2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

O zman eşinden destek iste.. Mutfağa beraber girin.. Masayı sen hazırlıyosan o toplasın ve makineye dizsin o sırada sen içicek bişiler hazırla ( çay , kahve , meyve suyu ... ) oturun sohbet edin günlük ne yaptın vs vs zaten saat 11 olur. dolayısı ile dinlenmiş olursun... ayy canım benimmmmmm

ÖLE ÖLE :sm_cool:

bizim fatmaya söylediğimiz birşey yokki burda, tam aksine hepimiz çok mutlu olduk çünkü çok istiyodu.
bebek isteyipte olmamasının bununla bir alakası yok tamamen sağlık problemiyle alakalı, ilk evlendiğin gün şimdi istiyorum deyip başlasan bile olmayabilir.

hap kullanmıyorum ama bildiğim kadarıyla isteksizliğin hapla alakası yok, ama dikkate alınmayacak bir konu değil, bence doktora danışmanız daha doğru olur

Selam kızlar biraz takip ettim yazıları.

Ayrıca, birşey sorcam; doğum kontrol hapı kullanıyorum ben ve isteksizlik var. yani hiç ilişkiye girmesek istemem. Hap kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim?:kedi:
bende de o haptan sonra isteksizlik oldunu söyleyebilirm aslında.

canım bende aynen bunu dedim yardım et bana diye çok yoruluyorum falan ona da pek yanaşmıyo iyi diyo ben bekar halime geri dönim ozaman herşeyi kendim yapıyodum şimdide yapim diyo napcam bilmiyorum yasenağlama

aynı şeyi söylüyoruz işte bende farklı birşey söylemiyorum ki.
Şimdi hamile olmasaydı belki ilerde sağlık problemiyle karşılaşabilirdi. Onu söylemeye çalışıyoruz.

diğer konuyla ilgili sanırım doktora gitmem lazım bilmiyorumkismile

ama o zaman bende bekar halime döneyim de sende .
ya böyle birşey olabilirmi yaa aşkolsun arkadaşım, burdakiler beni bilir hayatta haksızlığa gelemem, sonuçta sende eşin gibi iş yerinde çalışıyosun ve doğal olarak eşitsiniz bu konuda , evet tabiki erkeğin üstünlüğünü kabul ediyorum ama bu mantıkla yaklaşması çok yanlış.
tabiki sana yardım edecek, buna mecbur, sen anne evinde bu işleri yapıyomıuydunki şimdi senin üzerine yıkıyo herşeyi sonrada isteklerine cevap vermiyosun diye seninle tartışıyo alsanaalsanasmile

bol herşeyi rica ederk iste canım...emrediyince yapmak istemiyor erkekler..sıkma canını

Bende problem yok canım Şeniz

çokkk sinir olduummm.... canım benim.. öle diosa eer kii.... akşamları da senin istememen çok normal vallaaa... olduuu.. o zman sen de de ki... ben de bekarken annemin evinde iş yapmıodum... o zman çıkım işten ev işi yapıp , akşam da yorgun olmiim de.. puff canım... ya bilmiom biraz burnu sürtsün bence....alsanaalsanasmile

evt işte napacağımı bilmiyorum bakalım oda belki zamanla alışır diye düşünüyorum ne bilim yada öle olacağını düşünmek istiyorum bakalım bugünde ben biraz surat yapacam kendine artık doğru düzgün konuşmam gerek aslında onun işide çok yorucu cihaz montajı,arızası falan onlarla ilgileniyo ve ağır cihazlar bide şehir şehir geziyo onada hakveriyorum biyandan kıyamıyorum ama biyandan haksızlık diye düşünüyorum işte.

bolll sana özel msj atıodum ama attıım mesajlar 50 den az olduu için gönderilmedi... plan yapmamız lazım... ama sakın bugün surat yapma.. eve çok mutlu git ve güler yüzünle eşinle yemek ye çay iç sohbet et... okiş mi? ufff özel sms atamadım yaa....mafoldumben

sorun değil cnm burdan yaz ama şimdi o akşam okadar olay yaptı brn nasıl gidim öle zaten tel. çok soğuk konuştum hep.

olsun..

sen güleç yüzünü göster.. o yumuşar zaten.. bak beni dinle işe yarıcak ... yarın haber veririsin ve çok mutlu olucaını da biliom... aslında yorgunluk dışında senin başka problemlerin de var da dile getiremiosun bence.. öle hissettim... bu yüzden özel atmam lazım.. olasılıklar üzerinde sana bilgi vermem lazım.. sonuçta akıl akıldan üstündür bilirsin... unutma güler yüz... sana güveniyorum.. şimdi iyi akşamlar ... ben kaçar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…