2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

neyse kıslaarrr ben kaçıom zati kimseciklerde yok gadalarını aldıklarım:))) hem temizlik yapu-ıp hemde yazıom sabahtan berii hanginiz benim kadar hamarat puhahaha:)))))))))hadi öpüyorum mıncırdım yanaklarınızdan....

merhaba kızlarrr...
sonunda tatil başladııı, be çarşamba günü çalışacam ama olsun yine de tatil tatildira.s
bayram temizliğimiz artık bitti, bugün ütü yaptım yarın artık tatlımızı felan alacaz tamamlanacak herşey.
birinci gün sözlüm gelir bize, teyzemleri ziyaret ederiz heralde, ikinci gün kayınvalidemler gelir, dördüncü gün de babamın ve sözlümün ağabeyinin mezarlarını ziyaret ederiz planımız bu şekilde kısmet olursa..

sizde ne var ne çok bakimmm

nan bak ne kadr devrk bı cümle
tmm ben fena bı görumce onu anladım sonra bırden konu atladın herhalde manıtan kkya grmenı ıstemıyo öle anladım doğru mu:1closedeyes:
sımdık velved sen söle ben mı yanlış anlamışım o mu yanlış anlatmış

anma marketten geldım off kollarım koptu 200ytl gıttı daha byramlık almadımm maçada gıdemedım halam geldı malum sebp karnım cokk ağrıyosenağlama

karısık yazmıs yeshıl evet böcükcüm

Roselin,yurdaer,meleks,gunesteki_golge,EsTaMania kızlar hepiniz hoşgeldiniz aramıza inşallah en kısa zamanda evlencez hepimizzz kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

hoşbuldum canım ayy ne diyebilirim ki inşallah hayırlısıyla istediğimiz zaman istediğimiz gibi evlenelim hapimiz

hoşbuldum canım yaa ne sıcak topik burasıkaydirigubbakcemile3 ve çok sevindim sen bunu dedin ya inşallah çok soru sorarak kafanı şişirmem senina.s. evet zor galiba ve beni en çok düşündüren masraflı galiba ufaktan başlamak lazım ne yapalım yapmaya çalışcaz artık elimizden geleni.

askerdeyken mi istemeye gelecekler hayırlısı olur inş canım yaa. benim de planımdı 10/10/2010 da evlenmek ama daha erken olsun istiyorum inşallahkaydirigubbakcemile3

ohooo kımsecık bışey yazmamış
gunestekı gölge sor cnm ne demek asla bıkmam ınan bılgım dahılınde cvplarım:1closedeyes:
bugun bayramlık cıcılerımı aldım pembe dolapa ekledım resımlerını bakmak ısteyenler baksın kızlar

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…