Eşimin memleketinde canım, ayrı şehirlerdeyiz ama bu ne allah aşkına kendi anne babamı aramadığım oluyor bazen. Normalde olsa yine merak ederim ay napıo acaba bi arayım die ama şimdi böyle zorunluluğa binince hiç içimden gelmemeyi başladı. Eşim diyor, hadi annemleri arayalım die. Ben ona herhangi bir dayatmada bulunmuyorum annemi ara babamı ara die bu işi yol yakınken çevirsem mi ki ya bi hafta iki hafta araya zaman koyup aramasam siteme de razı olsam. Zaten bayramda aricaz. Aradıımda da o kadar gereksiz ayrıntı konuşuluyor ki ben o kadar uzun tel. konuşması sevmiyorum zaten:44:
amaaannn kızlarr o zorunlulukların hiçbirini yapmıyorum artık, istedikleri kadar laf soksunlar istedikleri kadar sitem etsinler umrumda değil, konuşup konuşup susarlar ve istemediğim hiçbirşey yapmıyorum artık
bundan 1 ay öncesine kadar kayınvalidemlerin acayip adetleri vardı, gelmeler gitmeler, millet yazlığa tatile gider hadi güle güleye gidin millet yazlığından gelir hadi hoşgeldine gidin , hergün aranacak falan . hiçbirini yapmıyorum, gitmiyorum, canım isterse kayınvalidemlere gidiyorum canım istemezse gelemem canım istemiyo diyorum. yani araya mesafe koydum, şimdi acayip laf sokuyolar, eşime sitem ediyolar bir kulağımdan giriyo öbüründen çıkıyo. hee takmıyomuyum yoo çok kafama takıyorum ama en azından beni yönetmelerine izin vermiyorum
ay super luxxor Allah yardımcınız olsun...bune yaa....dediğin gibi hergün ne koşcan...
nasılsın iyisin ee sonra hadi yine nasılsın iyisin
akşam oldu redd hadi evimize gidelim yaa
ayıptır sölemesi kuru+ pilav var akşama:))) çokda acıktım...başım ağrımaya başladı...
bu eşinle aranızda sorun yaratmıyorsa devam et.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?