2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:roflol: heheh baban dicek bak sen benim sıpama 5 -6 sene hee:mymeka:

:roflol:

afiyet olsun sizlere
super canım simit istedi akıma getirdin:))
bende bu öğlen simit peynir çay yapayım

benimde senden öğreneeğim çok şey var. benim de şuan için aklımda kız olursa ecrin geçiyo erkek olursa yiğit ama değişir heralde yaa daha çok var çünküdelikafadulden

Canım bizde kız olursa ecrin erkek olursa bera diyorduk erkek gibi görünüyor aklımızda bera var ama bildiğiniz güzel erkek isimleri varsa paylaşın kızlar ben yağız ismini çok severdim ama eşim beğenmiyo koyamıycam o ismi maalesef

aynen aynen..annem izlerken utandım.. düşünüyorum şimdi babama izletsem mi izletmesem mi..

çünkü aşkım diyoki kayıtta çoçukluk aşkım diyo 5 .6 sene diyorakannehir
:roflol::roflol::roflol::roflol:
:d:d:d: AYY O DAHA KÖTÜÜÜYMÜŞŞ :)

HELE KAC SENEDIR CIKIYORSUNUZ SORUSUU YOKMUU:))) lülülülülülü

KIZZLARR SÜPPERR BİR POGOCA TARIFI BULDUM GECEN GUN YAPTIMM HARIKAA OLUYORR HEM COK PRATIK HEM COK UCUZZ PAYLASIYROUM SIZDE DENEYIN EMİİ boshayallersmile

PASTANE POĞAÇASI-2

1 paket margarin(oda sıcaklığında)
2 çay bardağı ılık süt
1 çay bardağı sıvı yağ
2 yumurta(1 tanesinin sarısı üzerine)
1 paket yaş maya
2 yemek kaşığı toz şeker
1 buçuk tatlı kaşığı tuz
alabildiğince un (kulak memesi kıvamında olacak)

Mayayı ılık süt ve şekerle ıslatıyoruz. daha sonra margarini, sıvıyağı, yumurtayı yoğuruyoruz. unu ilave edip üzerine tuzu atıyoruz. hepsini yumuşak kulak memesi kıvamına gelene kadar yoğuruyoruz. 1 saat dinlenmesini bekliyoruz. dinlendikten sonra yuvarlak yapıp, üzerlerine biraz bastırıp tepsiye diziyoruz, yumurtasını sürdükten sonra küçük bir çatalla üzerlerini çiziyoruz. 180 derecede kızarana kadar pişiriyoruz. sıcak servis yapılması tavsiye edilir. AFİYET OLSUN

Eklentiler

• $33845_440105037946_227673917946_5460725_4786086_n.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
canım ben erkek ısmı olarak efe ve batu isimlerini sevıyorum belkı fıkrı olur..:)

:d:d:d: AYY O DAHA KÖTÜÜÜYMÜŞŞ :)

HELE KAC SENEDIR CIKIYORSUNUZ SORUSUU YOKMUU:))) lülülülülülü

afiyet olsun sizlere
super canım simit istedi akıma getirdin:))
bende bu öğlen simit peynir çay yapayım

bende simit yemedigime pişman oldum yanınada karper oh..
simit sarayına gittim bugün ama pide yedimcokacimcoook

:roflol: heheh baban dicek bak sen benim sıpama 5 -6 sene hee:mymeka:

:roflol:

:roflol::roflol::roflol: ee ben ne yapmalıyım şimdi orayı atlatıyım mı

evet orayı atlatabilirsin ama sen geçerken baban merak edip durdurursa nolcak

kesinlikle denicem ... harika görünüo....delikafadulden

yasemin büyük harf kullanma canım yasak ceza meza alırsın sonra ...

WALLA HAYATIM BANA KALSA HEMEN ISTEMYIORUM AMA KADIRE KALSA 1-2 SENEY ISTER CUNKU ARAMZIDA 9 YAS VAR KADIRLEE BABA OLMAK ISTIYORR:) BENSE ANNELIGE HAZR DEILIM HAYATIM.. :kedi:YA SEN?

canım evet sen daha küçüksün anne olmak için... bak ben 23 yaşındayım kendimi hala hazır hissetmiorum.. bizde 3 yıla kadar düşünüyoruz. hemen yapmıcaz canım.. kpss ye hazırlanıcam ben.. onu beklicez kaydirigubbakcemile3 yani 26 - 27 gibi ben düşünüom...

KEISNLIKLE DENE PISMAN OLMAZSINN BENDE BU TARIFI FACEBOOK DA BI SITEYE ÜYEYIM ORDAN ALDIM DEVAMLIYAPIYORUM MUTHIS OLUYOR TABI ICINE BEN BAZEN KAŞAR SUCUK PEYNNIR KOYUYORUM OYLE DAHA BI GUZEL OLUYOR SEKERIMM :):lepi:

hamuru avucunda yatsılayıp ölmi koyuyosun içini sonra kapatıyo ozaman yuvarlak değilde yarım ay gibi oluyo dimiiiCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…