2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Komşuyuz.. :) Ama şimdi ardahan.. Canım benim... Orda havalar nasıl?

işimiz gereği canım daha dogrusu benim işim yüzünden eşimde arkamdan geldi ben sağlık memuruyum cnaım tayin buraya çıktı eş durumuda olmadı yuvamızı şimdilik buraya kurduk tez zamanda o taraflara geliriz inş...

evt ya o renkelri yaptırınca heray uğraşmak gerek bende oyüzden yaptıramıyorum redd in dediği gibi bende tarçın rengi istiyorum da işte.
redd canım düğünde hangi kuaföre gittin sen?

heheh kızlar dün kocişle browni yaptıkkaydirigubbakcemile3
o benden de meraklı aldı makinayı nasıl çırpıyo bi güzel
dedim sonunda ver artık

haa bu arada havalar burada soguk tabiki yrın birgün kar yagar artık 15 gündür kaloriferlerimiz yanıo zaten

Olsun.. ekmek kapın nerdeyse yuvan orası.. Bende gelecek yıl 2011 ekim de dersaneye yazılıcam. KPSS ye hazırlanıcam. Bende Memurluk istiyorum.. İnşallah olur.. Benim eşim de Diyarbakırdaydı orda görevliydi. Öğretmen o da.. Eş durumundan Adanaya geldi.. Ailelerimiz de zaten Adana da .. Evimiz burda kurulmuş oldu. Yoksa D. Bakıra gurbete gidcektim.. Ama ben Kpss yi kazanırsam insallah.. Bende eşim dolayısı ile 1-2 yıl sora Adanaya gelebilicem tekrardan. Bakalım artık hayırlısı olsun.

ay fatma walla sağolsun aşkım yardım ediyor bazen. mesela pazar mevlüde gittim ya.kahvaltı yaptım çıktım ben.büün işi o yaptı temizliği , çamaşırları atmış makinaya beklemiş onları asmış

sonrada arkadaşlarıyla eğlenmeye gitmiş

evt ya o renkelri yaptırınca heray uğraşmak gerek bende oyüzden yaptıramıyorum redd in dediği gibi bende tarçın rengi istiyorum da işte.
redd canım düğünde hangi kuaföre gittin sen?

Canım benim gelinliğimde , kuaförüm de , fotom da hepsi aycan... bizim de akraba sayılır.. başka yere gitsek olmazdı ve çok beğendim.. sen nereye gittin? nerde oturuosun? normalde kuaför olayım Abdullah ama.. tavsiye ederim canım Abdullahı..

senin için iyi olmuş canım lisans mezunu isen kpss de memur olarak atanman kolay çok yüksek olmuyo puanları ama lise mzunu olarak çok zor baya bi yüksek.. ben sağ.mes. lisesi mezunuyum benim branşımdan alım çok azdı atandıgımda bende 2009 martta atandım buraya türkiyede sadece 68 kişi alınıordu çok şükür yerleştim 82 ile yerleştim buraya... bi daha girecem bakalım kpss ne olur bilemem...

maşallah... hilmide yapar elinede yakışır özellikle yemek konusu yemek yaptımı ben parmaklarımı yerimö

ne güzel benim eşimde çok yardımcı canım,şanslıyız

bugün o işe gitmiyor,şehir dışındaydı dinlenecek bugün,,sabah beni işe giderken uğurladı,
akşama patlıcan yemeği yap türlü gibi dedim,şaka yaptım,saf saf o nasıl oluyo ki diye sordu kaydirigubbakcemile3
yavrum yirim ben onuaklinialirimsmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…