2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

saol cnm ama başka problem yok biraz üşengeçlik var:)birazda yorgunluk haa az öncede dedim ilacın biraz isteksizlik yaptını hissediyorum diye biyandan ilacı bırakim diyede düşünüyorum aslında bakalım ne olacak bu arada az önce aradı arkadaşlara gidelim diye bende normal konuştum gidecez akşam bakalım gece ne olacak.

Tatlım ben de hap kullanıyorum ama isteksizlik yapmadı bende, bi de şimdi bolcum bu konunun üstüne gidildikçe senin daha da yapma hevesin kaçacaktır. Bence anlayışla akışına bırakarak yaşayın. Sakın ha surat filan yapma bu konuda malesef erkeklerin bi doyumsuzluğu ve sabırsızlığı oluyor ama asık yüzle tavırla düzeltebileceğin bi mevzu değil.

red mesa kutunu sil..mesajları gönderirsin kıs

zuzulülülülülülülülülülülülü akşam hasta oldum canımm

saglam kontrollülülülülülü

günaydıııııııııııııııııııınn:hulya::hulya:

günaydın günaydın herkeslereee

dün aniden çıkmak zorunda kaldım,şu çocuk büyütmek meselesiyle ilgili bir kaç bişey söylemek istedim,içimde kaldı,ama neyse konunun kapandığıda iyi olmuş

vay arse vay:1shok:

anam dün bu yazı benim gözümden nasıl kaçtı acabaalsanaalsanasmile
ilk zamanlar öyleydi evet..:roflol:
şimdi biraz daha iyi..ama benim aşkımın düşüncesi şöyle..bana diyoki gençken bol bol yapalım.ilerde zaten yapamıcaz diyor..gençliğimizin kıymetini bilelim diyor eee haklıda..

ben sacımı hep fön çektigim için dün istemedim mesela red ettimkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydın kıslar. bir gün uzak kaldım neler konuşulmuş neler. ben de konuşmak isterdim bebek konusunda ama ajikal da söylemiş kapandığı iyi olmuş. yeni arkadaşlar gelmiş. şenlenmiş topiğimiz sositososito

canım sınırlama olmasından değil de, Fatma biraz gerilmiş gibi konuyla ilgili. hamişimizi germeyelim daha fazla. Allah herkesin gönlüne göre versin, içine sindirsin diyorum sadece.

Ya aşkımmm olmasınn yaa... Saçlarımda fön var.. Bozulucakkkk dış alırken amaaaaa hehehehehehheehhehe
:sm_cool:sositososito

canım sınırlama olmasından değil de, Fatma biraz gerilmiş gibi konuyla ilgili. hamişimizi germeyelim daha fazla. Allah herkesin gönlüne göre versin, içine sindirsin diyorum sadece.

yok gerilmedim canlar sadce benim rahatsız oldugum nokta " yaşın kaç ki senin " diye cümle kurulması yoksa herkes özgür isteyen hemen yapar( benim gibi) isteyen yıllrca bekler bunu yargılayamayız aslalmaz:

günaydın millet...
hadi gözün aydın super kısmet bidahaki aya kaldı:)))))

bende evlendim evleneli sadece adetli zamanlarımda çektirebiliyorum
ya vaktim olmuyor otobüse yetişcem diye yada malum nedenden ötürü....(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…