2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzucum dediğin gibi bunları eşim bana yapsa ona yeniden yeniden aşık olurdum

canım bu söylediklerin gerçekten hoş. ben de buna benzer birşey düşünmüştüm. evde başbaşa özel bir kutlama, sonra da arkadaşlarımızla dışarıda eğlence şeklinde. ama evde başbaşa durumu suya düştü maalesef. çünkü ayın 15'inde eşimin erkek kardeşi geliyor bizenormalde geldiği için çok seviniyorum ama evdeki planlar suya düştüğü için de üzülüyorum. karışığım yani. o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum.

şöyle özel bir pasta mı hazırlatsam acaba???

http://1.bp.blogspot.com/_-R8sfiiGF40/TJEBou_HuzI/AAAAAAAACaM/XJ4toNjL9bc/s1600/k%C4%B1na+kurabiyesi+018+copy.jpg için Google Görsel Sonuçları

hehehe espirili.:))))))

kardeşide geliyorsa başbşa yemeği unut:)) sizde kalıcak galiba.....
üçünüz yemek yersiniz pastanızı kestikten sonra arkadaşlarla buluşur dışarda eğlenirsiniz...

super yaşadığı gibi olmasın..evde arkadşlarınla olursanız bide yorgunluk çıkar sna ev topla bulaşık..temizlik falan...bu senin günün .....

yok zuzuzcum zaten eve arkadaşları çağırmayı istemiyorum. herkes eğleneceğimiz mekana gelsin daha iyi. evde başka biri de olacağı için o kadar da özel olamayacak sanırım.

ayy okudum gülmekten ölüyorum, benim kocam doğum günümde aynen böyle yapmıştı
tek farkı o sabah benden önce gidiyo işe, sabah hazırlamış herşeyi, ben uyandığımda aynen böyle bir düzenekle karşılaştım bütün gün boyuncada her saat başı bir tane gül gönderdi, akşamda arkadaşlarımızla eğlenmeye gittik

hee evet doğru hersaat başı gülü hatırladım :))) seninki numunelik demekki:)) iyi sakla:)))

valla şanslısın arkidişim

:92:bugün de geç yakaladım konuyu selam kızlar Yarenay ne zaman ki doğum günün? kutlu olsun canım şimdiden

ayyy benim sevgilimm bitanedirr,
ama bende ona öyleyimdir el üstünde tutarım, bakma sen şaka maskara takılıyorum ben ona gösteririm , sinir etti beni falan diye ama onun karşısında mümkün değil sesimi yükseltmem. olaki ben sesimi yükselteyim,o susar o yükseltirse ben susarım.
birbirimizi dinleriz hep, ikimizde hayatımızda keşke dememek için yaşıyoruz o yüzden maşallahımız var.
Allah huzur versin herkese başka birşey istemeyin kızlar, ben ne çiftler biliyorum huzurları yok ama dışardan dört dörtlük görünmeye çalışıyolar, veya sevgileri yok birbirine ama mecburiyetten birlikte olanlar.veya aldatanlar.
bu hediyeler süprizler falan iyi hoş güzelde boşverin gitsin,eşinizin sevgisi katbe kat üstündür bunlardan ,bırakın düşünmeyi versin.

Heh geçmişi okudum öğrendim 26sı imiş ve de fikir istemişsin cicim hemen kendi fikrimi de söyleyim, başbaşa olamicaınıza göre o günün hediyesini önceden ver madem Ben yılbaşı için öyle yaptım mesela. Hiç unutamayacağı bir şey olsun istiyorsan, kendine unutulmaz çamaşırlar alabilirsin:89: Emin ol eşin için de unutulmaz olur o zaman

döktürdün evet akşam oldu ya

çok dogru...

sevgi alın....sevgiyle kalın:80:

döktürdün evet akşam oldu ya

çok dogru...:81::81::81:

sevgi alın....sevgiyle kalın:80:

maşallah arse...tabiki öyle canm katılıyorum..Allah bozmasın .(((

en basiti geçenlerde çikolata almış bana...ısrarla dolaptan bişey almamı istiyor..bende ellerimi yıkıyorum wc de aşkım sen alıver dedim yok illa sen al diyor...gittim açtım dolabı bi bakım en sevdiğimden almış...tabi hemen atladım kucağına

asıl onlar şanslı küçücük bişeyden bile mutlu olabilecek bir eşleri varr:)))))))

:81::81::81::81::81::81: buda güzeldi....

Allah mutluluğumuzu bozmasın inşallah kızlar bi 10 sene sonra da böyle konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…