çocuk tarafından da bakmak lazım oda alışma sürecinde annesini yerini almış bi bayan kim olsa siz düşünün annenz gitmiş bi başkası gelmiş yerien gülle çiçekle karşılayacak değil zamanla oturacak şeyler bunlar eşini seviyorsan eşinde snei seviyorsa zaman lazım bence...
herseyi ben cocuk acisindan dusunuyorum zaten esime yaklasmiyorum bile niye? psikolojisi etkilenmesin diye..
ama cocuk bu yasta bu kadar seytani dusunceler ureterek beni kendinden sogutuyo ama bakiyorum yinede oda Allah rizasi icin..
ama suda var bende 21 yasindayim daha bu gunlerim geri gelmicek esimle doya doya evliligimi yasayamadiktan sonra ....
insanlarin beyninde hep uvey anne kotu bilinir ama su nu soyleyim size ben uvey cocugumdan eziyet goruyorum...
herseyi ben cocuk acisindan dusunuyorum zaten esime yaklasmiyorum bile niye? psikolojisi etkilenmesin diye..
ama cocuk bu yasta bu kadar seytani dusunceler ureterek beni kendinden sogutuyo ama bakiyorum yinede oda Allah rizasi icin..
ama suda var bende 21 yasindayim daha bu gunlerim geri gelmicek esimle doya doya evliligimi yasayamadiktan sonra ....
insanlarin beyninde hep uvey anne kotu bilinir ama su nu soyleyim size ben uvey cocugumdan eziyet goruyorum...
bak arkadasim ne guzel tepkini verdin birden ben dusunuyorum acaba 1 sene oncesine kadar cok cahilmisim.. sevdim esimi cok memnunum ondan seviyorumda ama boyle olacagini tahmin etmemistim cocuk hic huzur vermiyo bizi ayirmak icin herseyi yapiyo, esime yaklastirmiyo
arkadaşlar beni bilir ben öyle fazla ağız göz eğerek konuşamam. ne biliyosam söylerim. daha öncede böyle konular konuştuk ve ben hep aynı şeyi söylüyorum, süperde aynı şeyi söylemiş, 20 li yaşlarda akıl başta olmuyo, ama mutlakaki seni ailenden uyaran birileri olmuştur diye düşünüyorum, ve tabi şuda var, eğer evlenmek gibi ciddi bir kararı düşünebiliyosa 21 yaşındaki biri aklıda vardır heralde diye düşünüyorum. evlenmek şurda dursun bide çocuklu biriyle evlenmek hangi akıl ve mantık işidir. köyde yaşayan hiçbirşey görmemiş cahil kızlara bile artık televizyonlar herşeyi öğretiyo, arkadaşım lütfen kırılma ama hergün birsürü örnek çıkıyo gazetelerde televizyonlarda hiçmi düşünmedin. gencecik kızım çocuklu dul adamamı kaldım diye. ne acelen vardıda evlendin.
eğer çocuk annesi değil seni tercih ediyorsa bence zamanla davranışları düzelmeye başlayacaktır. Sadece biraz daha zaman var bence. Bir de sen eşinle evlenmeden önce sanırım çocuk durumunu biliyordun öyle değil mi???
kız evlenmiş barklanmış bu saatten sonra boşanıpe vine mi gitsin bu lafları çok kez duymuş bence morel verici şeyler söylyin hayata tutunsun kızbak arkadasim ne guzel tepkini verdin birden ben dusunuyorum acaba 1 sene oncesine kadar cok cahilmisim.. sevdim esimi cok memnunum ondan seviyorumda ama boyle olacagini tahmin etmemistim cocuk hic huzur vermiyo bizi ayirmak icin herseyi yapiyo, esime yaklastirmiyo
arkadaşlar beni bilir ben öyle fazla ağız göz eğerek konuşamam. ne biliyosam söylerim. daha öncede böyle konular konuştuk ve ben hep aynı şeyi söylüyorum, süperde aynı şeyi söylemiş, 20 li yaşlarda akıl başta olmuyo, ama mutlakaki seni ailenden uyaran birileri olmuştur diye düşünüyorum, ve tabi şuda var, eğer evlenmek gibi ciddi bir kararı düşünebiliyosa 21 yaşındaki biri aklıda vardır heralde diye düşünüyorum. evlenmek şurda dursun bide çocuklu biriyle evlenmek hangi akıl ve mantık işidir. köyde yaşayan hiçbirşey görmemiş cahil kızlara bile artık televizyonlar herşeyi öğretiyo, arkadaşım lütfen kırılma ama hergün birsürü örnek çıkıyo gazetelerde televizyonlarda hiçmi düşünmedin. gencecik kızım çocuklu dul adamamı kaldım diye. ne acelen vardıda evlendin.
bak arkadasim ne guzel tepkini verdin birden ben dusunuyorum acaba 1 sene oncesine kadar cok cahilmisim.. sevdim esimi cok memnunum ondan seviyorumda ama boyle olacagini tahmin etmemistim cocuk hic huzur vermiyo bizi ayirmak icin herseyi yapiyo, esime yaklastirmiyo
o gelinlik kefen olsaymis bana keske
aynen arsecim...
kendine hiçmi acımadım gençliğine güzelliğine...ah be güzelim ah..
o gelinlik kefen olsaymis bana keske
böyle yaparak hayatı kendine zindan ediyorsun hep badağın boş tarafınmdan bakma birazda dolu tarafından bak.. ya normal biri ile evlendin ama ilk başlarda tanıgın kişi evlendikten sonra değişti sana fiziksel şiddet bile uyguluyo o zaman napardın bence deme böle şeyler
merhaba byanlarr
hayrlı cumalar
geçmişi okuya okuya geldım :) arse gecmıs dogum gunun kutlu olsun kocan da çok güzel bi süpriz hazrlamıs çok beğendimm süprr bi mutlukdur kesın bnm dogum gunm 13 kasmdı 12 kasımda ananem vft ettıo yuzden eşim akşama bana moral olsun dıe ytağımızn ustunu balonlarla doldurmuss kendı kutu yapmıs hedıyesı ıcınnn bı kırmızı kalplı yastık almıs dıo bu kalbımın hedıyesı dıee güzel ama buruk bı dogum gunydu bnm için
bnde bulasık mak da tablet kullnıyorum tuz da kouyyorum maıınaya
yüzügümn remını de eklıcem ama sıstem degstgınden nasıl eklencek bılmıyorum :93:
merhaba byanlarr
hayrlı cumalar
geçmişi okuya okuya geldım :) arse gecmıs dogum gunun kutlu olsun kocan da çok güzel bi süpriz hazrlamıs çok beğendimm süprr bi mutlukdur kesın bnm dogum gunm 13 kasmdı 12 kasımda ananem vft ettıo yuzden eşim akşama bana moral olsun dıe ytağımızn ustunu balonlarla doldurmuss kendı kutu yapmıs hedıyesı ıcınnn bı kırmızı kalplı yastık almıs dıo bu kalbımın hedıyesı dıee güzel ama buruk bı dogum gunydu bnm için
bnde bulasık mak da tablet kullnıyorum tuz da kouyyorum maıınaya
yüzügümn remını de eklıcem ama sıstem degstgınden nasıl eklencek bılmıyorum :93:
biz nisanlilik doneminde mahkemedeydi konu evlenmemize 15 gun kala mahkemeyi esim kazaniyo...
hayatın gerçekleri bunlar, böyle birşey içinde hayata küsülmez zaten. ya siz nişanlıyken adamın davası bile bitmemiş daha nasıl birşey bu yaa ben böyle şeyleri anlamıyorum kusura bakmayın.kız evlenmiş barklanmış bu saatten sonra boşanıpe vine mi gitsin bu lafları çok kez duymuş bence morel verici şeyler söylyin hayata tutunsun kız
zararın neresinden dönersen kardır. şimdi benim aklıma gelen bari bide sen çocuk yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?