Ay açmışım linki ama altta kalmış size laf yetiştirirken :)
bende var onlardan enkiii, bikere meyveli sos da kullanayım dedim, ama ağzı geniş geldi,.... üstten doldurdukça ,ağzından aktı hep..en incesini taktım ama, demekki okadar sıvı malzemede işe yaramıyomuş onu anladım
fiyatlar nekadar uygunmuş:)
iyi akşamlar iyi tatiller herkesee. yarın babam hastaneden taburcu oluo onunla ilgilenicez biz de. fırsatımız olursa da biraz gezelim istiyorum bu aralar hava da çok güzel
yemek vakti yaklaşıo et çıkarmıştım buzluktan bakim çözüldüyse başlıyım yemeğe
kızlar evdeyim benn..
öğlen yemekte de tek lokma yemeyince biraz sararıp soldum mu ne finans müd. de git dedi
E.. bey de bizim evin yakınındaki bankaya gidecekmiş, o bıraktı.. sonra da dün kadınlar günü diye tatlı söz vermişti finans müd. muhasebeye
E.. bey bizim karşımızdaki pastaneden tatlı aldı..
sütlü nuriye alcaktık ama bitmişşöbiyet baklava felan aldık
tabisi kendi payımı minik bi kutuda alıp eve getirdim
adamın kalbine inecekti zaten 39 tl tuttu
azcık evimi toparliyım barbunya yapıcam bol havuçlu z. yağlı
çoook açım zaten
kızlar facde payşaltığım şeyi izlesenize çok komik yaa
teşekkür ederim canımmeve gittin yani nekim iyi olmuş.servislede uğraşmamaışsın tatlınıda almışsın afiyet olsun
Günaydınnn herkesee
Elfim bugün bende gezme modundayım akşam optimuma götürcek eşim.
Sende başka bi plan yap cnm yokmu iş çıkışı gezecek başka arkin?
Mahalle vs. arkadaşım yok sadece okuldan arkadaşlarım var birbirimize uzağız mesafe açısından. bi tanesinin gelinlik provası var bugün diğerleri genelde çalışıorlar bugün. kız kardeşim gelmiş sakaryadan. onunlamı çıksam yada annemi alsam gezdirsem. annem yanımda ablam gibi duruyor. Keşke birbirlerimize yakın olsak eminim has dostlar olurduk. çok isterdim yanımda kafa dengim bi arkadaşım olsun. sık sık görüşebilelim. eşimde dedi ben hiç havamda değilim öğlen ararım seni. o zaman annemlere giderim dedim. canım eşimle değilde bi arkadaşla gezmek istiyor.
İnsan bazen arkadaş istiyor yanında cnm, keşke yakın olsaydık evet hep buraya geliyor konu bu aralar:97:
Bu arada imzanın altındaki şey çok güzel olmuş nasıl yaptın bildiğim pro üyeler yapabiliyordu bunu.
Beni de küçük kardeşim aradı, abla sinemeya gidelim noolur diye
biletler, mısır benden 30 tl biriktirdim diyor.
Ben nasıl kıyıp harcarım onun okuldan biriktirdiği parasınaama fuzuli sinemaya kendimin ayıracağım param da yok, gezme isteğim de.
Eve gidip uyumak istiyorum
Ay yerim ben onu yaaa kuzum benim para biriktiriyo biletler benden diyo. Üzülür gitmezsen nekim napıcaksın :26:
benimde bugün ev gidip temizlik yapasım var... akşam zaten gezmye gidicem, güne girdik haftada 25 tl... toplam 100 lira geçiyo elimize...maksat gün değil aslında buluşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?