2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy fatma ya gelmiş benmkide diyo.simit yicekmş onun odası kokmasınmış gelmiş benim odamda yicek.oldu dedim banane git odanda ye.
sonra bana açtırcak camı kapıyı koku çıksın ceyran yapıcak.

ayy fatma ya gelmiş benmkide diyo.simit yicekmş onun odası kokmasınmış gelmiş benim odamda yicek.oldu dedim banane git odanda ye.
sonra bana açtırcak camı kapıyı koku çıksın ceyran yapıcak.

ayyyyyyyy evet yaaa gıcık olurum böle tiplere benciller yaaaaaaaaaa

Hayır canım görünmedi.. ayrıca ben sormuştum.. :) saç renginiz ten renginiz nedir? Saçınızı boyatmayı düşünüo musunuz falan die.

saçımda sarı röfle vardı düğünden önce yaptırmıştım zaten kendi saç rengim koyu değil kumral zaten bebğim oldugu içinde boyatmayı düşünmüyorum zatende o olmasada düşünmüyordum 1 karış kadar falan uzadı....

valla ya deli ediyo beni kıl ya kıllllÇok üzgünüm çoook

ayy aynen yaa bi tane patlatasım gelio bazen :mymeka:kaydirigubbakcemile3

Hayır canım görünmedi.. ayrıca ben sormuştum.. :) saç renginiz ten renginiz nedir? Saçınızı boyatmayı düşünüo musunuz falan die.

50mesaj oldu gönderemdim demişsin..
mesaj kutundan biraz mesaj sil..

gönderme yapabilirsin..saclarım boyalı zaten benim..
albüme ekliyim bak birazdan okii

kıslar size mezuniyet balomdan bir kaç resim gösteriyim mi...

eglenceli dakikalar yaşayalım:sm_cool:

fatmacım organik boyalar var,
geçen kuafördeyken hamile bi kadın saçını organik boyayla boyatıyordu..
bi araştır istersen

Canım.. Benim msj kutumda msj yok ki 0 (sıfır)

fatmacım organik boyalar var,
geçen kuafördeyken hamile bi kadın saçını organik boyayla boyatıyordu..
bi araştır istersen

ajikal zaten boyayı bırkmak istiyordum bebişle pek alakası yok çok yıprandı kestirsemde olmuyo kendine gelsin belkide boyaişini tamamen bırakırım.. bu arada galiba ben iyice pinpiriklnmeye başlıorumkaydirigubbakcemile3

ajikal ne kadar organik olabilirki yinede kimyasal işte .ben onlara güvenmiyorum açıkcası

super hadi ekliceksen ekle kıs
bak birazdan dışarı çıkcam burdayken koy bakayım

kızlar yaaa izmir de gök delinmiş gibi yağmur yağıyor.. sabah köpeciğimi çıkardım ikimizde sırılsıklam olduk :)

bende bilmiyorum ne kadar organik,sadece görmüştüm,iyice araştırmak lazım
ama ben hamile kalsam organikte olsa boyatmam saçımı,
geçen ay saçlarımı kahve karamale boyattım ilk defa,her ay boya derdi aklıma geldikçe afakanlar basıyor,,
daha önce de kızıl yapmıştım ama evde kendim boyuyordum,ilk aydan sıkıldım valla boya işlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…