yaa bend eyaşım esasında 23-24 gıbı anne olmak ıstıyorum oylede olmasııı ıcın elımden gelenı yapıcam ama kadırde o zaman 32-33 yasında olucakk:s napıcam ondan bılmıyorumcanım evet sen daha küçüksün anne olmak için... bak ben 23 yaşındayım kendimi hala hazır hissetmiorum.. bizde 3 yıla kadar düşünüyoruz. hemen yapmıcaz canım.. kpss ye hazırlanıcam ben.. onu beklicezkaydirigubbakcemile3 yani 26 - 27 gibi ben düşünüom...
aa saol hayatım bılmıyodumm :S
bidaahaa asla kullanmamya işim geregı bı maıl atmam gerekıyor buyuk harfte kalms klavye saol canımcımm
evet yawrum ıcıne bısey koydugum zaman yabayanssulusmilerım ay seklını verıyorum resımdekıler sade yuvarlak olanlar :)hamuru avucunda yatsılayıp ölmi koyuyosun içini sonra kapatıyo ozaman yuvarlak değilde yarım ay gibi oluyo dimiiiCADIARZU
bişey değil hayatım .bende işimde büyük harf kullanırım fatura işlerken falan.ama buraya yazacağım zaman küçük harfe geçiyom.bazen karışıyo buraya büyük , çalıştığım programa küçük yazıyom:))) silmek zornda kalıyorum bihada:)))))
aynen şekerım bende oyle dusunuyroum bırlıkte buyuruzz evladımlaagenç anne olursun yasemin ne var bunda sadece kendini düşünmek olmaz kocişini de düşüncen:))))
1 sene bekleyin.orta yol bu olsun:)))
fazlada uzatmayın redd.çok yaş farkınız olmasın bebenizle .
yaa bend eyaşım esasında 23-24 gıbı anne olmak ıstıyorum oylede olmasııı ıcın elımden gelenı yapıcam ama kadırde o zaman 32-33 yasında olucakk:s napıcam ondan bılmıyorum
evet orayı atlatabilirsin ama sen geçerken baban merak edip durdurursa nolcak
tatlım benim kpss durumum olmasa biz yeni yıl gibi düşünürdük , çok şükür düğün borçlarımız falan bitti gibi. sadece ev kredimiz var o da 10 yıl zaten rutin onu saymıyoruz... akannehir
ama kpss olunca o bizi bağlıo işte.. ben kendi geleceimi ve çocuğumun geleceini garantiye almak istiyorum. tek maaş zor çünkü bu zaman da tatlım. özel sektör belli olmaz.. her an çıkarılabilirsin.. ama allah her şeyin hayırlısını versin diyorum ben hep.
siz ne zman düşünüosunuz zuzu?
[:roflol::roflol: aşkım diyo 2.ci cd başla olmaz ya..
ben belki atlarım biraz aman burayı boşverelim derim
öyle canım herşeyin hayırlısı...
bizimde yaza kadar taksitlerimiz biticek inşallah 1 sene öyle geçcek zaten.kiradayız biz ev almak istiyoruz 2.senede de biraz birikim yapalım diyoruz kısmet artık.
2.sene çok canımız çekerse olabilir Allah ın izniyle
öyle canım herşeyin hayırlısı...
bizimde yaza kadar taksitlerimiz biticek inşallah 1 sene öyle geçcek zaten.kiradayız biz ev almak istiyoruz 2.senede de biraz birikim yapalım diyoruz kısmet artık.
2.sene çok canımız çekerse olabilir Allah ın izniyle
kaydirigubbakcemile5
kıs zuzu belkide aynı anda kalırız ama ben istemiyorum hemen..
bugün yürürken düşünüyorum kendi kendime aman uzadıkçam uzasın diyorum ben kilo almaya hazrı değilim diyorum 2 sene garanti gecsin diyorum
yaş 23
25te kalsak iyi işte..yerimseniben
lülülülülülü:)) blliiımı olurr canım blkıı sende bı kazaya kurbann gıdersın bnden oncee:))o yüzden erken anne olucaksın malesef canım.. 5-6 ay sora aramıza bi hamile anne adayı daha katılıcakk kızlar olumunekankayizsmile hhiihihh
lülülülülülü:)) blliiımı olurr canım blkıı sende bı kazaya kurbann gıdersın bnden oncee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?