2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ilahi arse

yarenay bi düşünek ....ımmm.....

super valla yaa bizimkilrerdede öle hee gelenek olmuş yaa sabırrr..
babanesinin doğumgünü bile kutlanır hep birlikte..cıkcıkcıkk

düğünden sonraki ilk doğumgünü eşiminde tam bi karambole geldihiç güzel olmadı..biliyorum aşkımın içinde kaldı(( bu sene başbaşa istiyorum ama..o babanesi yokmu oo yırtık dondan (kusura bakmyn) çıkar gibi atlara hemen
bende siz gelmeyin başbaşa kutlucaz diyeme(( ve doğum günü yıldönümümüz falanhep hafta içine gelior bu yıl((

bizimki pazar gününe geliyor..

02.01.2011 demek istedik galiba dimi :26:

Dur bakalım biraz düşünelim parlak fikirler çıkar :82:

02.02.2011 de nikahımız olalı yani evleneli resmi olarak 1 yıl olmuş olacak benim nikahım geçen sene 02.02.2010 da olmuştu dogru yazdım yani

" 02.02.2011 bizim nikah olmuştu ve tam 1 yıl olucak "

böle yazmışın canım..o şaşırttı heral:)

yani şüle

02.02.2010 bizim nikah olmuştu ve tam 1 yıl olucak....yazman lazımdı

kızma hee:)))

kızlar su akar yatagını bulur cümlesi size ne anlatıyor..neyi çagrıştırıyor..bir cümle yeterli benim için

Son düzenleme:
içimden avazım çıktıgı kadr bagırmak geliyo ayyyyyyyyyyyyyyyy

hayırdır fatma niye??? kızdırdı mı seni birileri ???

yemeği evde sonrasını dışarda geçirirsiniz...

evde mum ışığında yemek hazırlarsın sonrada bi eğlence yerine giderrsiniz....

ben şu olaya hastayım:)) eğer sen ondan önce gelirsen küçük notlar hazırla her dilden seni seviyorum yazsın:)))
kalp şeklinde kes tavandan iple sarkıt girişten itibaren....yollarına kırmızı gül yaprakları...(aslında bunlar bi bayana yapılsa daha hoş olur ama bunu düşüncek erkek azınlıkta ) yerlere mumlar ışıklar kapalı mumlar yanık:)))

ayy kendime aşık olucam:98:

ama ikinizin aynı gün olduğu için doğum günü..o da erken gelirse dikkat edinde pişti olmayın:)))))))hehehe

ah canım
kızlar bu notu zuzunun eşine iletelim:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…