bize evet diye bile sorulmadın acele ile oldu imzayı attık geçmiştik ama ben basmıştım ayagına: :lepi:
gnd sirkencubın kendı adıma iyi şükürler olsun senın nasıl canım düğünün nasıl gectı gelınlıkle ılgılı problemın vardı:Saile arasında kalmıstın bayadır gelmedım naptın canım
super canımya ne guzel daha nıce nıce aylara yıllara katabılmenız dişleğiylr
ayy hemen gelıyom bakıyom
Günaydın cnm. evet o problemi eşim ve gelinlikçim sayesinde aştık ama onların da gönlü oldu.. istedigim oldu yani =))) düğün güzeldi her şey yolundaydı çok şükür. Bir balayı öncesi gerginlik yaşadık tur şirketimizle. Ama onu da hallettiler neyseki.Senin nasıl gidiyor?
Super87 bu arada resimlerine ben de baktım muhteşem çıkmışsın gelinlik çok yakışmış.. Maşallah.
Kızlaaarrr, balayına gidebildiniz mi hepiniz? gidemeyen oldu muuu ? Nasıl dı balayı zamanınız hayal ettiğiniz gibi miydi? zemuszemus
biz gittik cnm alanyaya güzel geçti:)kaydirigubbakcemile5
Aaa bizde alanyaya gittik canım... Benim tam hayalimdeki gibi geçti.. Gerçi gidip gitmemek hiç önemli değil dimi? eşimiz olsun da yanımızda bizim için her yer balayı olurdu....Şeniz
canım bızde gittik sideye mukemmeldı balayımızz
tüm yorgunlugu atttık şükürler olsun
umarım herkes yapabılır,diledigince yasar cunku düğün sonrası cok ihtiyac oluyorrr
Kızlaaarrr, balayına gidebildiniz mi hepiniz? gidemeyen oldu muuu ? Nasıl dı balayı zamanınız hayal ettiğiniz gibi miydi? zemuszemus
tabi cnm orası öyle ama yollar beni mahvetti çok kötü ya..sizin düğün ne zamandı cnm?
Evet Arzu kesinlikle öyle.... Gerçi balayında insanın ruhu dinlenio da .. vücüdu yoruluyo; çünkü uyku max 5 saat .. :)
bizde gittik
marmaris------ pineta park deluxe hotel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?