2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Nescafeye gıcık oldum, aynı isimle kişiler üçer defa kazanıyor eşim adına hiç kazanamamışım, annem adına da yok 2 paket gelecek sadece eğer bensem o tabii
Millet 30 kişi adına katılmış yaa

fiyatlar nekadar uygunmuş:)

kremada veya krem şantide kullanır heralde demi canım hoşuma gitti fiyatı uygun

evet canım fiyatlar çok uygun ilginç ya ürünler çok kaliteli değil yada kaliteli am ucuz istnabulda bağcılardaymış orda var böle uygun mağzalar

iyi akşamlar canım babana geçmiş olsun.artık havalr düzeliyo insanın evde kalası gelmiyor.

eve gittin yani nekim iyi olmuş.servislede uğraşmamaışsın tatlınıda almışsın afiyet olsun

eve gittin yani nekim iyi olmuş.servislede uğraşmamaışsın tatlınıda almışsın afiyet olsun
teşekkür ederim canımm

afiyet olsun diye aradı kızlar da, bırakmamışsın tatlını diyolar :)))
ben de kalkıp yemek yapıcam güya, ama yemek yedim ya tokum şimdi hiç bişi yapasım yok.
Buzlukta hazır kıymalı karnıbahar yemeğim var onu çıkartsam eşime nasıl olur acaba..
Bi defa çok yapmıştım, bölüp buzluğa atmıştım.. çıkartınca nasıl olur ki acaba.. kötü olmaz inş :26:

tatlı da kaldı eşime, idare etsin böyle bu akşam

Günaydın Kızlarr

bugün okul arkadaşımla buluşucaktım hastalanmış ekti beni yaa kendimide iyice gezme moduna sokmuştum canım sıkıldı

Günaydınnn herkesee
Elfim bugün bende gezme modundayım akşam optimuma götürcek eşim.
Sende başka bi plan yap cnm yokmu iş çıkışı gezecek başka arkin?

Günaydınnn herkesee
Elfim bugün bende gezme modundayım akşam optimuma götürcek eşim.
Sende başka bi plan yap cnm yokmu iş çıkışı gezecek başka arkin?

Mahalle vs. arkadaşım yok sadece okuldan arkadaşlarım var birbirimize uzağız mesafe açısından. bi tanesinin gelinlik provası var bugün diğerleri genelde çalışıorlar bugün. kız kardeşim gelmiş sakaryadan. onunlamı çıksam yada annemi alsam gezdirsem. annem yanımda ablam gibi duruyor. Keşke birbirlerimize yakın olsak eminim has dostlar olurduk. çok isterdim yanımda kafa dengim bi arkadaşım olsun. sık sık görüşebilelim. eşimde dedi ben hiç havamda değilim öğlen ararım seni. o zaman annemlere giderim dedim. canım eşimle değilde bi arkadaşla gezmek istiyor.

İnsan bazen arkadaş istiyor yanında cnm, keşke yakın olsaydık evet hep buraya geliyor konu bu aralar :97:
Bu arada imzanın altındaki şey çok güzel olmuş nasıl yaptın bildiğim pro üyeler yapabiliyordu bunu.

Son düzenleme:

evet bu aralar hepimiz yanımızda arkadaş arıyoruz :)) eşimle gezmeyi çok seviyorum çok keyiflide geçiyor ama bazen değişiklik istiyor insan. yoksa eşim benim hem arkadaşım hem dostum hem ailem herşeyimmmmm :))

Kazen link verdi yaptım :)) ağustos annelerinin topiğindeydi herkesin imzasına ekliyor :))

Beni de küçük kardeşim aradı, abla sinemeya gidelim noolur diye
biletler, mısır benden 30 tl biriktirdim diyor.
Ben nasıl kıyıp harcarım onun okuldan biriktirdiği parasına ama fuzuli sinemaya kendimin ayıracağım param da yok, gezme isteğim de.
Eve gidip uyumak istiyorum

Ay yerim ben onu yaaa kuzum benim para biriktiriyo biletler benden diyo. Üzülür gitmezsen nekim napıcaksın :26:

günaydınnn..

elfii çok güzel olmuş çizelgen :)))

ay sbah sabah bolun videosuna gülmekten yarıldık elemanla :))) iyi geldi

benimde bugün ev gidip temizlik yapasım var... akşam zaten gezmye gidicem, güne girdik haftada 25 tl... toplam 100 lira geçiyo elimize...maksat gün değil aslında buluşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…