saol cnm ama başka problem yok biraz üşengeçlik var:)birazda yorgunluk haa az öncede dedim ilacın biraz isteksizlik yaptını hissediyorum diye biyandan ilacı bırakim diyede düşünüyorum aslında bakalım ne olacak bu arada az önce aradı arkadaşlara gidelim diye bende normal konuştum gidecez akşam bakalım gece ne olacak.olsun..
sen güleç yüzünü göster.. o yumuşar zaten.. bak beni dinle işe yarıcak ... yarın haber veririsin ve çok mutlu olucaını da biliom... aslında yorgunluk dışında senin başka problemlerin de var da dile getiremiosun bence.. öle hissettim... bu yüzden özel atmam lazım.. olasılıklar üzerinde sana bilgi vermem lazım.. sonuçta akıl akıldan üstündür bilirsin... unutma güler yüz... sana güveniyorum.. şimdi iyi akşamlar ... ben kaçar opuyorumnanaktan
saol cnm ama başka problem yok biraz üşengeçlik var:)birazda yorgunluk haa az öncede dedim ilacın biraz isteksizlik yaptını hissediyorum diye biyandan ilacı bırakim diyede düşünüyorum aslında bakalım ne olacak bu arada az önce aradı arkadaşlara gidelim diye bende normal konuştum gidecez akşam bakalım gece ne olacak.
günaydıııııııııııııııııııınn:hulya::hulya:
benim okuduğum bir makaledede evliliğin ilk yıllarında haftada 3 kere normalmiş, ama şartlandırmamak gerek , biz bunu daha öncede yine konuşmuştuk.
bir ara hatırlıyorum süperinki hergün istiyodu, super işe bir geliyodu yorgun argın sürekli uyku halinde perişan, kız zaten zayıf iyice incelecekti :roflol: :asigim:
vay arse vay:1shok:
anam dün bu yazı benim gözümden nasıl kaçtı acabaalsanaalsanasmile
ilk zamanlar öyleydi evet..:roflol:
şimdi biraz daha iyi..ama benim aşkımın düşüncesi şöyle..bana diyoki gençken bol bol yapalım.ilerde zaten yapamıcaz diyor..gençliğimizin kıymetini bilelim diyor eee haklıda..
ben sacımı hep fön çektigim için dün istemedim mesela red ettimkaydirigubbakcemile3
canım sınırlama olmasından değil de, Fatma biraz gerilmiş gibi konuyla ilgili. hamişimizi germeyelim daha fazla. Allah herkesin gönlüne göre versin, içine sindirsin diyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?