yok görüşmedik hiç , biz böyle sanal alemde aşk yaşıyoruz olumunekankayizsmile
cnm öle reddetme değil zaten gel bi sarılım sana hadi yatalım falan diyorum o bişe demeden ona kalsa hergün hali hazırda bekliyo ama
valla doğru sölemişlerde ben daha alışamadım diyim ozaman 1 ay oldu bizimde evleneli ama eve geç git yemek yap iş yap saat 9 oluyo dolayısıyla yoruluyorum artık bünyemi alıştırmam gerek bakalım ne yapacam:sinifsinif:
Bu arada o işin sağlıklısı haftada 3 müymüş? Hatırlar mısınız J.Lopez ve Ben Afleck evlenirken sözleşme imzalamışlar diye haber olmuştu jennifer haftada en az 2 kere isterim yoksa boşanma sebebi arasında sayılabilir diye:)))))
Selam kızlar biraz takip ettim yazıları.
Fatma haklı bence.Benim kaçtane arkadaşım yok paramız denk değil yok hazır değilim dedi.
Şuan çocukları olmuyor. Ne paralar harcadılar aşılamalara, tüp bebeklere.. paralar oralara gitti.
Fatma'nın nasibi şimdiymiş. Allah eli ayağı düzgün evlat hayırlı evlat versin. Ne güzel işte.
Ayrıca, birşey sorcam; doğum kontrol hapı kullanıyorum ben ve isteksizlik var. yani hiç ilişkiye girmesek istemem. Hap kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim?:kedi:
bende de o haptan sonra isteksizlik oldunu söyleyebilirm aslında.Selam kızlar biraz takip ettim yazıları.
Ayrıca, birşey sorcam; doğum kontrol hapı kullanıyorum ben ve isteksizlik var. yani hiç ilişkiye girmesek istemem. Hap kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim?:kedi:
O zman eşinden destek iste.. Mutfağa beraber girin.. Masayı sen hazırlıyosan o toplasın ve makineye dizsin o sırada sen içicek bişiler hazırla ( çay , kahve , meyve suyu ... ) oturun sohbet edin günlük ne yaptın vs vs zaten saat 11 olur. dolayısı ile dinlenmiş olursun...ayy canım benimmmmmm
bizim fatmaya söylediğimiz birşey yokki burda, tam aksine hepimiz çok mutlu olduk çünkü çok istiyodu.
bebek isteyipte olmamasının bununla bir alakası yok tamamen sağlık problemiyle alakalı, ilk evlendiğin gün şimdi istiyorum deyip başlasan bile olmayabilir.
hap kullanmıyorum ama bildiğim kadarıyla isteksizliğin hapla alakası yok, ama dikkate alınmayacak bir konu değil, bence doktora danışmanız daha doğru olur
bende de o haptan sonra isteksizlik oldunu söyleyebilirm aslında.
canım bende aynen bunu dedim yardım et bana diye çok yoruluyorum falan ona da pek yanaşmıyo iyi diyo ben bekar halime geri dönim ozaman herşeyi kendim yapıyodum şimdide yapim diyo napcam bilmiyorum yasenağlama
Selam kızlar biraz takip ettim yazıları.
Fatma haklı bence.Benim kaçtane arkadaşım yok paramız denk değil yok hazır değilim dedi.
Şuan çocukları olmuyor. Ne paralar harcadılar aşılamalara, tüp bebeklere.. paralar oralara gitti.
Fatma'nın nasibi şimdiymiş. Allah eli ayağı düzgün evlat hayırlı evlat versin. Ne güzel işte.
bende de o haptan sonra isteksizlik oldunu söyleyebilirm aslında.
canım bende aynen bunu dedim yardım et bana diye çok yoruluyorum falan ona da pek yanaşmıyo iyi diyo ben bekar halime geri dönim ozaman herşeyi kendim yapıyodum şimdide yapim diyo napcam bilmiyorum yasenağlama
Bende problem yok canım Şeniz
acaba ben yaşladım mı ya :umursamaz:
saçmalama.... kaç yaşındasın?
28 ama 29'a 2 ay var :sinifsinif:
evt işte napacağımı bilmiyorum bakalım oda belki zamanla alışır diye düşünüyorum ne bilim yada öle olacağını düşünmek istiyorum bakalım bugünde ben biraz surat yapacam kendine artık doğru düzgün konuşmam gerek aslında onun işide çok yorucu cihaz montajı,arızası falan onlarla ilgileniyo ve ağır cihazlar bide şehir şehir geziyo onada hakveriyorum biyandan kıyamıyorum ama biyandan haksızlık diye düşünüyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?