evet kumbara gibi yanii elime ne geçerse bi yatırım .
18 yaşına kadar 18 yılda günde 1 lira ayırsam 6,570 tl olur
azmı...
sende böyle bişy düşünmezmisin fatma.
zaten sağlanır bir şekilde diyerek olmuyo işte, ondan sonra o çocuklar yaşıtlarının yapdığını yapamayınca ülkemizde olduğu gibi sorunlu, problemli,bireyler yetişiyor.
tabiki kimse çocuk yapmasın demiyorum zaten bu hakkı kim vermiş bana, ayrıca ben yapmayacağımda demiyorum, bende yapıcam ama zuzununda dediği gibi , önce kendimi garanti altına alıp sonra çocuk yapıcam. çünkü dolaylı yoldan çocuğumu garanti altına almış olucam.
zuzu çok güzel birşey düşünmüş mesela bir banka hesabı 3/5 ne olursa çocuk için yıllarca faydalı olabilecek birşey alkisalkisalkis
bol kıs daha 1 ay diyon normal ayol daha yenii .takma yaaa çok nomal sık sık istemesi :)))))
benim bbi arkadaşımın arkadaşı var onlar 1-1,5 senelik evli hergece yapıyomuş kısssakannehir
hergece ne demek ya kızı uykusundan uyandırıyomuş .diyomuş arkadaşıma gece bi bakıym tepemde.yuhh artıkk
Bu arada o işin sağlıklısı haftada 3 müymüş? Hatırlar mısınız J.Lopez ve Ben Afleck evlenirken sözleşme imzalamışlar diye haber olmuştu jennifer haftada en az 2 kere isterim yoksa boşanma sebebi arasında sayılabilir diye:)))))
azmı...
azmı...
manevi açıdan hazır olduktan sonra..
maddi açıdan rahatsan düşünmek normal..
benim mesela şu durumda borcum var..
bir çoçuk dogurmak iş zamanı degil..ona pek bişey veremeyiz çünkü..borcum olmasa ilerleyen yıllarda bende hazır olmuş olsam olur..
yaşam tarzları farklı herkesin..gelirleride bu yüzden her sözde keseye uymaya bilir arse...:smiley-cool:
ben neler neler düşünüyorum düşünüyorum tabii.... benim dogurup ortaya atacagımı düşünmüyorsunuz herhalde..
azmı...
tazefasulyeye pirinç pilavı daha iyi gider bence
benim okuduğum bir makaledede evliliğin ilk yıllarında haftada 3 kere normalmiş, ama şartlandırmamak gerek , biz bunu daha öncede yine konuşmuştuk.
bir ara hatırlıyorum süperinki hergün istiyodu, super işe bir geliyodu yorgun argın sürekli uyku halinde perişan, kız zaten zayıf iyice incelecekti :roflol: :asigim:
luxxorcum senindemi tefal clipso?
zuzucumm ben dedim ama daha yemek kısmet olmadı malesef,,sana afiyet bal şeker,löp löp et olsun kaydirigubbakcemile3
aynı şeyi söylüyoruz aslında, bak diyosunki ona pek birşey veremeyiz
neden çünkü borcum var diyosun. ayrıca bizler büyük şehirde yaşayan insanlarız burda şartlar çok farklı, yakında nefes alırken bile para isteyecekler bizden akannehir
İstanbul'daki arkadaşlar siz görüştünüz mü hiç toplaşıp da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?