yok kız evlenmedım ble dhaaaaa 3-4 ay ewlnmem surer ewlndkten soradaaa 1 yıl ypmamm yaptıramaz soraa olurr amaayasemincimmm bi de canım ... hemen anne olucaksan şöle 5-6 ay içindee sakın şimdi kilo alma.. hamilelkte alıcan zaten doğumdan sora da işin kolay olur... o yüzdenn vazgeç kilo alma sevdandan.... sositososito
yok kız evlenmedım ble dhaaaaa 3-4 ay ewlnmem surer ewlndkten soradaaa 1 yıl ypmamm yaptıramaz soraa olurr amaa
benim imkansız çünkü doğum kontrol hapı kullanıom ben... yani kaza falan olmazzz hihihihilülülülülülü
ama kpss olmasa kesin yapardık biz yeniyıl gibi.... erken yaşta anne - baba olmak çok güzel çünkü.
aralıkta dıe dusunuyoruz yawrucumm :S dugun tarıhını almadık daha bı eksık tv mız kaldıı onuda alıcaz bu ay basında sora dugun tarıhı alıcaz bı dugun masraflarını toparlıycaz o zamanaa kadar :S ona gore bı tarıhte alıcazz ay ewlenmek cok zor ya:SCanım senin düğün aralıkta deil mi? 2 ay var kızz...
gedim geldim ayyy n e yorgun hissediyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
daha bunu bide 7 ayı var .işin zoreyvahedigeldismile
:)) önce sen kal kıss.bana diyon hep ama sen benim büyüğümsünbuyrunnnnnnnnn
aralıkta dıe dusunuyoruz yawrucumm :S dugun tarıhını almadık daha bı eksık tv mız kaldıı onuda alıcaz bu ay basında sora dugun tarıhı alıcaz bı dugun masraflarını toparlıycaz o zamanaa kadar :S ona gore bı tarıhte alıcazz ay ewlenmek cok zor ya:S
yok canım sen sen sen
gercekten evlilik zor
evlenincede habire eksikler cikiyor evde
çok zor tabi.... şimdi düğün salonu , gelin başı , gelinlik , kına yapcaksan kına başı kınalık vs vs ... damatlık , damat traşı derken canım ortalama minimum 5.000 tl gider.. sırf bunlar.. o da minimum sonuçta lükste sınır yok....
gercekten evlilik zor
evlenincede habire eksikler cikiyor evde
evin eksiği hiç bitmez derler..doğru...
kızlar bu akşam banyoyu yıkıcam yarın akşamda kardeşimi çağırdım yardıma kapılar silincek
bide annem tutturdu dantelleri sar diye .mevlüt yaa insanlar bakarmış.alsanaalsanasmile
sermicem diye kavga ettim yok anam illa sercen diyo .bide onları sercem...
evet zuzuya eve onumu almaktam kendimize bişey alamaz olduk ya..:1ninca:
masraf çıkıyor habire...:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?