2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bakın şimdiden söylüyorum kızlar yarı hediye resimleriniz hazır olsun tamammı..
okuyucu yok falan demeyin yarın gelin oki

inşallah luxxor cümlemize.....

anammm superi kızdırmayın..hele ben inşallah kabloyu unutmam:18:

Ahahah yaa bari haftasonu koyaydık resimleri pek erken oldu ben bu akşam ilk kez fırında kremalı pattes denicem bi de yeni dizi başlıyor sultan sülüman

günaydııııın yaaa benim hediye resmini koyacagımızdan bugün haberim yoktu yaaaa(((((((((((((
neyse onun yerine balım ve ben nasıl ama :)
Eki Görüntüle 123365

Herkesin resmi tam olunca ekleriz zaten..
Herkes burda olunca ekjsik varsa bekleriz birgün daha:97:

gunaydın kızlar
yarenay şimdiden dogum gununuz kutlu olsun hayırlı yaslar esınle bırlıkte mutluluklar
fatma canım cok şirin göbişinmelegin uyuyo sankı bana öle geldi :82:
benım ısler yogun çok cıkmak zorundayım
zuzu canım msj beklıyorum uygun zamanında
hepinize kolay gelsın hemen hemen aksam olsun sıcacık evlerımıze gidelim inşaaalllah
:80:saglıkcakla kalın

teşekkürm ederim canım sabahın köründe uuyuyordur anasına çekerse çok uykucu olur kesin artık büyüyo yavaş yaaş 4. aya girdik ee büyüsün artıkın

günaydın kızlar.......
fatma göbişin belli artık :))))

arzucum valla aksilik hep üstüste geliyor....dün çalıştığımız programda çok ciddi bi sorun oldu fazla stresliydi bugünde eşi doğuma giti onun yanında...ama canım başka muhasebeciye sorucam arkadaşa...bişey dedim yapıcam inşallah

super ben ekledim bilgisayara nezaman koycaz albüme...ben bugün pek giremicem..patronum yok tüm işler bende...vergi dairesine de gidicem bugün bayaa yoğunum...istersen albüme koyalım biz hee ne dersin....isimleri yazmayız sadece resim ekleyeim...herkes ekledikten sonra açıklarız

Bugün olmaycak zaten fatma bilmiyormuş..herkesin ki tam olunca ekleriz yarın olabilir zuzu:82:

günaydııııın yaaa benim hediye resmini koyacagımızdan bugün haberim yoktu yaaaa(((((((((((((
neyse onun yerine balım ve ben nasıl ama :)
Eki Görüntüle 123365

Canım yaa çok tatlıı ne zaman hissediliyor ki hareketlerini duyuyor musun?:26:

Kızlar ben dün kargo sorunu yaşadığım için elime ulaşamadı, süpercim sana o yüzden kargo adı belirtmiştim. Adresimiz öyle bişi ki A sokağına kayıtlı görünüyor ama B sokağında mesela, o yüzden kargo A ya gitmiş ben de akşam ordan alamadım çünkü yürüme mesafesinde diil. Bizim ordaki şubesine istettim bu akşam oradan soracağım tekrar. Neyse geç olsun güç olmasın fotolar için herkesin tamam olmasını beklersek sevinirim daha alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…