2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dün yumurcak tv de bebeklerle ilgili bi program vardı neydi adı ...birliktebüyüyelim..mi nee
orada takılı kalmışım izliyorum bebe sağlığıyla ilgili çünkü.eşim dedi hayırdır bebekmi istiyon yapalım falan:)))) yookkkk dedim sadece izliyorum:))

yasemincimmm bi de canım ... hemen anne olucaksan şöle 5-6 ay içindee sakın şimdi kilo alma.. hamilelkte alıcan zaten doğumdan sora da işin kolay olur... o yüzdenn vazgeç kilo alma sevdandan.... sositososito
yok kız evlenmedım ble dhaaaaa 3-4 ay ewlnmem surer ewlndkten soradaaa 1 yıl ypmamm yaptıramaz soraa olurr amaa

:Saruboceq:
evet cok guzell ama ne bılyım bırazdaa soyle kocamla rahat rahat dert tasa olmadann vakıt gecırmek ıstıyorumm cocuk demek sorumluluk demekk:S ona en gzuel skeılde gelecek hazırlmak ıstıyorum ondan bırazcık kredı borcunuda en aızndan 2-3 senesı odenınce yaparsam 1 yılda dogana kadar gecen süree sora bebişimm 1 yasındayken borcumzu falan kalmazz dıe kanımca duusunuyorum ama Allahın taktırı hayatım ne zaman verırsee

Canım senin düğün aralıkta deil mi? 2 ay var kızz...
aralıkta dıe dusunuyoruz yawrucumm :S dugun tarıhını almadık daha bı eksık tv mız kaldıı onuda alıcaz bu ay basında sora dugun tarıhı alıcaz bı dugun masraflarını toparlıycaz o zamanaa kadar :S ona gore bı tarıhte alıcazz ay ewlenmek cok zor ya:S

gedim geldim ayyy n e yorgun hissediyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

ya heaven nerdekine .unuttu bizi. inciyle birdi düğünü buzaman kadar izinlide olamaz heralde
Allallah kötü bişey olmasın....Allah korusun..

daha bunu bide 7 ayı var .işin zoreyvahedigeldismile

evt öle ama ne biliyim kendimişuan çk yorgun hissediyorum az önce bi yerde okudum otururken bile vücudun dağ tırmanmış biri kadr yoruluyormuş o kadr enerji sarf ediyormuş plesenta yaparken :1shok:

çok zor tabi.... şimdi düğün salonu , gelin başı , gelinlik , kına yapcaksan kına başı kınalık vs vs ... damatlık , damat traşı derken canım ortalama minimum 5.000 tl gider.. sırf bunlar.. o da minimum sonuçta lükste sınır yok....

gercekten evlilik zor
evlenincede habire eksikler cikiyor evde

evin eksiği hiç bitmez derler..doğru...

kızlar bu akşam banyoyu yıkıcam yarın akşamda kardeşimi çağırdım yardıma kapılar silincek

bide annem tutturdu dantelleri sar diye .mevlüt yaa insanlar bakarmış.alsanaalsanasmile
sermicem diye kavga ettim yok anam illa sercen diyo .bide onları sercem...

ahh be yawrum keskee onunla sınırlı olsaa:S tutucagımzı salon 5.000 :S ben cok ıstıyorum ama ucuz bıyer de tutsak en az :S 3500 TL eee otobus masrafı vs. 1,000 TL mal olcuak :S ondan 5,000 tl lık bıyerı tutmak ıstıyoruz kadırın patronlarıda gelıcke ondan ıyı bıyer olsun ıstıyo:S ee fotografcısı var gelınılık subu derken en az bıze hersey dısında 7,000 TL lazım ıste o parayı ne zmaan denk getırebılıcegımızı hesaplayıpp gun alıcaz:S dugun gunu canımbilmiyorumkismile

mevlüt mü okutucan canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…