2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar geçenlerde yumuşatıcım bitmişti....verneldi ama ben hiç memnun değildim kokusu falan yoktu...
şimdi yumoş (mavi) aldım. dün gece çamaşır yıkadım..asarken mis gibi koktu...
bide yine yeni aldığım ariel renkli+beyaz sıvı deterjanı varya çamaşırların üzerine ondan döküp yıkadım...

hep yumoş mavi kullanırım benimde çok hoşume gider

anlatayım o zamn yüzük ıkı renk altından olusuyor sarı kuşak dalgalı şekilde ortada bulunuyo beyaz kusakda alt da dalagalı şekilde gecıyor beyazın ustunde mınık mınık taşlar varr :)

bnde yumos pembe kullnmısdım çok güzeldi persildi sanırım sıvı detrjan aldım beyaz ve renklıler ıcın kokusu muhtesemm çok da etkili bn memnunum :) yerleri silerken biraz da yumusatıcı kouyuorum çok güzel kokuyo ev

kızlar misaifr oturması için yapabileeğim kolay bişiler söleyin yaa

bide doğum günümde tefalin clipso kapaklı düdüklü tenceresınden almısdıı ondan cok isttyordum kendı duduklu tencerem hava kacırıyorduu sizde ole bi sorun oldumu tefalden son derece memnunum ama :)

ben yumuşatıcı Bingo nun aldım geçen haftasonu, mükemmeldi ve ucuzdu. hala kokuyo kıyafetlerden. beyaz bebek kokusu.

KIZLARRRR BİR UYARI ARİEL KULLANMAYIN, TÜM GELİRİ İSRAİLE GİDİYOR. BEN BU TARZ ŞEYLERE ÇOK DİKKAT EDERİM, MARKETTE ALIŞVERİŞ YAPARKEN, HANGİ MAĞAZADAN ALIŞVERİŞ YAPACAĞIMA FALAN HEP KONTROL EDEREK YAPARIM. LÜTFEN SİZLERDE DİKKATLİ OLUN BU KONUDA. FİLİSTİNLİ VE BİRÇOK MÜSLÜMAN İNSANLARI ÖLDÜREN SİLAHLAR SİZLERİN ARİEL GİBİ MARKALARA VERDİĞİNİZ PARALARLA ALINIYOR.
LÜTFEN DİKKAT EDELİM.

evet arse güzel noktaya değinmişsinnn bilinçli olmak lazım bu konularda bnde bı ara liste yapmısdım o urulerden almamya calsıyordum ama listredkı bazı urunlerın muadili yok du ve kullnmk lazım ve Türkiyenın uretmıs oldugu bellı baslı kalıtelı urunlerde çok az bugun radyoda duydum İsarıl de sanırımmm yangın cıkmıs Türkiyeden iki yangın sondurme uçagı göndermişlerr :S bi şekilde hayrına bişiler yapıyoruz

fatma facen varmı varsa eğer orda bi grup var bugun ne pişirelim diee hamılelık duurmn var ama kendın bişiler yapmk ıstyorsan bu grupdan faydalanabilirsin :)

ben ilk defa ariel aldım o da leke çıkartıcı ...
evlendiğimden beri yani5 ayı geçkin ikinci deterjan alışımız...

ilk balayından dönüşte ..ikincide geçen aldım işte ariel +yumoş :))

leke çıkarıcıyı herzaman kullanmayı düşünmüyom çok kirli çamaşırlarda+beyazlarda....ama yumoşu beğendim kokusunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…