2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yaptım süpercima ama oldumu bilmiyorum deneyelim bakalm :)

Eklentiler

• $34297_414503343829_716558829_4406803_5442094_n.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 55
ama mahkemede olduğuna göre çocuğun velyetini babasının kazanma ihtimali olduğunu biliyordun yani öyle değil mi? sıkıntılarını eşinle paylaşıyor musun canım?

esim alamam diyodu hep, ama birden ne oldu anlamadim... paylasiyorum paylasmama gerek yok oda goruyo, kayiinbabam yani esimin babasi bile elini acip dua ediyo anasina gitse bu cocuk keske diye. cunku herkes bikmis durumda... esim diyo ben senin yanindayim ben ona kiziyorum vs. kizsa boyle olmaz sanmiyorum cunku bi kez yanimda kizdi onu gordum ozaman cocuk bana karsi cok iyidi.

cocukla evde yalniz oluyoruz aksama kadar onunla ilgileniyorum yemegini yediriyorum oyunlar oynuyorum aksama babasi geliyo ne dese iyi , bana yemek vermiyo sen yokken benimle ilgilenmiyo vs bende ona bukadar emek verip ilgilenirken nankorluk gorunce zoruma gidiyo ama gene bisey yapamiyorum.. gecenlerde esimin yaninda cocuk bana tekme vurdu belime cok agridi bisey yapamadim ama esim kizdi cocuga ve cocuk bana ertesi gun diyoki sana vurdum diye babam bana kizdi babama dicem bana vuruyo falan ee dedim neden yalan soyluyosun vuruyomuyum sana dedim hayir vurmuyon ama babama oyle dicem babam sana kizsin sevmesin diyo..
Allah korusun yaparmiyim oyle sey vururmuyum hic ..

ya çocuck evliliği sindirememiş yaa hepsi bu çocugu psikologa falan götürsün kreş vs falan yok mu ona versin.. bence zamanla seni daha çok sevicek ona bence zaman ver

dogumgunmde yanı 13 kasım da aldı daha sirkencubin o yuzden nohut yapma fırsatım olmadı :) fırsat da olustrmadım sevmıyorum kuru baklagilleri fazla :)

Y a şu çocuk kaç yaında merak ediyorum..küçük demişin ama yaşı kaç...

şu mübarek günde hakkında en hayırlısını diliyorum herşeyimsin...
Ne diyim yaşın küçük ama çok fazla yükün var bana göre...

kesınlıkleee zuzucum kendı secımın ama uzerınde yuk cok fazlaaa cocuğu psikologa gotrme ımkanın varmı ? belk yararı olur

bUNU ALIŞMA SÜRECİ OLARAK DÜŞÜN..MADEM KOCAMI SEVİYORUM DİYORSUN.
sonuçta çocuk sen gelmeden önce dünyanın merkezi gibi görüyordu kendni şimdi sen gelince babasının ilgi alanı genişledi ..kenisinin dışında seninlede ilgileniyor babası..her nekadar göz önünde dikkat etsenizde ...bukadar şeytani fikirli bi çocuk neyin ne oldupunuda bilir....bi kısknçlık söz konusu..ama deiğim gibi alışma süreci diye düşün..küçük diyorsun çocuk aklıyla seni yıldırmak istiyor..ne diyor "babam seni sevmesin "" diyor..yani paylaşamıyor işte...

gördüm hera ilk taktıgın çok hoş..digerini net göremedim sagol yinede gördük seninkide :)

bnde ççok memnunum gercekdennn tefalden ::) oncekınde bn daha once duduklude pişrmedım ama annem apıyo faln goruyorum taze fasulyeyı atmısdımmm 20 dk pişiyoduuu ayy bunda bi saatde pişmediii hava cıkrmadı yanı beklıyorum kı hava cıkrcakkk sonradan bakdım kı kapak hareket edıyo otrmamaıs zaten :)

ya herşeyimsin çocuk bu sonuçta yaa kötü olup da ne kadar kötü olucak ki çocuğun kötüsünden ne zarar gelebilir en fazla seni yıldırmaya çalışır ama sen de çabucak yılmamalısın küçücük çocuk sonuçta onun psikolojisini anlamak lasım çocuk oturup düşünmez ki babam için sevmeliim ya da o bana ii davranıor ben de ona ii davranmalıyım demez ki o sadece babasını ve annesini de aynı zamanda seninle paylaşmak zorunda bırakılmış bir çocuk olarak görüor kendisini bir çocuğa takılıp bu kadar yıpratılmaz bence bünye hem en herşei bilerek evlenmişsin sonuçta bile bile yani hata diorsan buna hata yaparak doğruyu öğreniceksin ama hata deil duygularımı dinledim ben diorsan o zaman da katlanıcaksın başka bir çözümü yok ya bu deveyi güdüceksin ya bu diyardan gidiceksin hayatım Allah kimseyi yanlış yola sokmasın yanlış kararlar verdirtmesin sen hayatınla ilgili bir kararı nasıl duygularınla aldın ailen nasıl izin verdi de seni verdiler daha mahkemesi bile süren birine ama kadar işte

Herşeyimsin eğer aralarında anlaşsalardı çocuk için velayet davası olur muydu ki? dede bile farkındaysa sen o çocuğa kendi kanından canından olmadığı halde bakıyorsan bu yaptılarını mutlaka görüyorlardır. ama evlenirken bence sen her şeyin farkındaydın. Çünkü küçük değilsin. Çocuklu bir adamla evleneceğini ve bu çocuğun potansiyel problem olduğnu mutlaka biliyorsundur. ailenle paylaşmıyor musun onlar ne diyoralr?

süper anlamdı canm ılk takdıgın derken bı tane resım yukledım zaten balayında bodruma gıtmısdık sahıldeyken gozumuzee manzara çarptı elelrımızın arsnda bodrum manzarasını fotograflamısdık yanı kı biri eşimn biri bnm elim :) ama ilk takdgın alyans ve taşlı yuzuk olark dedıysen taşlı yuzgumu begendıun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…