu ne finans müd. de git dedi
E.. bey de bizim evin yakınındaki bankaya gidecekmiş, o bıraktı.. sonra da dün kadınlar günü diye tatlı söz vermişti finans müd. muhasebeye
E.. bey bizim karşımızdaki pastaneden tatlı aldı..
sütlü nuriye alcaktık ama bitmiş şöbiyet baklava felan aldık
tabisi kendi payımı minik bi kutuda alıp eve getirdim
adamın kalbine inecekti zaten 39 tl tuttu
azcık evimi toparliyım barbunya yapıcam bol havuçlu z. yağlı
çoook açım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…