2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet doğru söylüyosun bazı ürünlerin muadili yok ama o ürünlerde hayatımızdaki yeri olmazsa olmazlar arasındamı mesela ? bunun ayrımını yapmak lazım.
haberi bende okudum şöyle düşünüyorum tabi bu benim kendi düşüncem, yardımlar her zaman din,dil,ırk gözetmeksizin yapılır. nasılki kızılay, akut gibi kurum kuruluşlar yapıyosa onun gibi düşünüyorum

ben tursik persilmi ne ondan aldım daha bitmedi 8 kilo
yumuşatıcımda vernel pembe

aynen super sen memnunmusun...ben hiç değildim..benimde vernel pembeydi hiç kokusu yoktu çamaşırlar hiç kokmuyodu..
şimdi yumoşu dün gece denedim gerçekten kokusunu duyuyosun yaniii..

Yoğurt soslu patates salatası malzemeleri

5 patates
2 havuç
4 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
Yarım limonun suyu
3 su bardağı yoğurt
2 diş sarımsak
2 tatlı kaşığı kırmızı pulbiber
3-4 dal taze nane
1 çay kaşığı tuz

•Yoğurt soslu patates salatası hazırlanışı
•Yoğurt soslu patates salatası: Patatesleri kaynar suda haşlayıp süzün. Ilındıktan sonra kabuklarını soyup rendeleyin. Havuçları temizleyip rendeleyin ve patateslere ilave edin. Tuz, limon ve zeytinyağı ekleyip iyice karıştırın.

Karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlak toplar yapın. Sarımsakları soyup ezin.

Yoğurt ve sarımsağı bir kâsede karıştırın. Patates toplarını servis tabaklarına paylaştırın. Üzerine sosu gezdirin. Kırmızı pulbiber ve taze nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.
Afiyet olsun.

Yoğurt soslu patates salatası artık hazır, afiyet olsun

fatma farklı ve sunumu çok hos bı tariff :)

evet bugün biz onlara yardım ederiz..yarında onlar tepemize bomba indirir....diyesim geldi....

ben görevimi yaptım kızlar , herkesin kendi vicdan anlayışı ben böyle düşünüyorum. ama kimseyede sen niye böyle düşünmüyosun veya uygulamıyosun diyemem.
çamaşırda çıkmayan bir leke için kosla kullanabilirsiniz pembe olanı tüm lekeleri çıkarıyo, hem renkliler hemde beyazlar için

arsecim tabıkııı yardım konusunda dicek birsey yok ama urunler hakkındaysa hayatmzda olması gereken urunlerde varr zatenn liste kullnamaya alısık oldugumuz kullnımı hosumza gıden seyler çogu :S

hergün ne pisirsem derdi de cok sinir bozucu

keske yemek olmaza Hayatta

Pisirmesini seviryorum yemek ama hergün insan ne pisirecegini bilemiyor ki

sinem bnde tursu kurdum tursulr daha dogrusu evlendıgımzden beri 7 kiloluk kaplara 4 defa tursu kurdum ve sonuncusuda bıtmek uzere bn bı lahana tursusu canavrıyım
arsecimm değindiggin nokta çok güzel gercekden teşekkür ederim sorumluk bilinci almalıyz ustumuzee ama ne yazık kı sahsım adına pek başarılı olamıyorum :s

arsecim tabıkııı yardım konusunda dicek birsey yok ama urunler hakkındaysa hayatmzda olması gereken urunlerde varr zatenn liste kullnamaya alısık oldugumuz kullnımı hosumza gıden seyler çogu :S

benim hayatımda bir insan hayatından daha önemli hiçbirşey yok. yani ben ariel kullanmazsam veya coca cola içmezsem ölmem ama ben kullanırsam ölecek olanlar var.

Milföylü kalp pasta malzemeleri

18 tane milföy hamuru
700 ml süt
2 çay bardağı tozşeker
1.5 çay bardağı un
1 tatlı kaşığı buğday nişastası
2 yumurta sarısı
2 paket vanilya
30 gr tereyağı
SÜSLEMEK İÇİN

Frenküzümü
Nane yaprakları
Pudraşeker

•Milföylü kalp pasta hazırlanışı
•Milföylü kalp pasta: Krema için, süt, şeker, un, nişasta, yumurta sarıları ve vanilyayı bir tencereye alıp malzemeler özleşene kadar çırpın. Sürekli karıştırarak puding kıvamında pişirin. Piştikten sonra 30 gr tereyağı ilave edin. Sürekli karıştırarak soğumasını sağlayın. Milföy hamurlarını kalp şeklinde kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. 180 dereceye ayarlı fırında pişirin. Pişen hamurları tel ızgara üzerine alıp soğumaya bırakın. Hamurların arasına hazırladığınız kremadan sürerek 3 tanesini üst üste dizin. Üzerlerini frenküzümleri ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın. Milföylü kalp pasta artık hazır, afiyet olsun.

.buda basit ama hoş bi sunummmmm

kızlar yılbaşını kutluyormusunuz işyerindekilerle..bizde her yıl geleneksel..bu yıl katılmıcam ama..

bizde keyfımıze sucsuz ınsanlar olsun demıyorummm dıkkat etmeye cakllısyorum tabıkıda muadili olmayan urunler ve gereklı bulduklarımı kullnıyorum zaten herkes elinden geleni yapar yada yapmaya calısır zaten

ben kücük bir kavanoz kurdum az esim pek fazla sevmiyor
ben seviyorum o cok az yer

aaaaa kız super hadi yılbaşı çekilişi yapalım ayy ne güzel....
bu sitede var ama bizde kendi aramızda yapalım olmazmı.....

ben yenı gırdım ama kutlanacağını sanmıyorum :) ama eskı ıs yerımde kutlamısdık eğlenceli olmusdu sen neden katılmk ıstemedın bu sene superrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…