2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlaaarrr, balayına gidebildiniz mi hepiniz? gidemeyen oldu muuu ? Nasıl dı balayı zamanınız hayal ettiğiniz gibi miydi? zemuszemus

evet canım. biz de gittik. Gerçi bizimkisi biraz olaylı oldu ama sorunu çözdüler. bizimkisi gemi turuydu. Ege adriyatik olarak geçiyrdu. Tur şirketindeki kız konfirmasyonu yapmadığı için bizi 27 si akşamı çağırıp sizin rezervasyonunuzu yapmayı unutmuş eleman gemide size yer yok dediler. Ama ertesi gün yer buldular.

balayımız gayet güzeldi rüya gibiydi.. dalga sesleriyle uyuduk=))

ewt canm esımız olsun da yanımızda yeterkı evdede balayı tadında gunlerımız olur yeterkı ısteyelım:dance: ayyy malsef vucut yorgunluğuhihoyyyt bız sıcaktan uyuyamıyoduk pöfff

:) biz balayında değil de evimizde piştik yaz boyunca.. eheheheheheh adananın sıcağını az çok tahmin edersiniz ve klima taktıramadık ilk etapta kısmetsee 2 ay içinde taktırıcaz ... ama yaz boyunca var yaa... ehehehe gerçi eşimle benim için problem olmuyo du da yine de sıcaktan haşlandık yani... kaydirigubbakcemile3

ayyy ne romantikkkk..... harika canım benim...

canımya ewt sıcagı malum inş taktırırsınız zor oralarında sıcagı.

sirkencubin sorma ya benim eşiminde o merakı var .tutturmuştu gemiyle adaları gezelim.
ben istemedim

sizin nasıl oldu hep gemiye bağlı kaldınız demiii indiğiniz yerlerde bilee.ben bunu istemedim

canım ne kadar guzel değişik olsun aksılıkde olsa hallolmusss.ne kadar sürdü gezınız canım

ayyy ne romantikkkk..... harika canım benim...

romantikti de... Yer yok size diyince şok oldk. 3 günlük gelinken hiç ağlamadığım kadar ağladım üzüldüm. biz bir de tur şirketine defalarca uğradık. Dans kursumuzla tesadüfen aynı sokakta olduğundan. onların da tıkandığı nokta bu oldu: siz bukadar titzlenirken nasıl gözden kaçtı dediler. ama Allahtan gidebildik.

ay bizde istiyoruz yunanistana gitmeyi inşallah öle bişe yapabiliriz:)
29 ekimde kapadokyaya gidecez bizde arkadaşlarla allah kısmet ederse.

Çok şükür canım... Ay dansa mı gidiosunuz... harika.... ay bende salsa öğreniyorum ; ama yoğunluktan bıraktım. Bizde eşimle gidicez... ama ne zaman bilmiyorum.. Bu tür aktiviteler çok zevkli oluyo.. ayrıca ben fitness te yapıyorum.. naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…