2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

günaydın kızlarrrrra.s.
böcüküm şu kredi kartının limitine bi bakabilsem alacam bişeyler, alır almaz da senlen paylaşacammma.s
tmm cnm beklıyorum tabı aldın fıyatta onemlı ben 100ytl 50 ytl almıstım bakalım sen kaca alcan
Günaydın kızlarrr ben geldimmmmm
Bende istiyom nevresim :çok üzgünüm:
Kız nasıl aldınız indirimi kart felanmı verdiler :uhm:
gunaydn cnm benım 5 tane var ama sarevden alcaklarım 3 4 tane daha var ayy 20 olur herhal benım
ben dantel sercem galıba onlarda sarısı yesılı ve beyazı var cnm zaten benn brıllanttan aldım 150 ytl katalogtada resmı var sıtesındekı 2 3 sayfadakı benımm aldığım yanı en bastakı harıka bısı resım koyamadım buraya ordan-tatlicadiarzu-

tünaydınlar kızlar napıosunuz bakemmm
senı sankım tanıyom haa:1closedeyes:
GüNaYDıN KıSLaRRRRRR........a.s.
Ceyiz hazırlıklarına tam gaz devam ediyoruz:teytey:
tam gaz deıl bende durdum az anam kzıyo yetr evde kalcan gorursun nan ana bunu derse el ne derkaydirigubbakcemile3
ayy haydeee bide şimdi bunu alcaz yanii..kızlar dantelli değilde mesela normal bi düz nevresim takımı alsam olurmu şöle sade bişey...
birde beyazmı krem rengimi ne alayımkaydirigubbakcemile2

ben krem aldım cnm hıc ılk gunu düşündum ıcın deıl brıllanttan aldım sırf saten zaten ılk gun onu kullanamam ucarım ucarız yanı o yuzden dantel olcak benımkı beyaz

seninki naptıkine

dun msn mactakı resımlerı ıstedı ama gorsen hadı hadı cabuk yolla hıc demıyo nasılsın senı ozledım bende kızdım surat yapma babm gelcek ondan dedı sonra sınırlendım oda sınrılendı kapattık pc yı bende bugun msj attım cok sevdık be abı :asigim: diye

slm kızlaarra.s.nasılsınız bakalım
uzun zamandır yazmadım buraya ama sızı gızlıden takip ettım:jeyyar:
ısın aslı nısanlımla ıkı gundur sorunlarımız vardı oyuzden moral bozuklugundan dolayı yazmadım sızınde canınızı sıkarım dıye
Allaha sukur hersey duzeldı bugun bomba gıbıyımhihoyyyt
ee sızde ne var ne yok
bakıyomda ceyız ıslerı yavaslamıs
hızınızı kım kestı bakiimmyerimseniben

bende gordum senın bızı takıp ettığını çakalll:1ninca: ceyıs işi yavasladı cunkum para yk bayram gelıyo kurbana para lazım onun gıbı seyler ıste ama ben fasla almıycam ya bankaya yatrcam parayı bırazda bıleık alrım goca bulam gerısı kolay aslında:jeyyar:

amaan kocadan kolay ne var dermısımnaniknanik
hayırlısı canım bulursun gonlune gore bırını ınsallah
bende karar verdım her ay ıkı altın koycam kenara ve beyaz esyalrımı felan pesın alcam dugune yakın

he sonradan barış msjını gönderdin yani....:1rolleyes:
biz halen görüşmedik kontürü yok beyfendinin msnden görüşüyok onada beyfendi evdekilerden fırsat bulamadığından giremiyomuş annesi ve kardeşinden dolayı yani gelde deli olma ne demek fırsat bulamıyomuş 5 dk müsade isteseler hayır görüşemesin dicekler sanki bende girdiğimde çağrı atmıyorum atınca gelmeyince uyus oluyorum ay yazdım yazdım gönderdim msnden daha açıp okumadı herhalde cvb gelmedi ay çok sinirliyim yaaaklava: çocuk gibiyiz çocuk kontür bilem alamıyoz halimize bak:çok üzgünüm:

çeyisciler valla alın anam alın 1 sene 2 sene var daha demeyin benim arkadaşım kendimi bildim biledi çeyiz alırdı daha söz nişan olmadan evlendi hala bir sürü eksiği çıktı evin ihtiyacı bitmiyoki anacım

Doğru diyosun valla zaten evin eksiği o zaman belli olacak elini attığında bulamayınca aklımıza gelecek
:roflol:

Doğru diyosun valla zaten evin eksiği o zaman belli olacak elini attığında bulamayınca aklımıza gelecek
:roflol:

evet canımcım ve bu olay bende çok güzel yaşancak...
çalışmadığım için çeyiz alamıyorum
şu an alsam bile tek tük ufak şeyler...
birde birden hadi geliyoz derlerseki( binde bir ihtimal ) elimiz ayağımız karışcağı için çok şey unutulcak...
amaaan bende bilmiyom ne olcak neyse beni boşverin kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: sen coştun valla kızzz

ay napıyım anacım ya se dedin ya hani elimizi attığımızda görcez eksikleri diye onu yaşamamak için ne gelirse yazıyorum aklıma
ama en çok hoşuma giden şeyler ise iç çamaşırı alışverişleri:jeyyar:

.............................................

Son düzenleme:

valla ne yalan söyliyim benim de çoook hoşuma gidiyo hee:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…