oh... gelecek yaz da gidebiliriz insallah kızlar..
Kızlaaarrr, balayına gidebildiniz mi hepiniz? gidemeyen oldu muuu ? Nasıl dı balayı zamanınız hayal ettiğiniz gibi miydi? zemuszemus
ewt canm esımız olsun da yanımızda yeterkı evdede balayı tadında gunlerımız olur yeterkı ısteyelım:dance: ayyy malsef vucut yorgunluğuhihoyyyt bız sıcaktan uyuyamıyoduk pöfff
evet canım. biz de gittik. Gerçi bizimkisi biraz olaylı oldu ama sorunu çözdüler. bizimkisi gemi turuydu. Ege adriyatik olarak geçiyrdu. Tur şirketindeki kız konfirmasyonu yapmadığı için bizi 27 si akşamı çağırıp sizin rezervasyonunuzu yapmayı unutmuş eleman gemide size yer yok dediler. Ama ertesi gün yer buldular.
balayımız gayet güzeldi rüya gibiydi.. dalga sesleriyle uyuduk=))
:) biz balayında değil de evimizde piştik yaz boyunca.. eheheheheheh adananın sıcağını az çok tahmin edersiniz ve klima taktıramadık ilk etapta kısmetsee 2 ay içinde taktırıcaz ...ama yaz boyunca var yaa... ehehehe gerçi eşimle benim için problem olmuyo du da yine de sıcaktan haşlandık yani... kaydirigubbakcemile3
gelecek yaza değilde ondan sonraki yaz olabilir.
2 sene üstüste olmasın hem özleyelim tatili hemde maddi açıdan......
evet canım. biz de gittik. Gerçi bizimkisi biraz olaylı oldu ama sorunu çözdüler. bizimkisi gemi turuydu. Ege adriyatik olarak geçiyrdu. Tur şirketindeki kız konfirmasyonu yapmadığı için bizi 27 si akşamı çağırıp sizin rezervasyonunuzu yapmayı unutmuş eleman gemide size yer yok dediler. Ama ertesi gün yer buldular.
balayımız gayet güzeldi rüya gibiydi.. dalga sesleriyle uyuduk=))
hava soguk içerde yicez..etdöner söyledim birde aşure ohcokacimcoook
ayyy ne romantikkkk..... harika canım benim...
hava soguk içerde yicez..etdöner söyledim birde aşure ohcokacimcoook
kıss aşureyi nerden sölüyon.şirkettenmi çıkıcak dışardanmı.
ay bana da gönder banada banada
Ohhh afiyet şeker , löp löp et olsun insallah.... :)
zuzu sulanmasan şaşarım..döner söyledigim yerde var kıskaydirigubbakcemile3
romantikti de... Yer yok size diyince şok oldk. 3 günlük gelinken hiç ağlamadığım kadar ağladım üzüldüm. biz bir de tur şirketine defalarca uğradık. Dans kursumuzla tesadüfen aynı sokakta olduğundan. onların da tıkandığı nokta bu oldu: siz bukadar titzlenirken nasıl gözden kaçtı dediler. ama Allahtan gidebildik.
teşekkürler canım..
hehhe ay ben bu lafı çok sevdim kızlar
löp löp et olsun:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?