ama mahkemede olduğuna göre çocuğun velyetini babasının kazanma ihtimali olduğunu biliyordun yani öyle değil mi? sıkıntılarını eşinle paylaşıyor musun canım?
o gelinlik kefen olsaymis bana keske
böyle bir düşünce zayıf karakterli insanların en kolay kaçış yolu.
arkadaşım yapacağın şey bence şu, kendini toparla bugüne kadar mantıklı düşünmemişsin bundan sonra düşün. sen bu adamla evli kalmak istiyomusun gerçekten, yani bu adam ve çocuğuyla. çünkü eğer doğru dürüst bir adamsa çocuğunu kenara atıp seni seçmez eğer bir seçim söz konusu olursa. evet bu çocuğa katlanabilirim dersen , çocuktur alışınca sütliman olur deyip otur .yookk çekemem ben bunu diyosan hemen boşan dön baba evine. en azından dul bir kadın olarak kendi ayakları üzerinde duran bir birey olursun.bu olayı geciktirirsen benim korkum, hem dul hemde kendi çocuğunla baba evine dönme ihtimalin
esim alamam diyodu hep, ama birden ne oldu anlamadim... paylasiyorum paylasmama gerek yok oda goruyo, kayiinbabam yani esimin babasi bile elini acip dua ediyo anasina gitse bu cocuk keske diye. cunku herkes bikmis durumda... esim diyo ben senin yanindayim ben ona kiziyorum vs. kizsa boyle olmaz sanmiyorum cunku bi kez yanimda kizdi onu gordum ozaman cocuk bana karsi cok iyidi.
cocukla evde yalniz oluyoruz aksama kadar onunla ilgileniyorum yemegini yediriyorum oyunlar oynuyorum aksama babasi geliyo ne dese iyi , bana yemek vermiyo sen yokken benimle ilgilenmiyo vs bende ona bukadar emek verip ilgilenirken nankorluk gorunce zoruma gidiyo ama gene bisey yapamiyorum.. gecenlerde esimin yaninda cocuk bana tekme vurdu belime cok agridi bisey yapamadim ama esim kizdi cocuga ve cocuk bana ertesi gun diyoki sana vurdum diye babam bana kizdi babama dicem bana vuruyo falan ee dedim neden yalan soyluyosun vuruyomuyum sana dedim hayir vurmuyon ama babama oyle dicem babam sana kizsin sevmesin diyo..
Allah korusun yaparmiyim oyle sey vururmuyum hic ..
çok belli olmuyo amayaptım süpercima ama oldumu bilmiyorum deneyelim bakalm :)
bide doğum günümde tefalin clipso kapaklı düdüklü tenceresınden almısdıı ondan cok isttyordum kendı duduklu tencerem hava kacırıyorduu sizde ole bi sorun oldumu tefalden son derece memnunum ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?