2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yaaaaaa ben çocugum olacagı için çok mutluyum yaa içim içime sıgmıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

valla super o dediğin "ŞEY" tam gaz devam derrmişiimmmm

anam demişim bilem:26::78:

bu şeyden en mahrum fatma heralde :)))))

fatoooo göbiin resmini çek bakam büyümüşmü:)))

Sen dersin dersin:89:
:90::90:

Uyuyoruz da kalkamıyoruzda anlatıyorsun hergün...:82:

hehehehheheh çaktırma kızım:89::90::90:

uyku bahane herŞEY şahane:90::90:

slm kızlar. süper 7. ayın kutlu olsun canım, Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın. zaman ne çabuk akıp gidiyor değil mi? birgün bir bakcaz 1. yılımız olmuş bile

bizim de evliliğimiz çok şükür çok güzel, eğlenceli, huzurlu gidiyor. Allah bozmasın, hepimizin evliliğini nazarlardan saklasın

bu şeyden en mahrum fatma heralde :)))))

fatoooo göbiin resmini çek bakam büyümüşmü:)))

ya çekerimde şimdi işdeyim oda dolu :):) bu arada o şeyden mahrum falanda değilim bi sıkıntımız yokki kanamam düşük riskim olmayınca yapabiliyorsun ki hem hormonlar tavan oldugundan ii oluyo aman utandım yaaaaaaaaaa:78::78::78::78::78:

Yok canım pardon yani..hani şey dedim...

Belkim sizde bişey söyleriniz diye..ama siz bana takılmayı tercih ettiniz onu diyorum:97:

aboooooo hahahahahaha karnım ağrıdı

hehehehheheh çaktırma kızım:89::90::90:

Uyku bahane herşey şahane:90::90:

Seni yaramaz seni

aynen yaren..ay bir yılım olsun istiyorum gelsin hediyeler:87::86::86:
:82::90::90::90:

bugün eşimn dogum günü :):) ona yapabileceğim en güzel şey akşama kuru fasulye kendisi hediye alacagmı bildiği için yemin ettirdi sakın alma diye emcbur alamıyorum burda alacagın kıytırık bişeye bi dünya para istediklerinden eşimde bildiğinden böleişe başvurdu napiyim akşamda eve beraber gidiyoruz ekstradanda bişey yapamam kurufasulye yapıcam

02.02.2011 bizim nikah olmuştu ve tam 1 yıl olucak

ya kızlar bu ayın 26 sı aşkımla benim doğum günümüz. ilk yıl özel birşey olsun aklından çıkmasın istiyorum. bana yardımcı olur musunuz???

Yok canım pardon yani..hani şey dedim...

Belkim sizde bişey söyleriniz diye..ama siz bana takılmayı tercih ettiniz onu diyorum:97:

amannn be :82: herzamanki gibi gidiyo işte ama bence kışın çok zor bu işler

uyanuyan uyan uyannnnn

yavrum hem iş yapmaya çalışıyorum tepemde bin tane adam, hem telefonla konuşuyorum doğal olarak atladığım noktalar olabiliyo :26:
tabi sizin arkadaş olarak göreviniz bana arada bir özet geçmek

KURFASULYEMŞ BANADA GÖnder bala çok severim....
iyi fikir..o nasıl mutlu olucaksa öyle yaparsın canım...

bizde dün konuşuyorduk yılın ilk dogum günü aşkımın..dedi ya kalabalık daha iyi dedi ne dedim bende
saçmalama dedim benim güzelmiydi ya dedim..onu çagır bunu çagır..tamam tmm dedi..
benim planımm var dedim. başabaşa olucaz dedi..
ne ya sizde gelenek mi bu dedim..her dogum günü bir araya gelelim ya dedim..
oda tamam kimseye söylemeyiz dedi:82::79:

kızlar enler yarışmasında....topik aday gösterdiniz mi??

02.01.2011 demek istedik galiba dimi :26:

ya kızlar bu ayın 26 sı aşkımla benim doğum günümüz. ilk yıl özel birşey olsun aklından çıkmasın istiyorum. bana yardımcı olur musunuz???

dur bakalım biraz düşünelim parlak fikirler çıkar :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…