2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende abdullaha gidiyorum normalde ama düğünde mehmet aykuta gittim iykide gitmişim çok güzel oldu abdullahın makyaj ürünleri hiç ii değil bide gelin saçını hiç güzel yapamıyolar boya,kesim, fön işlerimi yaptırıyorum oraya sadece.

bol ben albümlere kına gecemi ..gelinlik modellerine de dügünümü koydum git ordan bak canım..

Lisans mezunuyum canım. A kadrosunu gözüm kesmiyo. bu yüzden 2012 B kadrosunu bekliyorum. İnşallah atanırım.. Çok istiyorum..

evet redd gerçekten eğlenceli oluyor

ajika kıss verseydin tarifini ayaküstü bide kendi başına yapmaya kalkarmış hehehe .

Ben de öle canım.. kaş , kesim , fön , ağda bir de işte saçımı boyatıcam yine oraya gidcem. Gelin başını bilmiom tabi nasıl yaptıını sen nerde çalışıosun? Nerde oturuosun?

hayırlı sabahlar kızlarrrrrrrr.bereketlı hayırlı dıledıgnız gıbı sımsıcak bır gun olur inşaallah hepimizeeezemuszemus

Lisans mezunuyum canım. A kadrosunu gözüm kesmiyo. bu yüzden 2012 B kadrosunu bekliyorum. İnşallah atanırım.. Çok istiyorum..

inş. olur bende 4-5 sene özelde çalıştım şimdi rahatım çok şükür .. ama çok çalışmıştım 1 sene gecem gündüzüm kalmadı gözlük takmayan ben artık gözlük kullanmaya başladım..gözleri bile bozdum yani

bol ben albümlere kına gecemi ..gelinlik modellerine de dügünümü koydum git ordan bak canım..

cnm göremedim albümünü?

Ben de öle canım.. kaş , kesim , fön , ağda bir de işte saçımı boyatıcam yine oraya gidcem. Gelin başını bilmiom tabi nasıl yaptıını sen nerde çalışıosun? Nerde oturuosun?

bankada çalışıoyrum cnm ben özal bulvarında oturuyorum ya sen?

Benimde gecem gündüzüm ders olcak yeterki kazanim... Gözlük takmaya da razıyım.. :) Bu yıl İngilizce olayını bitirim diyorum. Marta kadar falan.. İngilizceye gidiyorum çünkü. Başladım. sonra da kpss.. Her şey sırayla ...

olur inş. azim ettikten sonraa........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…