Günaydın Bebeklerr.... yaa kızlarr konuşamadım yaa... çok düşünüom acaba gerçekten tartışır mı die.. türk erkeği ne de olsa... sabaha karşı rüyamda gördüm konuştuğumu... ama bilse duysa bu sefer bana neden anlatmadın die bana kızıcakk... kararsızımm.. acaba yine o kendini bilmezzz tekrarlarsa bu tür şeyleri o zaman mı sölesem .. ne dersiniz? akıl rica edicem sizden
valla ben dün fikrimi söyledim canım..
herkesin düşüncesi görüşü ayrı...sen yine bildigini yap derim..
çünkü bir taraf söyle diyor bir taraf söyleme diyor..
bence susman hata...
düşünsene sen erkeksin ve eşin sana söylemiyor..ne düşünürsün..
herşeyi kendin halletmeye kalkma..sen anlayıpta böyle susuyorsan o müdür sana çok çalım atar...
ben şahsen barındıramam bu düşünceyi hemen paylaşırdım eşimle...
paylaşımdan yanayım
canım inan ben de ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım. benim eşim olsa durduramazdım sanırım mutlaka tartaklardı onu. daha önce benzerini yaşadım ordan biliyorum. o zaman nişanlı falan değildik zorlu durdurmuştum. ama şimdi olsa kesinlikle durduramam biliyorum. ama eşine de söylemen gerektiğini düşünüyorum. bence önce istifa et, sonra açıkla eşine. de ki bugün böyle böyle bir olay oldu ben de dayanamadım istifa ettim. sana daha önce söylemem gerekirdi biliyorum ama seni onunla muhattap etmek istemedim, kendimce çözdüm problemi. hem bir daha onu görmem falan de. ama hem istifa etmen hem de eşine söylemen şart bence. bu adam ileride işi daha da azıtabilir diye düşünüyorum.
işlerde var işte haftaya yolcuyum ne olur bilmiyorum
kızlar 2 gündür rüyamda çamur görüyorum ve ii bişey değilmiş canım sıkıldı yaaa
günaydın kızlar. hilmi fatma rüyanı hayra yor çok da takma bu aralar ülkesel olarak hep yağmur çamur vardı. Bilinçaltına girmiştir. Bebiş nasıl?
madem öle redd ozaman istifa et. eşine de nedenini üstüne daha çok laylaylom işler verdiğini yeni gelen elemanı üste çıkardığını dayanamadığını söle bi de ileri geri konuşuyodu iice sinir olmuştum zaten falan de....
ama kalkıpta ben demezdim.. yok niye evlendin,,,bu pantolan sana çok yakışmış yok mini etekler bunları anlatmazdım şahsen...adam demezmi bu adam benim karımın giydiğine niye bakıyo kıçına başına çok afadersin...biyerde denk gelseler tartaklamazmı...
hangi erkek ,başka bir erkeğin karısının vücut hatlarıyla ilgilendiğini bilip de susar...hangi erkek karısına niye evlendinki diyen başka bi adama gidip hesap sormazda oturup bu lafları hazmeder...
madem öle redd ozaman istifa et. eşine de nedenini üstüne daha çok laylaylom işler verdiğini yeni gelen elemanı üste çıkardığını dayanamadığını söle bi de ileri geri konuşuyodu iice sinir olmuştum zaten falan de....
ama kalkıpta ben demezdim.. yok niye evlendin,,,bu pantolan sana çok yakışmış yok mini etekler bunları anlatmazdım şahsen...adam demezmi bu adam benim karımın giydiğine niye bakıyo kıçına başına çok afadersin...biyerde denk gelseler tartaklamazmı...
hangi erkek ,başka bir erkeğin karısının vücut hatlarıyla ilgilendiğini bilip de susar...hangi erkek karısına niye evlendinki diyen başka bi adama gidip hesap sormazda oturup bu lafları hazmeder...
biz bayan olarak , kocamıza bile birisi yanaşsaa mahvederiz kızz ne diosun sen...
bi de biz ofiste 2 kişiyiz müdürüm ve ben... alt katta da teknik ekip var.. 4 kişi ...onlar da hiç yoklar zaten. hep servisteler.. yani zuzucum yeni gelen personel falan diemem... halledicem ben... istifa da edicem... en doğru zaman da eşime de sölicem...
ay zuzu sende palavracısın kıs...iki dakkada hikaye yazdn he..bırak kız dogrusuyu söylesin
adam yarım akıllı dese yeter..ıgraşmaya degmez desede yeter..
bir kadın olarak erkeği frenlemesini bilmiyormusunuz kıslar
fatma kııızzz Allahhh seni napmasınnn, hep aklımdasın yaa napıyosunn, bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?