Canım benim gelinliğimde , kuaförüm de , fotom da hepsi aycan... bizim de akraba sayılır.. başka yere gitsek olmazdı ve çok beğendim.. sen nereye gittin? nerde oturuosun? normalde kuaför olayım Abdullah ama.. tavsiye ederim canım Abdullahı..
senin için iyi olmuş canım lisans mezunu isen kpss de memur olarak atanman kolay çok yüksek olmuyo puanları ama lise mzunu olarak çok zor baya bi yüksek.. ben sağ.mes. lisesi mezunuyum benim branşımdan alım çok azdı atandıgımda bende 2009 martta atandım buraya türkiyede sadece 68 kişi alınıordu çok şükür yerleştim 82 ile yerleştim buraya... bi daha girecem bakalım kpss ne olur bilemem...
bende abdullaha gidiyorum normalde ama düğünde mehmet aykuta gittim iykide gitmişim çok güzel oldu abdullahın makyaj ürünleri hiç ii değil bide gelin saçını hiç güzel yapamıyolar boya,kesim, fön işlerimi yaptırıyorum oraya sadece.
hayırlı sabahlar kızlarrrrrrrr.bereketlı hayırlı dıledıgnız gıbı sımsıcak bır gun olur inşaallah hepimizeeezemuszemus
Lisans mezunuyum canım. A kadrosunu gözüm kesmiyo. bu yüzden 2012 B kadrosunu bekliyorum. İnşallah atanırım.. Çok istiyorum..
hayırlı sabahlar kızlarrrrrrrr.bereketlı hayırlı dıledıgnız gıbı sımsıcak bır gun olur inşaallah hepimizeeezemuszemus
bol ben albümlere kına gecemi ..gelinlik modellerine de dügünümü koydum git ordan bak canım..
bol ben albümlere kına gecemi ..gelinlik modellerine de dügünümü koydum git ordan bak canım..
Ben de öle canım.. kaş , kesim , fön , ağda bir de işte saçımı boyatıcam yine oraya gidcem. Gelin başını bilmiom tabi nasıl yaptıını sen nerde çalışıosun? Nerde oturuosun?
Süper ... Perikısı albümün de hiç foto yok....
cnm göremedim albümünü?
ilerleyen sayfalarda kalmıştır..malum haziran dügünü..
profilimden bana ait mesjalrı ararsan bulursun
inş. olur bende 4-5 sene özelde çalıştım şimdi rahatım çok şükür .. ama çok çalışmıştım 1 sene gecem gündüzüm kalmadı gözlük takmayan ben artık gözlük kullanmaya başladım..gözleri bile bozdum yani
sen benim fotolarımı gördünmü hiç
Benimde gecem gündüzüm ders olcak yeterki kazanim... Gözlük takmaya da razıyım.. :) Bu yıl İngilizce olayını bitirim diyorum. Marta kadar falan.. İngilizceye gidiyorum çünkü. Başladım. sonra da kpss.. Her şey sırayla ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?