2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

of yaa tam vergi dairesine gidicektimki birde ne göreyim şakır şakır yağmurrrohaoldumsmile

bende bu sene kamu yönetimi 4.sınıf oldum,kpss kursuna bende gidicem ama sınavla ilgili en ufak bir bilgim yok,araştırmam lazım

kıslar siz yenisiniz bulamdınız sanırım ..neyse albüme karışık ekledim şuan gelin haydi

ayy ben evını falan görmustum süper daha once hatta kapın yoktu mutfakda fıkır almıstım sendenkaydirigubbakcemile5 yenıdemı ekledın ayy bende gelıyommkaydirigubbakcemile2

gördüm süpercim allah ayırmasın çok güzel çıkmışsınız geliniğinde pek bi parıltılıymış:)süslü senizemuszemus

mafoldumben gitmem lazım ama yağmur durmuyor.spor ayakkabı giydim bugün kesin ıslanacak ayaklarım(

:a015:

aşıktım şimdi sırılsıklam aşık olucam.hehehehhehhe

ay iğrenç bi espiri yaptım

Son düzenleme:
gördüm süpercim allah ayırmasın çok güzel çıkmışsınız geliniğinde pek bi parıltılıymış:)süslü senizemuszemus

çok beğendim canım.. ilerleyen zmanlar da bende düğün fotolarımı , kına mı eklerim.

teşekkürler kıslar sevindim begenmenize bir iki tane daha ekledim bakın silcem hemen

teşekkür ederim kızlar önce ben bi araştırayım,takıldığım bir konu olursa size sorarım kpssyle ilgili

super evını falan görmustum albumler topiginde şimdi gelınlık falan gördum canımcım yüzünüz her fotoda ayrı guluyo Rabbım herdaim nasip etsın gulmenızı mutluluklarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…