- Konu Sahibi mucizem5322
-
Benimkiler iş yeri bi yerede gönderse göndermez babam kız kısmı evinden ayrı gece geçirmez der hep ne alakaysa :roflol: az kaldı kız sabretcez sonra bugünleri arıycaz böyle kaçak daha zevkli kaydirigubbakcemile2
2,5 aydr manıtam var (hıc sevmem bu terımı ama neysem):asigim: yazın olmadı sonbahar nışan olcak ole yanı
sen ne sandın bee gafı ne çakal o bılın mı ındıregandı yapar super hemde:roflol:
valla kızlar yazdıklarınızı okudum da, aynı muhabbet bizde de var daha şimdiden:roflol:
düşünün nişan nisanda, beyefendi daha şimdiden kaçak göçek, yaz tatili planları yapıyo yıllık izinlerimizi mutlaka denk getirip bişeyler yapalım yoksa seni kaçıracam dedi yaa:1ninca:
artık ben de düşünecem bi üç kağıt napimsengözlerimebaksanab
hadi hayırlı olsun bakalım..çeyiz olaylarını hızlandırırsın artık
bende haftasonu ufak tefek şeyler daha ekledim çeyize.büyük olanalrın çoğunu aldım sayılır...yağdanlık,çay bardağı çay tabaklarım,tuzluklar falan aldım.bidahaki ay tost makinası,fritöz utu olylarını halledicemgamyoncuiremsu
valla kızlar yazdıklarınızı okudum da, aynı muhabbet bizde de var daha şimdiden:roflol:
düşünün nişan nisanda, beyefendi daha şimdiden kaçak göçek, yaz tatili planları yapıyo yıllık izinlerimizi mutlaka denk getirip bişeyler yapalım yoksa seni kaçıracam dedi yaa:1ninca:
artık ben de düşünecem bi üç kağıt napimsengözlerimebaksanab
güzelim bu klasik türk ailesine sahip olan tüm genç kızların sorunu:roflol:
bul şimdiden bi yalan valla....olmadı bırak kaçırsın:jeyyar:
Çakalım hemde ne biçim :jeyyar: napıyım kız 8 yıl dile kolay :çok üzgünüm:
hızlandıram mı azdaha hızlansam bende hal kalmıycak evlenmeyecoğu seyım var buyuk esyam ıle mobılyam yok yatak ortumle bornozum yok en son alcaklarım bunlar
1200ytl su arıtıcı bılem var hatta halılar tmm öle yanı
Çakalım hemde ne biçim :jeyyar: napıyım kız 8 yıl dile kolay :çok üzgünüm:
anam su arıtıcısı almış kız:1shok:
8 yıl ne nan beraber mısnız solemesı ayıp benım okadr olsa coktan bebe yapmştık:roflol:
kaydirigubbakcemile3ay bayılazam deli yahu
benim sözlümün çeyiz yaklaşımı pek mükemmel: playstation istedi beyefendi-tatlicadiarzu-
benim sözlümün çeyiz yaklaşımı pek mükemmel: playstation istedi beyefendi-tatlicadiarzu-
ay en romantık bayılırım benımkısı bsey ıstemedı ama ben bılıyom sevgılıler gununde alcam tactan bjk nevresım takımı ve battanıye :1rolleyes:
he gecen yıl aldım taksıtı bıttı 12 ay odedım nan harıka bısı ıhlasın şakkıdı
gaf senınkının markası ne nanCADIARZU
ahh ahh dedımya bende okadr sabır yokk hemen olcakk sırnaşık şeyyok nan saka maka eskı sözlumlen 3yıl cıktık aman cııkmaz olaydım senağlama
benimkine anneannem aldı valla battaniye çok kıskandım ne yalan sölimm:dilcikar:...ama evlenince zor kullanır onu el koyacam:jeyyar:
playstationun da portatifi var zamanında aldıydım, hala taksit ödüyorum bitmek bilmedi meret yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?