rahatladım canım biraz.biizde memnun etmek için elinden gelenleri yapıyolar ama fark etmeden mi bunlar oluyor bilmiyorum yada benmi ince düşünüyorum bilmiyorum.beraber yatıyoruz zaten
Canım önce salça koy kavur sonra tavuğu yağda çevir biraz kızarsın, sonra pattisi at.
..
Ben regl oldum azıcık pempe kan gelmiş bu sefer, kahverengi olurdu hep.. Sızlıyo bacaklarım, karnım falan inş. kötü olmam.. özel gün çayımı da içtim ama
geçmiş olsun canım işallah çıkana kadar ağrın başlamaz.evine gidincede mis gibi yatarsın.
..
Bunu da okuyunca aklıma dilek geldi
"Bazen çantamı alıp çok uzaklara gidesim geliyor... Ama sonra hangisini alacagıma karar veremeyip vazgeçiyorum ...:))"
Sağol canım.
Ama biz gezmeye gidicektiiikkkBen gitmek istiyorum optimumaa.. Watsons'a gidicektim o dileğin dediği bakım kremini alıcaktım, 5mden de kozmetik alıcaktım İnş. ağrım olmaz yaa
Sağol canım.
Ama biz gezmeye gidicektiiikkkBen gitmek istiyorum optimumaa.. Watsons'a gidicektim o dileğin dediği bakım kremini alıcaktım, 5mden de kozmetik alıcaktım İnş. ağrım olmaz yaa
ya ben giderken bişiler yapmak istiyodum .şöle hamur işi ne yapabilirm acaba .patanelerde satılan tuzlu kurabiyeler varya şekilli yapan varmı zuzum sende varmı tarif şekillerimde var bide şekeri bişe yapayım diyorum
profiterol yapsana. tuzlu bir şey de yapacaksan yufkadan börek yapabilirsin çayın yanında iyi gider.
önce tavuğu pişir sonra patatesleri at; yağda çevirip de atabilirsin çiğden de atabilirsin hatta bim den tabakta mantar alıp mantar de koysana
sağol canım.
Ama biz gezmeye gidicektiiikkkBen gitmek istiyorum optimumaa.. Watsons'a gidicektim o dileğin dediği bakım kremini alıcaktım, 5mden de kozmetik alıcaktım inş. Ağrım olmaz yaa
ama çok karışmasın tadlar, hem pattis tavuk mantar
inş ağrın olmaz madem, plan güzelmiş çinkim
bende kesin 4 te çıkıcam
Zeynep tuzlu tarif vardı ama evde defterimde, nezamana lazımdı .....
Tavuklu yapıyosan mantarlı yapma zuzumama çok karışmasın tadlar, hem pattis tavuk mantar
bende kesin 4 te çıkıcam
ama çok karışmasın tadlar, hem pattis tavuk mantar
bende kesin 4 te çıkıcam
Tavuklu yapıyosan mantarlı yapma zuzum
Ohh ne güzel yarım saat sonra çıkıyosun
Zeynep geçen yaptığın tuzluyu yapsaydın mayalı olandı galiba güzel görünüyordu
Tavuklu yapıyosan mantarlı yapma zuzum
Ohh ne güzel yarım saat sonra çıkıyosun
Zeynep geçen yaptığın tuzluyu yapsaydın mayalı olandı galiba güzel görünüyordu
annem yapar mantarlı patatesli tavuk; tencerede yapar çok güzel olur.
bu arada beni harekete geçirdin profiterol ypıyorum
katmer poğaçayı diyorsun dimi o da çok güzel oluyor
katmerliyimi diyosun canım oda biraz uzun ve yorucu .ben basit istiyorum tuzlu kurabiye yapayım.şekilde veririm olur.pek halim yok elim kolum kalkmıyor bide mide pulantııs var.heralde dersleri stres yaptım .
sirkenciğim nasıl yapıyosun özel tariifn varmı.bende sonra yaparım çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?