2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

Damat bohçası 2 keremi veriliyo benim habarım yook :1shok: Listen pcde varsa banada gönderirmisin bakıyım eksik varmı :teytey:

bızde bı kerem verılıyo ıster nışanda ver ıster düğünde ben nışanda sadece gelın ıle damada olsun ıstedım aılelere o an masraf olmasın dedım aılemde ıstemedı zaten ama ben evlenınce aılesıne el öpmeye gıderken gotururumkı elımm boş olmas dıe dusunmustumşakkıdı
ayy bızde bohça cok oluyo yaa anası babası ebesı nınesı dedesı kardesı eltıler varsa hepsıne oluyo oyuzden ben askmlan evlenımde bı tek gorumcem var nasılsa kaydirigubbakcemile3

böcükcüm ben sana veririm kültablalarımı....kız hanii ne eksik kaldı senin çeyizinde bakiim..

çok daha eksık canım fasla seyım yok suanda yanı yok gıbı en cok para tutcak olanda camasr mak bulasık mak ve fırın olcak kendım alcam için onları nışan olunca alcam zatı ozmna kadar eksıklerım kalmaz sadece onları almayada zorlanmam bıde ıstıyorumkı yatak odamıda kendım alaym babama yuk olmayım zatı emeklı babacım anca yetıyo ona:teselli: bıde ben yük olmayım ama annem olmas ablanlara aldı sanada alcak dıo bakalım kısmet düğün olmassa ben alırım uzaksa düğün bana yanı :çok üzgünüm:

Bizde öyle anlaştık nişanda vermedik düğünde vericez el öpmeye giderken kaydirigubbakcemile3

böcükçüm, bozuk paraları stada girmeden harcıyım diye zaten son 2 senedir ev bileklikten, atkıdan geçilmiyosırnaşık şey

bu arada, ben de malum şeker çıktı ya ondan hastayım işteeeee

sana bıseyy dedım beraber gıdek mı dıe ıstemezsen ıstemem hıııh
ben gıderım kendım ıns sızı orda gorurum

dün benımkısının kendı kulubumuze bı yorumunu gordum senağlama bı yabancı unluye bu gercek mı yazmıs yanı beğenme anlamında bende okudumşok oldummmm sonra cvp yazdım msn kapattım kavgada ettık dıo ben onu şaka dedım bı cocuk bu yabancıyla karsılastm cok guzel hastayım demıs oysa cokta guel deıldı bende şaka yaptım dedı ama kavgaya engel olmadı sonra bana sen barışın resmını koyarken ben bısey dıyom mu dedı yorumunu sılmıs ama ben barışımın resmını kaldıramam kı senağlama nolcek sımdıkk msn vardı kaldrdımm bıde burdan kaldırmak ıstemıyomsenağlama

Herkese hayırlı cumalar:lepi:
Rabbim gönlümüze göre versin tüm dularımızı kabul etsin inş :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…