2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfi gitmiş ona ben gelebilirim dicektim benimde canım sıkılıyor gezerdik mağazaları neyse başka zaman işallah.annesine gider heralde

kuzum bilmiyom, sabah patron bi 4 dedi ama , belki önce de çıkarım
inş erken gidersin canım, çok işin de yoktu diye hatırlıyorum ama

elfi gitmiş ona ben gelebilirim dicektim benimde canım sıkılıyor gezerdik mağazaları neyse başka zaman işallah.annesine gider heralde
telefonla ara istersen canım, buluşur gezersiniz ne güzel :))

sirken hayırdır ne oldu :44:

elfim nerde gezicektin bugün ne ye karar vermiştiniz

aslında bugün geldin aklıma ama işin vardır diye rahatsız etmiyim dedim. anneme gidicem eşimde gelicek oraya birlikte çıkıcaz eminönüne gideriz. başka bi haftada senle çıkalım gezelim.

aslında bugün geldin aklıma ama işin vardır diye rahatsız etmiyim dedim. anneme gidicem eşimde gelicek oraya birlikte çıkıcaz eminönüne gideriz. başka bi haftada senle çıkalım gezelim.

işim yok canım evdeyim dışarı çıkasım gelmiyor tek .insan bazen kafa dengi birini istiyor yanına .olur canım başka zaman çıkarız. eşim geç gitti işe .gider gitmez girdim.çıktığını sandım arayacaktım ama aklaıma annene gidebileceğin geldi aramadım.

telefonla ara istersen canım, buluşur gezersiniz ne güzel :))

sirken hayırdır ne oldu :44:

aklıma geldi canım ama kızkardeşim geldi deyince oraya gider diye düşündüm.başka zamana işallah

hayırdır canım noldu :26:

çok basit aptalca bir şey aslında.

Dün kayınvalidemler teyzeme geçtiler; hatta işyerini ayarla sen de bize katıl dediler. Erkenden işlerimi hallettim iznimi aldım doğru teyzeme geçtim. Ben gittiğimde sofradalarmış hep birlikte yedik içtik ben mutfak işlerine baktım bulaşıkların akıtılıp makineye yerleştirilmesi filan...bu arada teyzem de kayınvalidesini çağırmış. Annem lavabodaydı kayınvalidem de namaz için içeri odadayken anane (eşimin ananesi) teyzeme demesin mi ay senin görümcenin eşi x in düğününde içince sen Allah kahretmesin onu hep böyle alkol alıyor gibi laflar demiştin ya dedi.(Bu arada X de temmuzda evlenen küçük tyzem oluyor.) Teyzem şok oldu yok ben demedim öyle bir şey sen yanlış hatırlıyorsundur dedi (ki bu lafı önceden de bana demişti anane; halamı dedi diye tutturmuştu o zaman) O an öyle kötü oldum ki resmen yer yarılsa da anane içine girse sussa dedim. Teyzem demedim ki dedikçe ısrar etti durdu dedin dedin diye; teyzemin kayınvalidesi müdahele etti aslında normalde öyle değildir o gün işte neşeliydi filan dedi tabi bizim ananenin de başı göğe erdi. Ama ben bir tuhaf oldum ne diyeceğimi bilemedim. Teyzemin kayınvalidesi çok huysuzdur teyzem şu yaşına geldi hala ondan çekinir korkar filan bi lafı es geçmez döndürür durur ısıtıp ısıtıp getirir başına kakar habire. Neyse sonra o konu orda kapandı; akşam da bana tutturdu bende yemek hazır; eşinle gel diye; geçtik işte teyzende de oturma güzeldi filan diye konuyu açınca direk söyledim anane orda iyi vakit geçirmene sevindim ama sen hiç hoş bir şey yapmadın ; teyzem öyle bir şeyi dese de demese de kayınvalidesinin yanında neden böyle dedin ki çocuk gibisin bir de üstüne ısrar ettin durdun; kayınvalidesi çok huysudur teyzem çok çekinir sen hiç hoş bir şey yapmadın dedim. Önce benim dediğimi kayınvalidesi duymadı ki amaaaaan dedi umursamaz ben bilirim havalarında. Ben yine anane sana mı düştü demiş ola bile doğrucu davut olmak; farzet ben görümcemin eşi bir şey diyorum yada demiyorum bu söz benim kayınvalidemin yanında açılsa ve bu laflar bizim aramızı açsa hoş olur mu yada sen dünürlerin hakkındaki olumsuz düşüncelerini ben ama sen DEDİİİİN diye onların yanında açsam ortam gerilse hoş olur mu dedim. Buna üzüldü keşke gelmeseydim nerden de geldim ben bir yaşlı kadınım vs vs. sinirlerim bozuldu.

işlerimiz başladı canım şuan elimde var bisürü iş ama hepsi bugün bitcek diye şart yok Ama patronuma sorsan hemen "işler bittimi" der
Bide diyo bu haftada 4 de çıkın, haftaya yok

Sirkenciim takmasaydın canım, ananee can sıkıntısında atmış öle bi laf

sirkenciğim gerilme bunun için senin yaptığın bişe yok sonuçta .söylediği şey çok önemli bişe değil aslında ama teyzenin söylemediği şeyi söyledi diye tutturması bide kaynanasının yanında kötü olmuş. bütün akrabaların aynı yerde olması germiş seni .bide annen ve
kayınvaliden yokken söylemiş söyleyeceğini onlar odada olsa söylemezdi.bide kaynanalar kızlarına ve damatlarına hiç laf söyletmezler .teyzenin kayınvalideside savunmaya geçmiş zaten .sende ananeye söylenince anane yaşlı kadınım demeye başlamış.yaptığının farkında yani

bu arada laf açılmışken punduna getirip kendi düğünümde olanlarla ilgili de sözlerimi hiç esirgemeden dedim. millet düğünde tabi eğlenir oynar olması yapılması gerekn bu;sizin gibi suratını mı asar; siz benim düğünümde suratınızı astınız oturdunuz diye herkesin de siz gibi mi davranması lazım dedim. Ama gerçekten rahatladım. İşte o zaman görümcen nişanlısından ayrılmıştı da bizim içimiz kan ağlıyordu da diye savunmaya başladı; ki biliyorsunuz görümcem yılı dolmadan başka birini buldu ve evlendi şimdi de maşallah çok mutlu bir evliliği var.
sizce çok mu abartmışım?
bir de bu akşam kayınpederim ş dışından gelmiş oluyor ve 3 haftadır görüşmedik kaınvalidem bizi yemeğe bekliyor sabah aramış akşama geliyorsunuz dimi ablık alıyorum bak ananeyi de getirin dedi. Canım hiç gitmek istemiyor. :26::26:

ilk dedigimde umursamadı bile amaaaan nolcak ki filan dedi. Yani hiç kendine de laf dedirtmiyor böyle olunca benim de sinirim bozuldu. Her zaman en ufak şeyde teşekkür eden nazik anane yoktu karşımda bir özür dilerim bile diyemedi. ben de öyle olunca açtım pandoranın kutusunu.
Bu olanları annemle de konuşamadım ama size yazdım ya biraz olsun rahatladım.

kayınvalidene mi dedin yoksa ananeyemi dedin.iyi demişin yeri geldiğinde söyleyeceksin yaptıklarını .susunca üstüne gelmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…