2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet kumbara gibi yanii elime ne geçerse bi yatırım .
18 yaşına kadar 18 yılda günde 1 lira ayırsam 6,570 tl olur
azmı...

sende böyle bişy düşünmezmisin fatma.

ben neler neler düşünüyorum düşünüyorum tabii.... benim dogurup ortaya atacagımı düşünmüyorsunuz herhalde..

manevi açıdan hazır olduktan sonra..
maddi açıdan rahatsan düşünmek normal..

benim mesela şu durumda borcum var..
bir çoçuk dogurmak iş zamanı degil..ona pek bişey veremeyiz çünkü..borcum olmasa ilerleyen yıllarda bende hazır olmuş olsam olur..

yaşam tarzları farklı herkesin..gelirleride bu yüzden her sözde keseye uymaya bilir arse...:smiley-cool:

aman tanrım hiç düşünemiyorum:1shok:

benim okuduğum bir makaledede evliliğin ilk yıllarında haftada 3 kere normalmiş, ama şartlandırmamak gerek , biz bunu daha öncede yine konuşmuştuk.
bir ara hatırlıyorum süperinki hergün istiyodu, super işe bir geliyodu yorgun argın sürekli uyku halinde perişan, kız zaten zayıf iyice incelecekti :roflol: :asigim:

azmı...

Benim yaşım da 27 kızlar eşek kadarım tabiri caizse sözüm meclisten dışarıohaoldumsmile Ben Allah kısmet ederse ve de çok zorlu bir süreç gibi gelmezse bana hamilelik ve doğum 3 çocuk istiyorum. Önce eşimle bekleyelim en az 2 sene filan diyorduk ama tahminimizden geç evlendik. Dolayısıyla ben en fazla 1 sene bekleyeceğim o da evliliğin tadını çıkarmak için, zaten 9 ay da hamile geçio gerisini de peşpeşe doğurmam gerek ki yaşım çok geçmeden çocuklarım olsun. boshayallersmile İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir bu konuda:CüvCüv:

zuzucumm ben dedim ama daha yemek kısmet olmadı malesef,,sana afiyet bal şeker,löp löp et olsun kaydirigubbakcemile3

aynı şeyi söylüyoruz aslında, bak diyosunki ona pek birşey veremeyiz
neden çünkü borcum var diyosun. ayrıca bizler büyük şehirde yaşayan insanlarız burda şartlar çok farklı, yakında nefes alırken bile para isteyecekler bizden akannehir

azmı...

Bi de ben alakasız olacak ama ileriye dönük olarak çocuklarıma bi fotoğraf albümü oluşturmayı düşünüyorum, şöyle ki normal albümlerin yanı sıra senelik yaş albümü yani hersene 1 poz çekerek gelişimine bakacaksın 13 yaşına geldiğinde albümde 13 poz olacak:)

tazefasulyeye pirinç pilavı daha iyi gider bence

Evet bencede aslında almasam mı ki bak kararsız kaldım şimdi

eheheh valla bilmiyorum her gün olsa ben de hayır dememopuyorumnanaktan

luxxorcum senindemi tefal clipso?

bolcum benimki de clipso kapaklı ama schaffer'in benimkisi. İlk kez kullandım ama çok pratikmiş o eski düdüklülerden çok korkuyodum ben yaa açarken ederken beceremiodum zaten

evet olsun:))))
ajikal annem diyo nerden geldi aklına.dedim bi arkadaşım sağolsun o hatırlattı:))

İstanbul'daki arkadaşlar siz görüştünüz mü hiç toplaşıp da?

kızlar ben bikaç müşteriye uğrucam kaçıyorum size iyi muhabbetler
öpüldünüz...

borç varken no diyorum işte

Selam kızlar biraz takip ettim yazıları.
Fatma haklı bence.Benim kaçtane arkadaşım yok paramız denk değil yok hazır değilim dedi.
Şuan çocukları olmuyor. Ne paralar harcadılar aşılamalara, tüp bebeklere.. paralar oralara gitti.
Fatma'nın nasibi şimdiymiş. Allah eli ayağı düzgün evlat hayırlı evlat versin. Ne güzel işte.

Ayrıca, birşey sorcam; doğum kontrol hapı kullanıyorum ben ve isteksizlik var. yani hiç ilişkiye girmesek istemem. Hap kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim?:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…