E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mucizem5322
-
- #1.041
hmm işine gelmedi galibaa:roflol:böcüge fena görümceymişin dedin yaa onu anlamamıstır :)))
annaam böcüük pek fena bi görümcesin zaarrr:)))) ben girerdim aslında ama kıslar sözlüm üye olduğumu bilmiyo girdiğim bi aqn yakalanmak istemiyorum. malum her konuda özel falan herşeyimi yazıyorum amann duymasın:))))))))
nan bak ne kadr devrk bı cümle
tmm ben fena bı görumce onu anladım sonra bırden konu atladın herhalde manıtan kkya grmenı ıstemıyo öle anladım doğru mu:1closedeyes:
sımdık velved sen söle ben mı yanlış anlamışım o mu yanlış anlatmış
anma marketten geldım off kollarım koptu 200ytl gıttıdaha byramlık almadımm maçada gıdemedım halam geldı malum sebp karnım cokk ağrıyosenağlama
bende benımkıylen konusuyom camdn kavgasız hemıde
konus bakem konus :))))
Roselin,yurdaer,meleks,gunesteki_golge,EsTaMania kızlar hepiniz hoşgeldiniz aramıza inşallah en kısa zamanda evlencez hepimizzz kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ben senı görmemıştım h geldın a.s. ana ceyıs demek ben demek bana sorabılırsın cnmkaydirigubbakcemile3 ınş bı an önce olur ama ceyıs yapmak cooook zor bılesın bı an önce çalışmk şart
gaf h geldın nan gördum senı sonunda benım prgram başladı reklama gırdıkce gelcem
ben sizin gibi 2010 bekleyenlerdenim 2009'un şubat ayında sözlüm askere gidicek aslında biz daha işi resmiyete dökmedik ama bizim planlarımıza göre haziran gibi istemeye gelcekler temmuz gibi nişanlanıp 10/10/2010 da evlenmeyi planlıyoruz. inşallah hepimizin gönlüne göre olur bu arada sevgilileri nişanlıları asker olanlar birbirimize destek olalım çok ihtiyacımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?