2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

İyi akşamlar kızlar, bu ar7ada evet en iyisi istemediğin bişi yapmamak sanırım. Bakalım bu haftasonu konuşmayayım ben bi deneyeyim

günaydın kıslarrrr dün baya kaynatmışınız. red'i merak ettim konuştu mu acaba eşiyle? ay böyle sapık patronlarla ben de çok karşılaştım. insanı işinden soğutuyorlar valla

günaydın kıslarrrr dün baya kaynatmışınız. red'i merak ettim konuştu mu acaba eşiyle? ay böyle sapık patronlarla ben de çok karşılaştım. insanı işinden soğutuyorlar valla

Günaydın Bebeklerr.... yaa kızlarr konuşamadım yaa... çok düşünüom acaba gerçekten tartışır mı die.. türk erkeği ne de olsa... sabaha karşı rüyamda gördüm konuştuğumu... ama bilse duysa bu sefer bana neden anlatmadın die bana kızıcakk... kararsızımm.. acaba yine o kendini bilmezzz tekrarlarsa bu tür şeyleri o zaman mı sölesem .. ne dersiniz? akıl rica edicem sizden

valla ben dün fikrimi söyledim canım..
herkesin düşüncesi görüşü ayrı...sen yine bildigini yap derim..
çünkü bir taraf söyle diyor bir taraf söyleme diyor..

bence susman hata...
düşünsene sen erkeksin ve eşin sana söylemiyor..ne düşünürsün..
herşeyi kendin halletmeye kalkma..sen anlayıpta böyle susuyorsan o müdür sana çok çalım atar...

ben şahsen barındıramam bu düşünceyi hemen paylaşırdım eşimle...
paylaşımdan yanayım

ayyy canım geçmiş olsun... iiceee dinlennnn.... bugün yorma kendini çok fazla...

işlerde var işte haftaya yolcuyum ne olur bilmiyorum

kızlar 2 gündür rüyamda çamur görüyorum ve ii bişey değilmiş canım sıkıldı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…