2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Canım kötüymüşsün bişe yapma boşver giderken alırsınız yoldan bişeyler.
..
Ben dersleri hiç takmıyorum Allah sonumu hayır etsin bakim arasınav diye takmıyorum herhalde

oda olur aslında ama ozamanda niye masraf yaptınız aldınız diyor benim moralim bozuluyor.

ben okuldada stres yapardım bu dersleri.3 dersin konusu bitti.maliyet muhasebesi,iş ve sosyal güvenlik hukuku,yönetim bilgi sistemi

daha 7 tane var sonrada çıkmış soruları çözücem

tamm tuzlu olarak bunu yap ,tatlı olarakta elmalı bisküvi toplarından yaparsın

Ama tarifte çörek otunu hamurun içine atıyo, o üstüne atılmıyomuydu susam gibi

tamm tuzlu olarak bunu yap ,tatlı olarakta elmalı bisküvi toplarından yaparsın

Ama tarifte çörek otunu hamurun içine atıyo, o üstüne atılmıyomuydu susam gibi

evet içine atmışlar ama ben atmıcam.ben üstüne atıcam birazda sirke anneme sordum sirkede koyuyomuş

yok kuzenden aldım tarifi.
!/2 pk mararin
1 su bardağı su
1 su bardağı un
3 yumurta
1 çimdik tuz
2 yemek kaşığı toz şeker

iç kreması için
2 su bardağı süt
3 yemek kaşığı un
5 yemek kaşığı şeker
1 paket vanilya

üstüne de dr oetker in hazır çikolata soslarından döküyorum

yarım paket margarini ocakta eritiyorum üstüne 1 su bardağı su koyuyorum; karışım kaynayınca 1 çimdik tuz atıp 1.5 yemek kaşığı da toz şeker ekliyorum karıştırıp üstüne de 1 su bardağı unu ekliyorum ve aynen höşmerim pişirir gibi hamuru biraz pişiriyorum dibi tutmasın diye de sürekli karıştırıyorum. Hamuru ılıtıp üstüne 3 yumurtayı tek tek kırıp blendırdan geçiriyorum. Bugün karışımı kaşıkla dökmek yerine elle giriştim kurabiye gibi elimde yuvarladım. iç kremasını da 2 su bardağı süt 3 yemek kaşığı un kendime göre de şeker koyuyorum ben çok şekerli sevmiyorum ama tarifte 5 yemek kaşığı yazıyor. 160 derecede 40 dk pişiriyorum.
Şimdiye kadar bu tarifle yaptıklarım çok güzel olmuştu bakalım bugün nasıl olacak.
Herhalde oydu :44: Hatta zeynepin albümünde var resmi.

evet katmer poğaçayı diyorum

sağol canım sonra bende denerim

slm kızlar
ne var ne yok
bnd annemdeyim çay içiouz boğazım çok kötü öksürmekten iyice tahriş oldu

selam dilek hoşgeldin geçmiş olsun boğazların çok acıyordur öyleyse. Adaçayı içsene öksürüğüne iyi gelir.

ben evdeyim kızlar....

göya temizlik yapcaktım ama eve gelnce vazcaydım yarına bırakcam herşeyii.. ev ayakta ama napim amaannn

sıcak şeyler iç dilek, ballı ıhlamur yap kendine iyi geliyo

bende cennet mahallesini izliyorum :))))

benimde bugün ev gidip temizlik yapasım var... akşam zaten gezmye gidicem, güne girdik haftada 25 tl... toplam 100 lira geçiyo elimize...maksat gün değil aslında buluşma
maksat buluşma mı güne ihtiyacınız yok ki sizin
bugün dilekte yok
oyyy bebem beni mi özledin
selam dilek hoşgeldin geçmiş olsun boğazların çok acıyordur öyleyse. Adaçayı içsene öksürüğüne iyi gelir.
kuzum limonlu maydonozlu çay aldım kendim biraz daha limon sıktım içioum
hoşgeldin dileğim bende regl oldum Karnım ağrıyo.. naptın bugün?
ya benimde belim kırılıo keşke erken çıkabilsen kuzum yaa

ben bugün 10da kalktım evi süpürdüm sildim toz aldım tuvalet ve banyoyu ovdum bulaşık makinesini yerleştirdim banyo yaptım manikür yaptım kaşlarımı aldım kardeşimin saçlarını yaptım sonra migrosa gittik %50 indirimden nivea göz makyaj temizleme, genel temizleme kremi, tonik, peeliing jel, siyah nokta temizleyici, tonikli süt sivilce önleyici ve temizleyici jel aldım 60 tl verdim hepsine:26:

içioum yafyum bende 80'leri izlioum

oo bende severim onu, bitti mahalle..açtım şimdi onu :))))

aslında rahatlaman lazım bayaa yük atmışsın üstünden 60 tl lik

bende nemlendirici krem ve temizleme jeli aldım, du gidip bakayım markasına indirimdeymiş denemek için aldımm

dıadermıne essential care arındırıcı temizleme kremi :) 13 falandı 6,9 a aldım

Erken çıksam iyi olacakta eşim arabayı yıkatıcakmış annesigilin orda işi bitene kadar saat zaten 6.30 olur. Paramızıda vermiyorlar zaten k.kartına yatırcam bekliyorum. Sinir olduğum maaşı veremedik şu gün vericez de dememeleri.
..
İyi almışsın kuzum valla tek tek ne kadar ?

Dimi ne kadar çok harcarsan o kadar çok yük atıyorsun gibi oluyor
Cennet mah. çok severim ben şimdi olsa battaniyemin altında izlesem ne iyi olurdu

Dimi ne kadar çok harcarsan o kadar çok yük atıyorsun gibi oluyor
Cennet mah. çok severim ben şimdi olsa battaniyemin altında izlesem ne iyi olurdu

yani :)))

kıyamam yaa bende çok severim :)

patronum aradı ,bişeyi eksik yapmışım çok sinirliymiş bana tlfnda saydı ne diye arıyonki yaa bitmiş mesaim ,p.ertesi kız tamm ama ne diye keyfimi kaçırıyon g.zekalıı

ne kötü yöneticiymiş o öyle ptesi söylese nolurdu ki şimdi eline ne geçiyorsa sanki

bizimde vemediler 5i ama 15ine kadar dediler
zuzunun dediği gibi 15,90 14,90 gibi fiyatlar
ve 6,90-7,90a almış oldum

dıadermıne essential care arındırıcı temizleme kremi :) 13 falandı 6,9 a aldım

evet onuda gördüm ama marka hakkında bilgim olmadığı için almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…