Evet hepimiz öyleyiz canım işte..evet bu aralar hepimiz yanımızda arkadaş arıyoruz :)) eşimle gezmeyi çok seviyorum çok keyiflide geçiyor ama bazen değişiklik istiyor insan. yoksa eşim benim hem arkadaşım hem dostum hem ailem herşeyimmmmm :))
Kazen link verdi yaptım :)) ağustos annelerinin topiğindeydi herkesin imzasına ekliyor :))
Sen bilirsin bebeyim öyle yap.. Bizede para vermediler daha güya 5inde alıyoruz 10u bugün bide niye vermediklerini de söylemiyorlar.işte hiç bilmiyorum bebeyim yaa :26: napsam ki
ikna edim yarın gidelim hiç olmadı
Dün akşam çıkarken izledim resmen ağladım gülmekten çook komik yaaa :))günaydınnn..
elfii çok güzel olmuş çizelgen :)))
ay sbah sabah bolun videosuna gülmekten yarıldık elemanla :))) iyi geldi
benimde bugün ev gidip temizlik yapasım var... akşam zaten gezmye gidicem, güne girdik haftada 25 tl... toplam 100 lira geçiyo elimize...maksat gün değil aslında buluşma
benide alın canım çok sıkılıyor gezmek istiyorum.
dün akşam çıkarken izledim resmen ağladım gülmekten çook komik yaaa :))
:) ohh cmt. Günlerimi yapıcaksn zuzum kaç kişi 4mü? Yani ayda 1 sendeler
..
Kızlar ya şunlara bayıldım :) eşime yapıcam o güllerden
Eki Görüntüle 364584
marşmelov-gül - marşmelovdan güller | anne kaz
gel yavru..karın gezdirirsinn
Burda öle bişey var, "karın gezmesi" hamişler eş dost geziyolar ,sonra hamiş kimlere gittiyse ,doğum yapınca onlarda ona geliyo
:) aynen yaş geldi gözümden ...
5 kişiyiz canım, ev sahibi vermiyo ya, 100 yapıyo
nasıl yapılıyoki o güller
dişçiye de gitmem lazım, annem gidelim dedi.. ama haftaya erteledim onu, fiyat almam lazım
..
arkimle iş çıkışı kahve içelim, bişiler yiyelim sonra kardeşimi alır eve geçerim.
size gelcem ablacım dedi, vazcaymazsa.
sinemaya da yarın gidriz zaten +13 yaş bizimki 9 yaşında nereye izliyosa.. inş aileyle alıyolardır küçükleri
o sayfada link var canım göstermişler yapılışını bimde satılan marsmelowlardan alıcam yapıcam çöp şiş kebap yapmak için aldığım çöp şişlerimde var evde :))
Marşmelovdan güller | Anne Kaz Burdan bakılıyo canım zaten o resimler yapılışı tek tek göstermiş kolay gibi zati :)göremedim
john carter a istiyo özgimalırlar canım.. Hangi filme gidiceksiniz?
marşmelovdan güller | anne kaz burdan bakılıyo canım zaten o resimler yapılışı tek tek göstermiş kolay gibi zati :)
Internetten biletleri aldım, kıyamadım bücürüğüme.. Mısırlar da ondan artık
john carter a istiyo özgim
Internetten biletleri aldım, kıyamadım bücürüğüme.. Mısırlar da ondan artık
Hangi kola bardaklarını zuzum?hmm evet, belkim bende yaparım :)
vazo olarakta , o kola bardaklarını süslesen nasıl olur :44:
evet, ondan zaten 3 boyutlu olması da etkenfilm süperr nekim haklı çocuk :) 3d bi de herhalde
Iyi yapmışsın canım sevinir bıcırık
hangi kola bardaklarını zuzum?
Aman ben onu yapimde vazosuz olsun elimde veririmAhanda böyle
zuzumm kaçta çıkıcan bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?