kızlar yaaa izmir de gök delinmiş gibi yağmur yağıyor.. sabah köpeciğimi çıkardım ikimizde sırılsıklam olduk :)
Komşuyuz.. :) Ama şimdi ardahan.. Canım benim... Orda havalar nasıl?
heheh kızlar dün kocişle browni yaptıkkaydirigubbakcemile3
o benden de meraklı aldı makinayı nasıl çırpıyo bi güzel
dedim sonunda ver artık
işimiz gereği canım daha dogrusu benim işim yüzünden eşimde arkamdan geldi ben sağlık memuruyum cnaım tayin buraya çıktı eş durumuda olmadı yuvamızı şimdilik buraya kurduk tez zamanda o taraflara geliriz inş...
evt ya o renkelri yaptırınca heray uğraşmak gerek bende oyüzden yaptıramıyorum redd in dediği gibi bende tarçın rengi istiyorum da işte.
redd canım düğünde hangi kuaföre gittin sen?
Olsun.. ekmek kapın nerdeyse yuvan orası.. Bende gelecek yıl 2011 ekim de dersaneye yazılıcam. KPSS ye hazırlanıcam. Bende Memurluk istiyorum.. İnşallah olur.. Benim eşim de Diyarbakırdaydı orda görevliydi. Öğretmen o da.. Eş durumundan Adanaya geldi.. Ailelerimiz de zaten Adana da .. Evimiz burda kurulmuş oldu. Yoksa D. Bakıra gurbete gidcektim.. Ama ben Kpss yi kazanırsam insallah.. Bende eşim dolayısı ile 1-2 yıl sora Adanaya gelebilicem tekrardan. Bakalım artık hayırlısı olsun.
ay fatma walla sağolsun aşkım yardım ediyor bazen. mesela pazar mevlüde gittim ya.kahvaltı yaptım çıktım ben.büün işi o yaptı temizliği , çamaşırları atmış makinaya beklemiş onları asmış
sonrada arkadaşlarıyla eğlenmeye gitmiş
heheh kızlar dün kocişle browni yaptıkkaydirigubbakcemile3
o benden de meraklı aldı makinayı nasıl çırpıyo bi güzel
dedim sonunda ver artık
günaydınnn :)
bende 2010 temmuz gelınıyım
ay fatma walla sağolsun aşkım yardım ediyor bazen. mesela pazar mevlüde gittim ya.kahvaltı yaptım çıktım ben.büün işi o yaptı temizliği , çamaşırları atmış makinaya beklemiş onları asmış
sonrada arkadaşlarıyla eğlenmeye gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?