2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

valla ya bu zamanalr daha heycanlı daha doyulmaz oluyo...ama doğru az daha sabır kafamçokkarıştı

valla kızlar yazdıklarınızı okudum da, aynı muhabbet bizde de var daha şimdiden:roflol:
düşünün nişan nisanda, beyefendi daha şimdiden kaçak göçek, yaz tatili planları yapıyo yıllık izinlerimizi mutlaka denk getirip bişeyler yapalım yoksa seni kaçıracam dedi yaa:1ninca:
artık ben de düşünecem bi üç kağıt napimsengözlerimebaksanab

güzelim bu klasik türk ailesine sahip olan tüm genç kızların sorunu:roflol:
bul şimdiden bi yalan valla....olmadı bırak kaçırsın:jeyyar:

hızlandıram mı azdaha hızlansam bende hal kalmıycak evlenmeye coğu seyım var buyuk esyam ıle mobılyam yok yatak ortumle bornozum yok en son alcaklarım bunlar
1200ytl su arıtıcı bılem var hatta halılar tmm öle yanı

cnm cektı yanı kacmayı ne heyecanlı olur bızde yazın tatıld onun yanına gtcem hem koylerımızde cok yakın gezerık artıkın goremede balon turu ve ercıyes dağı eteklerınde kahvaltı olabılır:asigim:

güzelim bu klasik türk ailesine sahip olan tüm genç kızların sorunu:roflol:
bul şimdiden bi yalan valla....olmadı bırak kaçırsın:jeyyar:

valla öyle de olur canım hem kaçırırsa bakarsın daha erken evleniriz:roflol::roflol::roflol:

anam su arıtıcısı almış kız:1shok:

he gecen yıl aldım taksıtı bıttı 12 ay odedım nan harıka bısı ıhlasın şakkıdı

gaf senınkının markası ne nanCADIARZU
ahh ahh dedımya bende okadr sabır yokk hemen olcakk sırnaşık şeyyok nan saka maka eskı sözlumlen 3yıl cıktık aman cııkmaz olaydım senağlama

benim sözlümün çeyiz yaklaşımı pek mükemmel: playstation istedi beyefendi-tatlicadiarzu-

sakın alma bızm evde var abım daha yenı evlendı nan karının sıfatına bılem bakmıyo be yatak dıo sen gıt dıe gece yarılarına kadr oynuyo saf mı ne ben olsam neler yaaprım neler:jeyyar: yanı oturur sohbet ederdım yanlıs anlamn hemen

ay en romantık bayılırım benımkısı bsey ıstemedı ama ben bılıyom sevgılıler gununde alcam tactan bjk nevresım takımı ve battanıye :1rolleyes:

benimkine anneannem aldı valla battaniye çok kıskandım ne yalan sölimm:dilcikar:...ama evlenince zor kullanır onu el koyacam:jeyyar:
playstationun da portatifi var zamanında aldıydım, hala taksit ödüyorum bitmek bilmedi meret yaa

:roflol: :roflol: kız ben onu su ısıtıcısı okumuşum beee arıtıcıymış :roflol: yok o bende arıtıcı lükse kaçıyo biraz :dilcikar: onu olmam daha

Benim nişanlımda fenerbahçeli bornoz ve nevresim takımı istiyo çeyize alıcam napıyım mutlu olsun :asigim:

ıkınız kullanın nan ne alcan elınden tek kısılıkse daha romantık olur bırınız acıkta kalır ama kım:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…