2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aynen luxxor aynen böylr bir mevzu bizdede oldu..

benim erkek kardeşim asker ben onu hemen hemen hergün arıyrodum..
eve gidince annemi aradınmı diyordu hep..
bende bir gün aramamışm bilerek degil ama yogunluktan..vay efendim kardeşinin ararken arıyrosun ama dedi.

bende dedimki o benim kardeşim ama dedim başladık tartışmya

ben senin annenle hergün ne konuşabilirmki dedim..ama kardeşime kem küm yapabilirim dedi

akşam oldu redd hadi evimize gidelim yaa

ayıptır sölemesi kuru+ pilav var akşama:))) çokda acıktım...başım ağrımaya başladı...

amaaannn kızlarr o zorunlulukların hiçbirini yapmıyorum artık, istedikleri kadar laf soksunlar istedikleri kadar sitem etsinler umrumda değil, konuşup konuşup susarlar ve istemediğim hiçbirşey yapmıyorum artık
bundan 1 ay öncesine kadar kayınvalidemlerin acayip adetleri vardı, gelmeler gitmeler, millet yazlığa tatile gider hadi güle güleye gidin millet yazlığından gelir hadi hoşgeldine gidin , hergün aranacak falan . hiçbirini yapmıyorum, gitmiyorum, canım isterse kayınvalidemlere gidiyorum canım istemezse gelemem canım istemiyo diyorum. yani araya mesafe koydum, şimdi acayip laf sokuyolar, eşime sitem ediyolar bir kulağımdan giriyo öbüründen çıkıyo. hee takmıyomuyum yoo çok kafama takıyorum ama en azından beni yönetmelerine izin vermiyorum

ay super luxxor Allah yardımcınız olsun...bune yaa....dediğin gibi hergün ne koşcan...
nasılsın iyisin ee sonra hadi yine nasılsın iyisin

bu eşinle aranızda sorun yaratmıyorsa devam et.....

ya ben uzun süredir giremiyodumya şimdi kopamıyorum ama inşallah bidaha sorun yaşamam bakalım yarın girebilecekmiyim,
herkese iyi akşamlar kızlar, giremezsem öptüm hepinizi

bende hepinizi çok öpüyorum kızlar,gidersiniz birazdan
bu arada hepinizi çok özledim,yarın bol bol aranızdayım,kaynatırız gene,,

iyi akşamlarr canlarım...ajikal yarın geç kalma yoklama yapcaz :))hehhehhe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…