2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlarr... ben şimdi kaçar.. işlerimi toparlayım.. size dalıyorum işlerimi aksatıyorum.. Bağımlılık yaptınız ayoll :) işlerimi bitirim gelirim yinee öpüldünüzz....opuyorumnanaktan

super evını falan görmustum albumler topiginde şimdi gelınlık falan gördum canımcım yüzünüz her fotoda ayrı guluyo Rabbım herdaim nasip etsın gulmenızı mutluluklarrrrrrr

canımmmmmm benimm çok sagol yaaaaaŞeniz
ilkezmi gördün gelinlik halimi falan aaa.var kıs albümlerde falan hatta bir taned söz remim vardı..orda begenmene sevindim..
allah razı olsun çok sagol..sende hep mutlu ol inş..:Saruboceq:

bol..red..evimide görebilirsiniz kıs..ev bölümünde:roflol:

oo canım sen herşeyini eklemişsin demek ben bulamıyorum ya sen niye albümünün içine koymadınki.

Son düzenleme:

süper bnde grdm çk tatlsıınz arkadaşın dediği gbi sewgyle baktığınz belli Allah mutluluğunuzu daim etsn :asigim:

süper bnde grdm çk tatlsıınz arkadaşın dediği gbi sewgyle baktığınz belli Allah mutluluğunuzu daim etsn :asigim:

ne kadar güzel yılların beraberlığiii evlilik ne kadar süredir canım

kıslar sizde çok içtensiniz..helal olsun saolun çok sevindim valla..bu konuyla ilgili konuşucam..

4 ay bitti 5.ci aya girdik arzu..

bir ikide nikahtan resim koydun onlara da bakın hadi

gnd sirkencubın kendı adıma iyi şükürler olsun senın nasıl canım düğünün nasıl gectı gelınlıkle ılgılı problemın vardı:Saile arasında kalmıstın bayadır gelmedım naptın canım
super canımya ne guzel daha nıce nıce aylara yıllara katabılmenız dişleğiylr
ayy hemen gelıyom bakıyom

günaydın kıızlar. Keyifler nasıl?
çok şükür iyi ya senin

super baktım kuccuk ama anlasılıyo gene canım ohoh ayagına bastınmıııı naptınnn bakalım anın varmı nıkahla ılgılı benım varr:tomato:

bastım canım ..var tabi...unutmuştum otururken kadın cüzdanı verince dank etti.hemen bastım..oda bagırdı..:)
hatta resmi var ayakta

bize evet diye bile sorulmadın acele ile oldu imzayı attık geçmiştik ama ben basmıştım ayagına::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…