evt ya hep aynı erkekler ama zuzuş bende senin gibiyim elektronik aletlere daldımı sıkılıyorum bende çekiştiriyorum
Bizdemi işimize gelmeyince aynıyız ne
:)) Yok benimki beğenmiyorsa beğenmez ama beğendimi de fiyatını önemsemez. Nişanlıyken ben hiç sevmezdim mağaza gezmesini o sever tek tek bakar falan :) Ben daha çok markette canavar oluyorum birde ayakkabı daözge bazen de şöle bi durum oluyo bizde....
Mesela bişeyi gösteriyorum nasıl diyorum ....bişeyini beğenmiyo alma diyo, başka bişeyle kıyaslatınca, "aa öbürünü al" diyo ...bu sefer bende diyom "hani öbürünün şurası şöleydi" , "e napim beğenmiyon sende bişeyi" diyo
Yani alayımda biran önce çıksın ordan, onu istiyo ..
Ama bazende çok iyi fikirler veriyo, keyfi yerinde olunca sıkılmayınca
Seninki de bi tuhaf yani ayşecim yaageçen gün bizde de buna benzer bi muhabbet vardı. alışverişe çıkıcam diom ne gerek var herşeyin var dio. ya o eski diom bilmemne diom vır vır vır konuşuo. tamam dedi say ne alıcaksın bakiim. baya bi saydım 2 ayk.2 kot üst badiler baharlık, çanta...tamam dio sana 200 tl limit ne istersen al.hayret bişi yaaa maaşıma da dokundurtmuo harcayınca kızıo kendi zaten ellemio benim maaşımı nolcaksa o paralar, batıo bana yaa harcamak istiorummmm
dimi ,sanki
.
Buarada enkii çok ciciler o havlular yaa,nirden buldun
ben eşimel alışverişe çıkmayı seviyorum onun zevklerine güveniyorum aldığım şey içime siniyor.tek başıma yada arkadaşlarlaa çıkarsam ben kıyamıyorum fazla para harcamayayım diyorum ama onunla serbestim ben almayalım desemde alıyor
market alışverişini ona yasakladım şu şu lazım desem birsürü şey alıyor tek güzel yanı bana çikolatalar 4lü minik buding gibi şeyler varya onlardan alıyor.ben gidersem ne gerekliyse onu alıp çıkıyorum.eşim bana göre daha boldan .ben alışmışım idareye memur çocuğu olunca
Batıyosa o paralar bana gönderebilirsin hayrına
Ay nedense sorasım geldi, eşin ne iş yapıyodu ayşam yaa ,hiç hatırlayamadım şuan :26:
:)) yok benimki beğenmiyorsa beğenmez ama beğendimi de fiyatını önemsemez. Nişanlıyken ben hiç sevmezdim mağaza gezmesini o sever tek tek bakar falan :) ben daha çok markette canavar oluyorum birde ayakkabı daBir de bizimki markete girince başı ağrır hep hadi çabuk ol da çıkalım der Bilmiyoz sankii
Seninki de bi tuhaf yani ayşecim yaaBi yandan iyi birikim yapıyosun kendi paranla ama bi yandan da öğretmensin çalışıyorsun ihtiyacın var yani almak en doğal hakkın.
Benim param da birikse keşke.
ben eşimel alışverişe çıkmayı seviyorum onun zevklerine güveniyorum aldığım şey içime siniyor.tek başıma yada arkadaşlarlaa çıkarsam ben kıyamıyorum fazla para harcamayayım diyorum ama onunla serbestim ben almayalım desemde alıyor
Market alışverişini ona yasakladım şu şu lazım desem birsürü şey alıyor tek güzel yanı bana çikolatalar 4lü minik buding gibi şeyler varya onlardan alıyor.ben gidersem ne gerekliyse onu alıp çıkıyorum.eşim bana göre daha boldan .ben alışmışım idareye memur çocuğu olunca
yok canım evimdeyim temizlik yapcaktım ama şimdi aklımda sadece yatmak varoh iyi bari ben sanki bu hafta çalışıosun die aklımda kalmış üzülüodummm
üff eşimle alışverişe çıkmak tam bi kabuss. hep şikayet hep şikayet, bazen ses çıkarmıyor mesela o zaman bile ben hep diken üstündeyim sıkılıo die rahat rahat gezemiom. kendi başıma avm gezmeyi çok severim ben aslında,ona da bırakmıyorrr
yok çalışmıoum kuzum geçen hft burdaydım sen nişana gittin ya kuaföre gittin yalnız kaldım burdaDilek benimde aklımda bu hafta çalışıyorsun diye kalmış hatta pzt. günü çabuk geçsin bu hafta falan diyordun:26: Neysem iyi olmuş öyleyse de dinlenirsin.
Kızlar bu arada benimki de öyle alışverişte şunu alıcam derim niye alıyosun ki işte şundan var zaten ne gerek var falan bi sürü şey söyler sonra bide sorar başka istediğin bişe var mı hee söyliyim de onlara da kulp bulYinede onla çıkmayı daha çok severim alışverişe
evt kendi bölümleri olunca nası oyalanıolarişte erkekler böle canım.... Ama kipada falan, arabayla ilgili yada o çalışma aletleri falan varya ..o bölüme gelincede ben sıkılıyorum, çekiştirip duruyorum
saç saç paraları o zaman kuzum alıosun aslında sen bişiler yazıosun yani ara arageçen gün bizde de buna benzer bi muhabbet vardı. alışverişe çıkıcam diom ne gerek var herşeyin var dio. ya o eski diom bilmemne diom vır vır vır konuşuo. tamam dedi say ne alıcaksın bakiim. baya bi saydım 2 ayk.2 kot üst badiler baharlık, çanta...tamam dio sana 200 tl limit ne istersen al.hayret bişi yaaa maaşıma da dokundurtmuo harcayınca kızıo kendi zaten ellemio benim maaşımı nolcaksa o paralar, batıo bana yaa harcamak istiorummmm
Batıyosa o paralar bana gönderebilirsin hayrına
Ay nedense sorasım geldi, eşin ne iş yapıyodu ayşam yaa ,hiç hatırlayamadım şuan :26:
Sen iste yeter ki zuzummm adresi yaz özelden hemen
Int.cafesi var cnm 2 tane biri abisiyle ortak biri arkadaşıyla onlarla uğraşıo işte
yine merak bastı birini
sen iste yeter ki zuzummm adresi yaz özelden hemen
int.cafesi var cnm 2 tane biri abisiyle ortak biri arkadaşıyla onlarla uğraşıo işte
simgecim allah mutluluğunuzu daim etsin inşş.hep öyle sevgi dolu bakın birbirinize
saç saç paraları o zaman kuzum alıosun aslında sen bişiler yazıosun yani ara ara
ama daha fazla ayakkabı istiosun bilioum
Benimki sevmez hiç girdimmi en az 50lik yapıyorum kendini.. Bazen bişi lazım yokmuydu falan diyo biliyomuş gibi halbuki yok yani sinir oluyorum almıyorum gün geliyo bizim şuyumuz yokmuydu diyo ben >>enkii o kıyamama bende de var.. Dediğin gibi eşimle serbesttt :))) beğendiğimi ama parasından almadığımı anlarsa diretir al diye ,bende alırım :)))
özgee benimkide tam tersi, market fiyatlarını benden iyi bilir, takip eder ...seviyo marketi :)))
yok çalışmıoum kuzum geçen hft burdaydım sen nişana gittin ya kuaföre gittin yalnız kaldım burda
erkekler hep aynı demek ki
saç saç paraları o zaman kuzum alıosun aslında sen bişiler yazıosun yani ara ara
ama daha fazla ayakkabı istiosun bilioum
yine merak bastı birini
iyi akşamlar canımNeysem kaçırım birazdan heranşimdiden iyi akşamlar
anlıosun dimi beni cnmm
nigar gitmedin mi sen
kızlar evdeyim benn....
Nekim gitti herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?