2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

rahatladım canım biraz.biizde memnun etmek için elinden gelenleri yapıyolar ama fark etmeden mi bunlar oluyor bilmiyorum yada benmi ince düşünüyorum bilmiyorum.beraber yatıyoruz zaten

Bazen düşünemiyebiliyorlar canım büyükler. Annem de öyle benim önemsiz yani beraber yatmak annem için yada düşünemiyor rahat yatın diye diyor

geçmiş olsun canım işallah çıkana kadar ağrın başlamaz.evine gidincede mis gibi yatarsın.

geçmiş olsun canım işallah çıkana kadar ağrın başlamaz.evine gidincede mis gibi yatarsın.

Sağol canım.
Ama biz gezmeye gidicektiiikkk Ben gitmek istiyorum optimumaa.. Watsons'a gidicektim o dileğin dediği bakım kremini alıcaktım, 5mden de kozmetik alıcaktım İnş. ağrım olmaz yaa

Son düzenleme:
..
Bunu da okuyunca aklıma dilek geldi
"Bazen çantamı alıp çok uzaklara gidesim geliyor... Ama sonra hangisini alacagıma karar veremeyip vazgeçiyorum ...:))"

kim söylemişse güzel söylemiş.

bazen banada oluyor .çok uzaklara gidesim geliyor tanıdık kimsenin olmadığı biyere sakin denizin yeşilliğin olduğu biyer ahhhh

optimuma gitmeyi ben de istiyordum güya üstüme mont alacaktım. Bu arada vaatnda %25 inidirm varmış haberiniz olsun

Sağol canım.
Ama biz gezmeye gidicektiiikkk Ben gitmek istiyorum optimumaa.. Watsons'a gidicektim o dileğin dediği bakım kremini alıcaktım, 5mden de kozmetik alıcaktım İnş. ağrım olmaz yaa

ya ben giderken bişiler yapmak istiyodum .şöle hamur işi ne yapabilirm acaba .patanelerde satılan tuzlu kurabiyeler varya şekilli yapan varmı zuzum sende varmı tarif şekillerimde var bide şekeri bişe yapayım diyorum

profiterol yapsana. tuzlu bir şey de yapacaksan yufkadan börek yapabilirsin çayın yanında iyi gider.

profiterol yapsana. tuzlu bir şey de yapacaksan yufkadan börek yapabilirsin çayın yanında iyi gider.

profiterol biraz uğraştırır canım.yufkam yok dışarı çıkmak istemiyorumm evdeki malzemelerden bişe yapayım diyorum elmam var elmalı kurabiye bide tuzlu kurabiye şekerli pek yemiyolar ama

Mayan var mı? katmer poğaça da yapabilirsin aslında. Acaba ben de mi bir şeyler yapıp götürsem ki?

önce tavuğu pişir sonra patatesleri at; yağda çevirip de atabilirsin çiğden de atabilirsin hatta bim den tabakta mantar alıp mantar de koysana

ama çok karışmasın tadlar, hem pattis tavuk mantar

sağol canım.
Ama biz gezmeye gidicektiiikkk Ben gitmek istiyorum optimumaa.. Watsons'a gidicektim o dileğin dediği bakım kremini alıcaktım, 5mden de kozmetik alıcaktım inş. Ağrım olmaz yaa

inş ağrın olmaz madem, plan güzelmiş çinkim
bende kesin 4 te çıkıcam

Zeynep tuzlu tarif vardı ama evde defterimde, nezamana lazımdı .....

bende kesin 4 te çıkıcam

akşama giderken yapayım diyodum .olmadı önce elmalı krabiyemi yapayım.sonra tuzluyu yaparım .çok tarif varda.bulurum bitane

bende kesin 4 te çıkıcam

Tavuklu yapıyosan mantarlı yapma zuzum

Ohh ne güzel yarım saat sonra çıkıyosun
Zeynep geçen yaptığın tuzluyu yapsaydın mayalı olandı galiba güzel görünüyordu

bende kesin 4 te çıkıcam

annem yapar mantarlı patatesli tavuk; tencerede yapar çok güzel olur.

bu arada beni harekete geçirdin profiterol ypıyorum

Malzemeler:

250gr. tereyağı veya margarin (oda ısısında)
1 çay bardağı sıvıyağ
2 yemek kaşığı tozşeker
1 yemek kaşığı tuz
3 yemek kaşığı çörekotu
1 paket kabartma tozu
1 yumurta akı (sarısını üzeri için ayırın)
4- 4buçuk su bardağı un
Yapılışı:

Yağları, tozşeker ve yumurta akı ile elinizle mıncıklayarak karıştırın.
3 su bardağı unu kabartma tozu, tuz ve çörek otunu ilave edip yoğurmaya başlayın.
Yeterince un ilave ederek ele yapışmayan, çok sert olmayan bir hamur elde edene kadar yoğurun.
Merdane ile 1 cm kalınlığında açıp ufak kalıplarla kesin. Veya alternatif olarak kalın çubular yapıp 3 cm uzunlupunda kesip ufak çubuklar oluşturabilirsiniz.
Hafif yağlanmış tepsiye dizip yumurta sarısı sürün.
Isıtılmış 180C derecelik fırında altı üstü kızarana kadar pişirin.

zuzum bu var

Tavuklu yapıyosan mantarlı yapma zuzum

Ohh ne güzel yarım saat sonra çıkıyosun
Zeynep geçen yaptığın tuzluyu yapsaydın mayalı olandı galiba güzel görünüyordu

annem yapar mantarlı patatesli tavuk; tencerede yapar çok güzel olur.

bu arada beni harekete geçirdin profiterol ypıyorum

katmerliyimi diyosun canım oda biraz uzun ve yorucu .ben basit istiyorum tuzlu kurabiye yapayım.şekilde veririm olur.pek halim yok elim kolum kalkmıyor bide mide pulantııs var.heralde dersleri stres yaptım .

sirkenciğim nasıl yapıyosun özel tariifn varmı.bende sonra yaparım çok severim

Canım kötüymüşsün bişe yapma boşver giderken alırsınız yoldan bişeyler.
..
Ben dersleri hiç takmıyorum Allah sonumu hayır etsin bakim arasınav diye takmıyorum herhalde

elmalı krabiyeden vazgeçtim .ya o bisküvi toplarından yapıcam yada bisküviyle değişik bişe varsa ondan .unum yetmez 2sinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…