2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yaa bend eyaşım esasında 23-24 gıbı anne olmak ıstıyorum oylede olmasııı ıcın elımden gelenı yapıcam ama kadırde o zaman 32-33 yasında olucakk:s napıcam ondan bılmıyorum

aa saol hayatım bılmıyodumm :S

bidaahaa asla kullanmam ya işim geregı bı maıl atmam gerekıyor buyuk harfte kalms klavye saol canımcımm

bişey değil hayatım .bende işimde büyük harf kullanırım fatura işlerken falan.ama buraya yazacağım zaman küçük harfe geçiyom.bazen karışıyo buraya büyük , çalıştığım programa küçük yazıyom:))) silmek zornda kalıyorum bihada:)))))

genç anne olursun yasemin ne var bunda sadece kendini düşünmek olmaz kocişini de düşüncen:))))
1 sene bekleyin.orta yol bu olsun:)))

nedne yasakmıs kıı benneyaptımki dıkkat edıcez arıtk canım napalım burdan kovulup sızlerden ayrılmak ıstemem bagımlılık yaptıı burası bana 3 gundee:)opuyorumnanaktan

genç anne olursun yasemin ne var bunda sadece kendini düşünmek olmaz kocişini de düşüncen:))))
1 sene bekleyin.orta yol bu olsun:)))
aynen şekerım bende oyle dusunuyroum bırlıkte buyuruzz evladımlaa:kaydirigubbakcemile2

kadırın ısı zorlasıcakk 2 cocukla ılgılenıcekk :) bakalım o hazırmı bu durumaa

fazlada uzatmayın redd.çok yaş farkınız olmasın bebenizle .

tatlım benim kpss durumum olmasa biz yeni yıl gibi düşünürdük , çok şükür düğün borçlarımız falan bitti gibi. sadece ev kredimiz var o da 10 yıl zaten rutin onu saymıyoruz... akannehir

ama kpss olunca o bizi bağlıo işte.. ben kendi geleceimi ve çocuğumun geleceini garantiye almak istiyorum. tek maaş zor çünkü bu zaman da tatlım. özel sektör belli olmaz.. her an çıkarılabilirsin.. ama allah her şeyin hayırlısını versin diyorum ben hep.

siz ne zman düşünüosunuz zuzu?

Şenizolumunekankayizsmile

büyük harf ,kavga hakaret gibi algılanıyor canım yüksek sesle konuşmak bağırmak gibi.ondan yasak canım...

yaa bend eyaşım esasında 23-24 gıbı anne olmak ıstıyorum oylede olmasııı ıcın elımden gelenı yapıcam ama kadırde o zaman 32-33 yasında olucakk:s napıcam ondan bılmıyorum

o yüzden erken anne olucaksın malesef canım.. 5-6 ay sora aramıza bi hamile anne adayı daha katılıcakk kızlar olumunekankayizsmile hhiihihh

öyle canım herşeyin hayırlısı...

bizimde yaza kadar taksitlerimiz biticek inşallah 1 sene öyle geçcek zaten.kiradayız biz ev almak istiyoruz 2.senede de biraz birikim yapalım diyoruz kısmet artık.
2.sene çok canımız çekerse olabilir Allah ın izniyle

yasemincimmm bi de canım ... hemen anne olucaksan şöle 5-6 ay içindee sakın şimdi kilo alma.. hamilelkte alıcan zaten doğumdan sora da işin kolay olur... o yüzdenn vazgeç kilo alma sevdandan.... sositososito

kaydirigubbakcemile5

kıs zuzu belkide aynı anda kalırız ama ben istemiyorum hemen..
bugün yürürken düşünüyorum kendi kendime aman uzadıkçam uzasın diyorum ben kilo almaya hazrı değilim diyorum 2 sene garanti gecsin diyorum

yaş 23
25te kalsak iyi işte..yerimseniben

İnşallah canım benim... allah, herkesin istediği zaman evlat versin her isteyene...

Mantıklı... 26 olunca da doğum yaparsın...

:)) önce sen kal kıss.bana diyon hep ama sen benim büyüğümsünbuyrunnnnnnnnn

lülülülülülü:)) blliiımı olurr canım blkıı sende bı kazaya kurbann gıdersın bnden oncee:))

benim imkansız çünkü doğum kontrol hapı kullanıom ben... yani kaza falan olmazzz hihihihilülülülülülü

ama kpss olmasa kesin yapardık biz yeniyıl gibi.... erken yaşta anne - baba olmak çok güzel çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…