2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım inan ben de ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım. benim eşim olsa durduramazdım sanırım mutlaka tartaklardı onu. daha önce benzerini yaşadım ordan biliyorum. o zaman nişanlı falan değildik zorlu durdurmuştum. ama şimdi olsa kesinlikle durduramam biliyorum. ama eşine de söylemen gerektiğini düşünüyorum. bence önce istifa et, sonra açıkla eşine. de ki bugün böyle böyle bir olay oldu ben de dayanamadım istifa ettim. sana daha önce söylemem gerekirdi biliyorum ama seni onunla muhattap etmek istemedim, kendimce çözdüm problemi. hem bir daha onu görmem falan de. ama hem istifa etmen hem de eşine söylemen şart bence. bu adam ileride işi daha da azıtabilir diye düşünüyorum.

ya dün çok huzurluyduk mutluyduk... şimdi anlatsaydım moraller altüst olucaktı... ama kesinlikle anlatmaktan yanayım.. ben de böle düşünüom.. anlatıcamm... en uygun zamanda ....

neysee kapayalım konuyu artıkk... amannn... keyfimiz kaçmasınn....

günaydın.........
fatmacım geçmiş olsun canımm dikkat et sağlığına...

haklısınn...canım benim

madem öle redd ozaman istifa et. eşine de nedenini üstüne daha çok laylaylom işler verdiğini yeni gelen elemanı üste çıkardığını dayanamadığını söle bi de ileri geri konuşuyodu iice sinir olmuştum zaten falan de....

ama kalkıpta ben demezdim.. yok niye evlendin,,,bu pantolan sana çok yakışmış yok mini etekler bunları anlatmazdım şahsen...adam demezmi bu adam benim karımın giydiğine niye bakıyo kıçına başına çok afadersin...biyerde denk gelseler tartaklamazmı...
hangi erkek ,başka bir erkeğin karısının vücut hatlarıyla ilgilendiğini bilip de susar...hangi erkek karısına niye evlendinki diyen başka bi adama gidip hesap sormazda oturup bu lafları hazmeder...

günaydın kızlar. hilmi fatma rüyanı hayra yor çok da takma bu aralar ülkesel olarak hep yağmur çamur vardı. Bilinçaltına girmiştir. Bebiş nasıl?

günaydın kızlar. hilmi fatma rüyanı hayra yor çok da takma bu aralar ülkesel olarak hep yağmur çamur vardı. Bilinçaltına girmiştir. Bebiş nasıl?

ayy bebiş iyi ya beni mahvediyo yaaa dün kalp atışı gördüm kalbide atıyor maşallah.. öle işte bi bulantım kaldı eçse yemek yeseydim dogru düzgün

hehehhe hoş geldin arse
yoklama alıcam ama ajikal yok yok yazıcam onu hahahha

ay zuzu sende palavracısın kıs...iki dakkada hikaye yazdn he..bırak kız dogrusuyu söylesin

adam yarım akıllı dese yeter..ıgraşmaya degmez desede yeter..
bir kadın olarak erkeği frenlemesini bilmiyormusunuz kıslar

Son düzenleme:
geldim geldim geldim

bi taciz olayı olmuş ne olduğunu anlamaya çalışıyorum,,anlayamadım ama

biz bayan olarak , kocamıza bile birisi yanaşsaa mahvederiz kızz ne diosun sen...

bi de biz ofiste 2 kişiyiz müdürüm ve ben... alt katta da teknik ekip var.. 4 kişi ...onlar da hiç yoklar zaten. hep servisteler.. yani zuzucum yeni gelen personel falan diemem... halledicem ben... istifa da edicem... en doğru zaman da eşime de sölicem...

süpercim böylesi konularda erkeği frenlemek mümkün değil, şahsen benimki öyle değil, her ne olursa olsun , bizimki yurt dışında okudu, hani düşününce biraz daha hoşgörülü anlayışlı, medeni davranır falan sanıyosun, ama yok hayatım evlendikleri insan için hepsi bir anda kaplan oluyo. biz sevgiliyken falan hiç böyle değildi laf atarlardı gülüp geçerdi, beğeniyolar benim sevgilim güzel kız diye gururlanıyorum falan derdi mesela, ama şimdi resmen tekme tokat savaşmaya başlıyo.
bence red önce yeni bir iş bul sonra istifa et sonrada eşine saygısızca davranılıyodu orda bana bu yüzden ayrıldım de, konunun derinine inmene gerek yok.

istifa edersin bence canım eşinede dersinsin orda çalışmak istemiyorum dersin kısaca sonra sende sakinleşinc eşine durumu anlatırsın

walla bu konu size çok basit gelebilir karı koca olarak...
bizim için bukadar basit ve sineye çekilcek bi mesele değil süpercim...

ben eşime anlatsam demez bana... olur böle karıcııımmm savcılığa veririz olur biter demezzzz....

fatma kııızzz Allahhh seni napmasınnn, hep aklımdasın yaa napıyosunn, bebiş nasıl

kıızzz napiyim iş güç dr falan öle ugraşıom yaaa dün dr gittim Allahım rezalet ne kalabalık ufff hasta oldum resmen dün çok soguktu burası üşüttüm birde dün kendime gelemddim akşam bi yaaaöle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…