Allah mutluluğumuzu bozmasın inşallah kızlar bi 10 sene sonra da böyle konuşuruz
inşallah luxxor cümlemize.....
anammm superi kızdırmayın..hele ben inşallah kabloyu unutmam:18:
günaydııııın yaaa benim hediye resmini koyacagımızdan bugün haberim yoktu yaaaa(((((((((((((
neyse onun yerine balım ve ben nasıl ama :)
Eki Görüntüle 123365
büyümüş karnın kız
gunaydın kızlar
yarenay şimdiden dogum gununuz kutlu olsun hayırlı yaslar esınle bırlıkte mutluluklar
fatma canım cok şirin göbişinmelegin uyuyo sankı bana öle geldi :82:
benım ısler yogun çok cıkmak zorundayım
zuzu canım msj beklıyorum uygun zamanında
hepinize kolay gelsın hemen hemen aksam olsun sıcacık evlerımıze gidelim inşaaalllah
:80:saglıkcakla kalın
günaydııııın yaaa benim hediye resmini koyacagımızdan bugün haberim yoktu yaaaa(((((((((((((
neyse onun yerine balım ve ben nasıl ama :)
Eki Görüntüle 123365
günaydın kızlar.......
fatma göbişin belli artık :))))
arzucum valla aksilik hep üstüste geliyor....dün çalıştığımız programda çok ciddi bi sorun oldu fazla stresliydi bugünde eşi doğuma giti onun yanında...ama canım başka muhasebeciye sorucam arkadaşa...bişey dedim yapıcam inşallah
super ben ekledim bilgisayara nezaman koycaz albüme...ben bugün pek giremicem..patronum yok tüm işler bende...vergi dairesine de gidicem bugün bayaa yoğunum...istersen albüme koyalım biz hee ne dersin....isimleri yazmayız sadece resim ekleyeim...herkes ekledikten sonra açıklarız
Canım yaa çok tatlıı ne zaman hissediliyor ki hareketlerini duyuyor musun?:26:
QUOTE]
yaa hissetmiyorum ilk gebelikte hemen hissedemiyormuşsun 20. haftalarda falana rtık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?