2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

herseyi ben cocuk acisindan dusunuyorum zaten esime yaklasmiyorum bile niye? psikolojisi etkilenmesin diye..
ama cocuk bu yasta bu kadar seytani dusunceler ureterek beni kendinden sogutuyo ama bakiyorum yinede oda Allah rizasi icin..

ama suda var bende 21 yasindayim daha bu gunlerim geri gelmicek esimle doya doya evliligimi yasayamadiktan sonra ....

insanlarin beyninde hep uvey anne kotu bilinir ama su nu soyleyim size ben uvey cocugumdan eziyet goruyorum...

sen ona göre büyüksük sen sabredeceksin seveceksin ki oda zamanla görecek küçük herşeyi düşnebilir.. sadece Allah'a dua et ve sabret bence mükafatını alacaksın. ben inanıyorum buna...

eğer çocuk annesi değil seni tercih ediyorsa bence zamanla davranışları düzelmeye başlayacaktır. Sadece biraz daha zaman var bence. Bir de sen eşinle evlenmeden önce sanırım çocuk durumunu biliyordun öyle değil mi???

biz nisanlilik doneminde mahkemedeydi konu evlenmemize 15 gun kala mahkemeyi esim kazaniyo...

merhaba byanlarr
hayrlı cumalar
geçmişi okuya okuya geldım :) arse gecmıs dogum gunun kutlu olsun kocan da çok güzel bi süpriz hazrlamıs çok beğendimm süprr bi mutlukdur kesın bnm dogum gunm 13 kasmdı 12 kasımda ananem vft ettı o yuzden eşim akşama bana moral olsun dıe ytağımızn ustunu balonlarla doldurmuss kendı kutu yapmıs hedıyesı ıcınnn bı kırmızı kalplı yastık almıs dıo bu kalbımın hedıyesı dıee güzel ama buruk bı dogum gunydu bnm için
bnde bulasık mak da tablet kullnıyorum tuz da kouyyorum maıınaya
yüzügümn remını de eklıcem ama sıstem degstgınden nasıl eklencek bılmıyorum :93:

canım bak fatmanın da dedii gibi çocuk küçük daha sana alışması gerek bir de annesini de haftada bir görüormuş annesi uzakta sen babasının yanında çocuk psikolojisi kendini üzme bence zaten bunlar olacak şeyler sen de biliosundur bütün bunlara hazırlıklı olman gerekir çünkü seviorum diosun sevdiin için katlanabilmelisin tamam kolay deil elbette ama sabırlı olman gerekior belki de bütün bunları senin dikkatini çekmek için yapıordur bir de anne babası ayrılmış şımarıklık yapıp dikkat çekmek istiordur eşine çok büyük rol düşüor bence ama şuanda o da tepki vermek istemiordur çocuunun psikolojisini düşünerek zamanla düzelir bence senin durumun farklı çünkü normal bir evlilik gibi ilk günleri rahat geçiremeyebilirsin çünkü eşinin aklı başında herşeyin farkına varabilecek çağda bir çocuu var bence sabırlı olup çok takmamalısın bu kadar ama zor bir durum gerçekten

hoşgeldin canım. teşekkür ederim evet harikaydı ve benim doğum günüm 12 kasımdaydı. Ananeniz için Allah rahmet eylesin.
eşiniz ne güzel düşünmüş size moral olmuştur.

sen tine aynı şekil de eklentiye git add ekle demek onu tıkla sonra done tık

herşeyimsin durumn zor canm Allah sana sabır versin bnde 89 luyum yaşıtız ama dul ve cocuklu bı adamla evlnmk ıstemezdım bnde şahsen duygusal olark bağlanmıs olabilirsin hanı bekar bı erkele evlenıp mutsuz olanlar da var tabı ama artık yapılcak birsey yok cocukla uyumlu olmaya calıs ınsaalh cabaların sonuc verır

arsenin de söledii gibi yaşın daha küçük ilerde sen de bizim gibi düşüneceksin emin ol gençlik çağımdı duygularıma kapıldım diyeceksin umarım mutlu olursun

herşeyimsin ne kadar oldu evleneli 1 sene falan olmamıştır 2010 da evlendiğine gçre

biz nisanlilik doneminde mahkemedeydi konu evlenmemize 15 gun kala mahkemeyi esim kazaniyo...

ama mahkemede olduğuna göre çocuğun velayetini babasının kazanma ihtimali olduğunu biliyordun yani öyle değil mi? sıkıntılarını eşinle paylaşıyor musun canım?

Son düzenleme:
bide doğum günümde tefalin clipso kapaklı düdüklü tenceresınden almısdıı ondan cok isttyordum kendı duduklu tencerem hava kacırıyorduu sizde ole bi sorun oldumu tefalden son derece memnunum ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…