2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

anaaaaaaaaaaa kılzar benim alttakı çizelge 2 ye geçmiş kuusu büyüyo mu neeeeeeeeeeeeeeeeeee :teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

bize evet diye bile sorulmadın acele ile oldu imzayı attık geçmiştik ama ben basmıştım ayagına::lepi:

ayy fatmaaa:sm_cool: iyi yapmısın ohoh
bende bastım yandan eşimöe dedim süprizim var sana nıkah masasında ahh eşim beklıyoduuu bişi ama ben bıran cesaretı toplayıp konuklar ıcınde babam karsımda amaaa
:asigim:SONSUZA KADAR EVET DEDİMMMMMMMM
eşim şokda bıan nutku tutuldu ayagına basmam ve sözumle baya baya şok yasadı
:enbuyukkk: burdan esınlendım zatiii

Günaydın cnm. evet o problemi eşim ve gelinlikçim sayesinde aştık ama onların da gönlü oldu.. istedigim oldu yani =))) düğün güzeldi her şey yolundaydı çok şükür. Bir balayı öncesi gerginlik yaşadık tur şirketimizle. Ama onu da hallettiler neyseki.Senin nasıl gidiyor?

Super87 bu arada resimlerine ben de baktım muhteşem çıkmışsın gelinlik çok yakışmış.. Maşallah.

4. GEBELİK HAFTASI
(4. güncelleme) - Önceki versiyonu görmek için tıklayın>>
hamilelik.tv'de 4. hamilelik haftası>>

Sizden ve eşinizden gelen hücrelerin “tek vücutta birleşmesi” sonucu oluşan yeni canlı, yani bebeğiniz sizin ve eşinizin genlerinin harmanlanmasıyla oluşmuş, yani hem sizden hem de eşinizden esinlenerek tasarlanmış size benzeyen ancak sizden apayrı bir genetik yapıya sahip bir birey olarak aramıza katılmıştır.

Sağlıklı bir genetik yapı, sağlıklı bir yeni neslin en önemli belirleyicisidir.

BU HAFTA SİZDE OLUŞAN DEĞİŞİKLİKLER

Geçen haftanın başında yumurtlama gerçekleşti. Sperm hücreleri ile yumurta hücresi karşılaştı ve yumurta hücresi bebeğinizin genetik yapısının sizden kalan yarısını belirleyecek sperm hücresini seçti ve onu içeri aldı. Sizin 23 kromozomluk genetik maddeniz ile eşinizin 23 kromozomluk genetik maddesi birleşerek yepyeni bir genetik yapıya sahip bebeğinizin ilk hücresi oluştu. Zigot adı verilen bu hücre hızla bölünmeye başladı.

2 hücre, 4 hücre, 8 hücre ve 16 hücre şeklinde oluşan bölünme devam ederken Fallop tüplerinin içindeki yolculuk yeni canlıyı yerleşeceği rahim içine doğru götürdü.

Morula aşamasındayken rahim iç tabakasına ulaşan canlı artık blastosist olarak anılır. Bebeğinizi oluşturacak bu hücre topluluğu rahim iç tabakasına geldiğinde kendisi için en mükemmel yeri bularak bu haftanın başında buraya yerleşir. Çoğu durumda en mükemmel yer damarlanmanın en iyi olduğu rahim arka duvarının üst kısımlarıdır.

İmplantasyon ("yerleşme") gerçekleştiğinde bazı anne adayları lekelenme tarzında bir kanama görürler. Buna implantasyon kanaması adı verilir ve döllenmeden sonraki 3-7. günler arasında ortaya çıkar. Kanamanın nedeni aynen bir inşaat yapılmadan önce temel kazılması gibi, rahim iç tabakasında da "temel kazılması" ve bu esnada burada bulunan bir kılcal damara denk gelinmesidir.

Bu haftanın sonunda normal şartlarda adet kanamanızı bekleyecektiniz. Gebelik planladığınıza göre beklentiniz kanamanızın olmaması yönünde olacak elbette. "Acaba hamilemiyim?" diye meraklanmaya başladınız. Bu sorunun cevabını alabilmek için farklı seçenekleriniz var: Kanda beta HCG hormonu (bu hormon implantasyon gerçekleştikten sonra salgılanır) ölçümü henüz bu haftada dahi gebelik tanısı koyabilir. Ancak bu test kan alınmasını gerektirir ve nispeten pahalı bir testtir. İdrar testleri ise ucuz testlerdir ancak gecikme olduktan sonra doğru sonuç vermeye başlarlar.

Bu haftanın sonunda adet görmeyecek olsanız dahi aynen adet görecekmiş gibi belirtiler hissedebilirsiniz. Kadınların önemli bir kısmında yorgunluk, göğüslerde dolgunluk, uykuya eğilim, bel ağrısı ve ruh hali değişiklikleri henüz bu dönemde bile kendini gösterebilir. Kendinizde hiç bir değişiklik hissetmiyorsanız sabredin: Gebelik henüz yeni başlamıştır ve belirtiler henüz ortaya çıkmamıştır.

canım sevındım adına ne guzel halletmısınız olsun nazarınız olsun oda akslık cıkar zaten bı seyden.nasıl nasıl olacaka dedık heyecanla bekledık geldı gectiii
benımde şükurler olsun ıyı.ev iş arası mekık dokuyorum yaramaz durum yok güzel gecıyorrr

[
Super87 bu arada resimlerine ben de baktım muhteşem çıkmışsın gelinlik çok yakışmış.. Maşallah.[/QUOTE]

:1hug:a.s.a.s.a.s.
çok teşekkürler canım o senin güselliğinopuyorumnanaktanhihoyyyt

fatma yazı guzel içerikli bende buay regl oldum hamıle değilim dıye sevındırık oluyom:dance:
bazen dıyom annelık duygusu kabarıyo bebiş istiyom sonra oturuyorum yafff
fatma canım senın kaç haftalık tam?

Kızlaaarrr, balayına gidebildiniz mi hepiniz? gidemeyen oldu muuu ? Nasıl dı balayı zamanınız hayal ettiğiniz gibi miydi? zemuszemus

canım bızde gittik sideye mukemmeldı balayımızz
tüm yorgunlugu atttık şükürler olsun
umarım herkes yapabılır,diledigince yasar cunku düğün sonrası cok ihtiyac oluyorrr

biz gittik cnm alanyaya güzel geçti:)kaydirigubbakcemile5

Aaa bizde alanyaya gittik canım... Benim tam hayalimdeki gibi geçti.. Gerçi gidip gitmemek hiç önemli değil dimi? eşimiz olsun da yanımızda bizim için her yer balayı olurdu....Şeniz

Aaa bizde alanyaya gittik canım... Benim tam hayalimdeki gibi geçti.. Gerçi gidip gitmemek hiç önemli değil dimi? eşimiz olsun da yanımızda bizim için her yer balayı olurdu....Şeniz

tabi cnm orası öyle ama yollar beni mahvetti çok kötü ya..sizin düğün ne zamandı cnm?

canım bızde gittik sideye mukemmeldı balayımızz
tüm yorgunlugu atttık şükürler olsun
umarım herkes yapabılır,diledigince yasar cunku düğün sonrası cok ihtiyac oluyorrr

Evet Arzu kesinlikle öyle.... Gerçi balayında insanın ruhu dinlenio da .. vücüdu yoruluyo; çünkü uyku max 5 saat .. :)

tabi cnm orası öyle ama yollar beni mahvetti çok kötü ya..sizin düğün ne zamandı cnm?

18 temmuz du canım.. bizde kendi arabamızla gittik hani daha zevkli olur diye ama yollar mahvetti.. giderken çok zevkliydi de.. dönerken her 1 km de araba virajları geçene kadar durduruyordummm:sinifsinif: napımm...

Evet Arzu kesinlikle öyle.... Gerçi balayında insanın ruhu dinlenio da .. vücüdu yoruluyo; çünkü uyku max 5 saat .. :)

ewt canm esımız olsun da yanımızda yeterkı evdede balayı tadında gunlerımız olur yeterkı ısteyelım:dance: ayyy malsef vucut yorgunluğuhihoyyyt bız sıcaktan uyuyamıyoduk pöfff

redd benim eşimde arabayla gidelim dedi ben istemedim.ne anlıcam o bütün yolda direksiyon sallıcak hem ona yorgunluk olur hemde ben kocama yaslanıp yolculuk etmek istiyorum.:)

sonuçta benim dediğim oldu ohh rahat rahat gittik otobüsle.sonrasında dediş zatii iyiki seni dinlemişim:))

pöfff ankarada feci yagmur var sankı hava saat 4 5 ya karaldı :gitme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…