2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kayınvalidene mi dedin yoksa ananeyemi dedin.iyi demişin yeri geldiğinde söyleyeceksin yaptıklarını .susunca üstüne gelmesinler

ananeye dedim çünkü düğünüm boyunca benim ananemin burnundan getirmiş durmuş sürekli laf sokmuş ne gereği vardı böyle yemekli düğünün sirkene layık mı filan diye; bazen gerçekten haddini aşıyor. Ki düğün bile istemedik biz eşimle sadece nikah istiyorduk kendileri tutturdular bizim çevremiz BÜYÜK insanlardan oluşuyor; çok takı taktık onlar gelmeli diye. Dedim ben saf değilim olan bir çok şeyin farkındayım susuyorum diye anlamadığımı sanmayın;kötü olamam dedim.

benim akşama yemek derdim yok kayınvalidedeyiz.oğluna köftesini yapar zeytinyağlılarını yapar.

en son aralıkta gitmiştik.hava soğuk olduğu için gitmedik.mesafede baya var .bide evleri büyük çok soğuk oluyor .soba yakıyolar odada .eşime akşam telde kokun telefondan geliyo diyomuş çok özlemiş.

Oo bayadır gitmiyormuşsunuz canım.Mesafe ne kadar aranızdaki?

Oo bayadır gitmiyormuşsunuz canım.Mesafe ne kadar aranızdaki?

3 vesait değiştiriyoruz canım 1saat sürüyo vapur saatlerine görede değişiyor.dahada uzun sürebiliyor.kış olunca zor canım .onlar çamlıca tepesinin altında oturuyor.oralar daha soğuk oluyor.ben kışın çok çabuk üşütüyorum orda ısınamıyorum.en son gittiğimizde bile misafir odası var .benim ilk aldığım l koltuğum orda .oraya göndermiştik kapaıdan geçmeyince.yatak oluyor açılınca.gitmiş kaynanam bize görümcemin odasını bozmadı sadece yatak değişiklği yapmış çift katlı ranza koymuş.üstü bana hazırlamış altta eşim yatacakmış ve oda buz gibi.misafir odasındada doğalgaz sobası var.insan oraya hazırlar .çocuklar açın koltuğunuz soğuk hava orda yatın der.eşimle gitmeden pazarlık yaptım koltuğu açıp sobayıda açıcaksın ancak öle giderim dedim.ben karışmadım eşim biizm misafir odasında yatıcaz dedi .soğuk hava orda yatmayız dedi.benim kayınvalide biraz tutumludur.

biz arayı bu kadar açsak kayınvalidem krize girer; atlar kendi gelir Yemek derdinin olmaması güzelmiş

Tutumlu olduğundan mı altlı üstlü yatırıyomuş acaba biraz kıskançlıkta var galiba.. Kışın zor oluyor biyere gitmek hele araba olmadan çook zor..

biz arayı bu kadar açsak kayınvalidem krize girer; atlar kendi gelir Yemek derdinin olmaması güzelmiş

eşim akşam 9-10 gibi çıkıyo canım tek pazar çalışmıyor.onun çıkış saatine gitmek zor oluyor .vapur saatleri azalıyor karşıya geçincede otobüs bitiyo onların oraya.eşim gidipte öle çok konuşmazda zaten o çoğunlukla aileden uzak yaşamış .arkadaşıyla kalıyomuş.o yüzden alışmışlar.hani biz gitmiyosak onlar gelir onlarda öle bişe yok .çağıracaksın ancak öle gelirler.biraz farklı düşünüyolar

ben kürtaj olduğumda bile hastaneye geldiler.hastane -ev arası 10-15 dakika eve gelmediler.bana diyoki napıcaksınız dedim yatıp dinlenicem sonrada kahvaltı yaparım.ozamn gelmeyelim dediler .hadi seni bize götüreyim dedi yok deidm ben evde kalırım dedim.sonrada bir pazar kahvaltıya gelmişlerdi .diyoki o gün yürüyerek kapalıçarşıya gittik mısır çarşısını gezdik. ordan eve geçtik diyolar.onlar rahatsız etmeyelim başbaşa kalsınlar diye gelmediler.sıkıntıdan üzüntüdende kendilerini gezmeye vurmuşlar.

biizm aileye ters .ilginçler ya

Tutumlu olduğundan mı altlı üstlü yatırıyomuş acaba biraz kıskançlıkta var galiba.. Kışın zor oluyor biyere gitmek hele araba olmadan çook zor..

bizde zaten araba yok canım çok zor biyere gitmek.bide bu sene isatnbul çok soğuktu .tvde gördünüz.olabilir önceden misafir odaısnda yerde yatardık ama oda yer mnderi tek kişilik çok zor olurdu yani.kızı evlendi gitti .odada sadecce yatakları değiştirdi.bu seferde odaya hazırlamış yatak yine altlı üstlü ama biz eşimle altta yatmıştık ama zar zor.dedim saçmalık bu .ne yani biz evliyiz sonuçta.

enkidu gerçekten çok ilginçlermiş, hadi normal zamanları geçtim senin o döneminde gelip destek olmamalı gerçekten çok tuhaf. Evine gittiğinizde sizi altılı üstlü ranzada yatırması da ilginç geldi. Hani başka müsait oda olmasa neyse. Bizimki yazın devremülklerine gittiğimizde çift kişilik yatak olan odayı eşimle bize hazırlatmıştı. Bence de siz o açılır kanepe olan odada kalın yatacaksanız.

araba demişken az önce postacı geldi ilk trafik cezamızı yemişiz 154 tl kırmızı ışık ihlalinden fotoğrafı da var kırmızı ışıkta durulan çizgiyi biraz geçerek durmuş.

Ben sizin yerinizde olsam orda yatılı kalmam rahat edemiyoruz dinlenemiyoruz desin eşin.

bende sadece bana ilginç geldiğini sanırdım .benimle aynı fikirde olanlarda var .sevindim.o zamandan baya sonra geldiler hemde.başka müsait oda var .ama yatak olacak bişe yok .yerde yatıyoduk .evde 3 tane koltuk takımı var hepside eski model .kayınpeder evdeki oğlu eşim diyor.koltukların bitanesini atalım.çekyat alalım hem misafir geldiğinde açarsın rahat edersin.yok atmam diyor yeni diyor.evleride çift daireyi tek daire yapmışlar.balkonu kapatmışlar pimapenle çok büyük yerler taş orda soba yanıyor.5 oda var toplam .1i kendi yatk odları 1i büyük oğlunun 1i kızın 2 tanede misafir odası.ben orda kalırım zaten onların üsütneden diğer gönderdiğimiz eşyalrı koymuş üstüne bez örtmüş.dedim açın kullanın .misafir geldikçede size kolaylık olur.yok siizn eşylar diyor

Yok zeynepcim sana tuhaf gelmiyor emin ol yani yeni evli sayılırız birde. Alllahtan k.validem öyle değil hiç o yönden düşünceliler.. Sende zaten sık gitmiyormuşsun 1gün idare et canım ama tek yatakta olsa beraber yatın.
..
Bunu da okuyunca aklıma dilek geldi
"Bazen çantamı alıp çok uzaklara gidesim geliyor... Ama sonra hangisini alacagıma karar veremeyip vazgeçiyorum ...:))"

evde neyin var zuzum evde olan şeylerden değerlendir

köfte patates yapsana yada tavuk al sosla tavuk kızart.

evet iyi firik, pattis tavuk yaparım göğüs alırım bimden.... Tencerede yapayım diyom fırında değilde... Ama tavukla pattisi aynı andamı koyucam onu bilmiyom :44:
..
Bunu da okuyunca aklıma dilek geldi
"bazen çantamı alıp çok uzaklara gidesim geliyor... Ama sonra hangisini alacagıma karar veremeyip vazgeçiyorum ...:))"

Sirken geçmiş olsun buarada, çıkıcağı varmış demekki, böle çıksın

Canım önce salça koy kavur sonra tavuğu yağda çevir biraz kızarsın, sonra pattisi at.
..
Ben regl oldum azıcık pempe kan gelmiş bu sefer, kahverengi olurdu hep.. Sızlıyo bacaklarım, karnım falan inş. kötü olmam.. özel gün çayımı da içtim ama

dilek mi diyor bunu çok komikmiş

tamm canım

geçmiş olsun ,allahtan yarın pazar..inş eve gidene kadar (hiçdeğilse) kötüleşmezsin

önce tavuğu pişir sonra patatesleri at; yağda çevirip de atabilirsin çiğden de atabilirsin hatta bim den tabakta mantar alıp mantar de koysana

rahatladım canım biraz.biizde memnun etmek için elinden gelenleri yapıyolar ama fark etmeden mi bunlar oluyor bilmiyorum yada benmi ince düşünüyorum bilmiyorum.beraber yatıyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…