2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Adana dan herkesee kucak dolusu günaydın... bugün hava burda puslu , yağmur yağma ihtimali % 80 ama iller oranına göre Adana hala ılık ... çok seviyorum bahar aylarını...kaydirigubbakcemile3

Ya aşkımmm olmasınn yaa... Saçlarımda fön var.. Bozulucakkkk dış alırken amaaaaa hehehehehehheehhehe
:sm_cool:sositososito

olmasın diye ses çıkarmıyorum kıs kırılmasın diye...

sorunca sessiz kalıyorum..oda diyor hemen..senin şu sacın bana dert oldu diyor dün:roflol:

, asyaelif, bol+, redd_redd, super87+, yarenay, zbyd, zuzu_88+
hepinie günaydınnn

Adana dan herkesee kucak dolusu günaydın... bugün hava burda puslu , yağmur yağma ihtimali % 80 ama iller oranına göre Adana hala ılık ... çok seviyorum bahar aylarını...kaydirigubbakcemile3

aaaaaaa sen adanada mısın canım

Ya aşkımmm olmasınn yaa... Saçlarımda fön var.. Bozulucakkkk dış alırken amaaaaa hehehehehehheehhehe
:sm_cool:sositososito

burda her sabah yagmur var artık

tekrar günaydın herkese..

agrısız geciyor hastalıgım oh be:smiley-cool:

günaydın fatmacım....
redd tatlım sendemi adanadasın?nerde çalışıyosun

yaaaaaaaa şu müdüre gıcık oluyorum yaaaa hala yanımda sigara içior yaaaaaa........kötükedihüsoklava:klava:

red özel mesajla ilgi bilgi yazdım sana gördünmü..kıslar dün saclarla ilgili soru soran kimdi..

bana günaydın yokmu
ama ben sana kötü bişey demedim ki mafoldumben

aaaaaaaaaa canım ben onları aşağdan varya görünüo ordan kopyalamıştım senin orda oldugunu sanıordum.. herkese günydın canım özellikle sana

heheheh fatma ay hiç gülesim yoktu
dışarı çık biraz. müdüre çık diyemiyeceğine göre:)

heheheh fatma ay hiç gülesim yoktu
dışarı çık biraz. müdüre çık diyemiyeceğine göre:)

yasak canım içmesin... hemde hamile oldugumu bilio resmi kuruluş burası hemde sağlık müd. benim çocugumu zehirlemeye ne hakkı var o çıksın.. sogukta üşütücem camı pencereyi açıorum onun yüzünden......klava:klava:klava:

canım güzelce uyarsan diyeceğim ama bende hiç sesimi çıkaramam,
aranız iyiyse şaka yollu söyleyebilirsin,bebeğim bu yaşta sigara içer oldu vs diye

canım güzelce uyarsan diyeceğim ama bende hiç sesimi çıkaramam,
aranız iyiyse şaka yollu söyleyebilirsin,bebeğim bu yaşta sigara içer oldu vs diye

söyledim.. kendide dio senin yanında içmöesek ii ama dio yakıyo yaaa ne iş gıcık şey sinir oluorummmmmmmmmmklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…