2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

akannehir doğru yaa!!

haklısın .biraz iğneleyiver çok resmi değilseniz.

aaaa nasıl söylesin fatma...

fatma söylemedin dimi işyerindekilere hamile oldugunu..ilk 4 ay söylenmezmiş..

aaaa nasıl söylesin fatma...

fatma söylemedin dimi işyerindekilere hamile oldugunu..ilk 4 ay söylenmezmiş..

söyledim derken izin alıp gidiorsun mesai içi ee haliyle öğrenio hem bn öle şeylere inanmammm

pişkinmiş resmen

yaaa nasıl snir oluyotrum anlatamam yaaa bencil egoist... bütün camları açıorum kapıyı açıorum sogukta burası oda üşüsün..... elime bi peçete alıp ağzım burnumu tıkıyorum arada fark ederde çıkar die öksürüyorum falan ufffffffffffklava:klava:

ilk 4 ay söylenmezmi nasıl söylenmesin kıs bunun kusması olcak zartı zurtu olcak zaten anlarlar saklayamazki işyerinde.

hem neden sölenmez anlamadım...

allah korusun düşük yapma ihtimali falan olur diye..

bizim şirkettede var şuan hamile kıs cinsiyeti belli olunca söyledi herkese

ay hiç sevmem öle insanları ne kadar düşüncesiz oluyorlar ya.

ben onun pis sigarasının dumanın çekmek zorundamıyım yaaaa ben çayı kahve vs hepsini bırakmışım kendide görio içmediğimi bile bile sigara çıkıyomklava:

allah korusun düşük yapma ihtimali falan olur diye..

bizim şirkettede var şuan hamile kıs cinsiyeti belli olunca söyledi herkese

yok yaa o kdr saklayamamm ki bilsin ona göre davransın ama ona görede davranıgı yok canım sadece yakın taraf biliyo müdürüm le aynı odada oturuyoruz ee haliyle öğreniyo

valla ben dayanamam öyle 4 ay falan. taaaa kıprıslardan her bi yere yeterim ilk 1 ayda sanırım. hem daha çok dua alır bebişim. fena mı ayol :Saruboceq:

bende onu sölenmez diye değilde, bişeyler alınmaz bebeğe diye duymuştm

fatmacımm tebrik ederim. kaç gündür yoktum ortalıkta... allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…