super evını falan görmustum albumler topiginde şimdi gelınlık falan gördum canımcım yüzünüz her fotoda ayrı guluyo Rabbım herdaim nasip etsın gulmenızı mutluluklarrrrrrr
canımmmmmm benimm çok sagol yaaaaaŞeniz
ilkezmi gördün gelinlik halimi falan aaa.var kıs albümlerde falan hatta bir taned söz remim vardı..orda begenmene sevindim..
allah razı olsun çok sagol..sende hep mutlu ol inş..:Saruboceq:
Aminnnn cümlemiz inş...canım evını görmustum evı hatılrıyorumda gelınlık hatırlayamadım sımdı gördum baktım hepsine elbısenınde rengıde güzelmıs ayrıca esınlede yakısmısınız boy poss kaydirigubbakcemile5 cok güzel
oo canım sen herşeyini eklemişsin demek ben bulamıyorum ya sen niye albümünün içine koymadınki.
canımmmmmm benimm çok sagol yaaaaaŞeniz
ilkezmi gördün gelinlik halimi falan aaa.var kıs albümlerde falan hatta bir taned söz remim vardı..orda begenmene sevindim..
allah razı olsun çok sagol..sende hep mutlu ol inş..:Saruboceq:
Aminnnn cümlemiz inş...canım evını görmustum evı hatılrıyorumda gelınlık hatırlayamadım sımdı gördum baktım hepsine elbısenınde rengıde güzelmıs ayrıca esınlede yakısmısınız boy poss kaydirigubbakcemile5 cok güzel
harbi yakışıyormuyuz kısssssssdelikafaduldendelikafadulden
çok teşekkür ediyorummmmmmmmopuyorumnanaktanŞeniz
harbi yakışıyormuyuz kısssssssdelikafaduldendelikafadulden
çok teşekkür ediyorummmmmmmmopuyorumnanaktanŞeniz
ayyy harbıden yakısmısınız ne yalan söleyımm sengözlerimebaksanab hakketen sevgıyle baktıgınız gözlerde bellı bitanemmmm.SEVENLER SEVDIKLERIN OLSUNNNNNNNNNNN
seven çiftlerin beraber yuva kurduklarını görmek ınanın cok ama cok mutlu edıyor.RABBİM HEPİMİZİ SEVDİĞİMİZDEN SON NEFESINE KADAR AYIRMASINNNN
AMİNNNNNNNNNNNNNN
ayyy harbıden yakısmısınız ne yalan söleyımm sengözlerimebaksanab hakketen sevgıyle baktıgınız gözlerde bellı bitanemmmm.SEVENLER SEVDIKLERIN OLSUNNNNNNNNNNN
seven çiftlerin beraber yuva kurduklarını görmek ınanın cok ama cok mutlu edıyor.RABBİM HEPİMİZİ SON NEFESINE KADAR AYIRMASINNNN
AMİNNNNNNNNNNNNNN
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aminnnnnnnnn inş..canım o senin bakan gözlerinin güzelliği...
saglıkla mutlulukla inş..herkes için...
sevmek boshayallersmile
lise aşkıyız biz..:1hug:
süper bnde grdm çk tatlsıınz arkadaşın dediği gbi sewgyle baktığınz belli Allah mutluluğunuzu daim etsn :asigim:
ne kadar güzel yılların beraberlığiiievlilik ne kadar süredir canım
çok şükür iyi ya seningünaydın kıızlar. Keyifler nasıl?
gnd sirkencubın kendı adıma iyi şükürler olsun senın nasıl canım düğünün nasıl gectı gelınlıkle ılgılı problemın vardı:Saile arasında kalmıstın bayadır gelmedım naptın canım
super canımya ne guzel daha nıce nıce aylara yıllara katabılmenız dişleğiylr
ayy hemen gelıyom bakıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?