evet doğru söylüyosun bazı ürünlerin muadili yok ama o ürünlerde hayatımızdaki yeri olmazsa olmazlar arasındamı mesela ? bunun ayrımını yapmak lazım.evet arse güzel noktaya değinmişsinnn bilinçli olmak lazım bu konularda bnde bı ara liste yapmısdım o urulerden almamya calsıyordum ama listredkı bazı urunlerın muadili yok du ve kullnmk lazımve Türkiyenın uretmıs oldugu bellı baslı kalıtelı urunlerde çok az bugun radyoda duydum İsarıl de sanırımmm yangın cıkmıs Türkiyeden iki yangın sondurme uçagı göndermişlerr :S bi şekilde hayrına bişiler yapıyoruz
ben tursik persilmi ne ondan aldım daha bitmedi 8 kilo
yumuşatıcımda vernel pembe
evet bugün biz onlara yardım ederiz..yarında onlar tepemize bomba indirir....diyesim geldi....
arsecim tabıkııı yardım konusunda dicek birsey yok ama urunler hakkındaysa hayatmzda olması gereken urunlerde varr zatenn liste kullnamaya alısık oldugumuz kullnımı hosumza gıden seyler çogu :S
sinem bnde tursu kurdum tursulr daha dogrusu evlendıgımzden beri 7 kiloluk kaplara 4 defa tursu kurdum ve sonuncusuda bıtmek uzere bn bı lahana tursusu canavrıyım
arsecimm değindiggin nokta çok güzel gercekden teşekkür ederim sorumluk bilinci almalıyz ustumuzee ama ne yazık kı sahsım adına pek başarılı olamıyorum :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?