yok kızzz deliii kötü bişey değil, takılıyoz sana
bu şeyden en mahrum fatma heralde :)))))
fatoooo göbiin resmini çek bakam büyümüşmü:)))
süper sen soru sordunda benimmi haberim yok
ya çekerimde şimdi işdeyim oda dolu :):) bu arada o şeyden mahrum falanda değilim bi sıkıntımız yokkikanamam düşük riskim olmayınca yapabiliyorsun ki hem hormonlar tavan oldugundan ii oluyo aman utandım yaaaaaaaaaa:78::78::78::78::78:
hehehehheheh çaktırma kızım:89::90::90:
Uyku bahane herşey şahane:90::90:
slm kızlar. Süper 7. Ayın kutlu olsun canım, allah mutluluğunuzu hiç bozmasın. Zaman ne çabuk akıp gidiyor değil mi? Birgün bir bakcaz 1. Yılımız olmuş bile
Bizim de evliliğimiz çok şükür çok güzel, eğlenceli, huzurlu gidiyor. Allah bozmasın, hepimizin evliliğini nazarlardan saklasın
ya çekerimde şimdi işdeyim oda dolu :):) bu arada o şeyden mahrum falanda değilim bi sıkıntımız yokki :d kanamam düşük riskim olmayınca yapabiliyorsun ki hem hormonlar tavan oldugundan ii oluyo aman utandım yaaaaaaaaaa:78::78::78::78::78:
Yok canım pardon yani..hani şey dedim...
Belkim sizde bişey söyleriniz diye..ama siz bana takılmayı tercih ettiniz onu diyorum:97:
uyanuyan uyan uyannnnn
02.01.2011 demek istedik galiba dimi :26:bugün eşimn dogum günü :):) ona yapabileceğim en güzel şey akşama kuru fasulyekendisi hediye alacagmı bildiği için yemin ettirdi sakın alma diye emcbur alamıyorum burda alacagın kıytırık bişeye bi dünya para istediklerinden eşimde bildiğinden böleişe başvurdu napiyim akşamda eve beraber gidiyoruz ekstradanda bişey yapamam kurufasulye yapıcam
02.02.2011 bizim nikah olmuştu ve tam 1 yıl olucak
ya kızlar bu ayın 26 sı aşkımla benim doğum günümüz. ilk yıl özel birşey olsun aklından çıkmasın istiyorum. bana yardımcı olur musunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?