- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
- Konu Sahibi mucizem5322
-
- #1.081
hoşgeldin canıma.s.mrb kizlar ben araniza yeni katildim biraz acemiyim bi sorum olucak konuyla alakasiz ama baska nerde sorucagimi bilmiyorumbiraktiginiz mesajlarin altinda resimler var mesela nisanimiza ...gün kaldi veya kavusmamiza ...gün var bende yapmak istiyorum ama nasil yardimci olursaniz sevinirim :asigim:
hoşgeldin canıma.s.
bu linkte takvim yapmak için detaylı bilgi bulabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/evlil...vimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada.html
kaydirigubbakcemile5
hosbulduk canim :)
verdigin bilgi icin cok tesekkür ederim.. bu arada nisaniniza baya az kalmis allah tamamini erdirsin hersey gönlünce olsuna.s. bende agostos 2010 da sözlenicem ins.:asigim:
mrb kizlar ben araniza yeni katildim biraz acemiyim bi sorum olucak konuyla alakasiz ama baska nerde sorucagimi bilmiyorumbiraktiginiz mesajlarin altinda resimler var mesela nisanimiza ...gün kaldi veya kavusmamiza ...gün var bende yapmak istiyorum ama nasil yardimci olursaniz sevinirim :asigim:
sorma canım az kaldı yaaa...yer ayarlamaya çalışıyoruz yavaş yavaş, nişanlık modelim de hazır ama renkte karar veremedim bi:roflol:
hayırlı olsun bu arada çook heyecanlı ama bi o kadar da güzel bişey sözlenmek tavsiye ederimhihoyyyt
fatıh urek olmaz ben bulent ersoy sevym ona gıdelım çok oyun havası olmasın zatı zor aldım kılolarımıkaydirigubbakcemile3olur nasıl bı kutlama ıstersın:jeyyar:
QUOTE]
şööööyle bütün kk gidelim bayramadan sonra kadınlar matinesine:)))) fatik ürek söylesin biz dans edelimsositosositosositososito. sonra bakarmışızki sen dans etmekten aldığın kiloyuda vermişin:)
en iyisi oturalım aşağı biz:lepi:
benımkısıne gosterdm camdan bısey demedı ama mını eteğı gıyersem aynı şeyler olabılır evde gıycekmışım:dilcikar:chilotta aramıza hoşgeldinnn inşallah herşey gönlünce olur hayırlısıyla, sağlıklaa.s.
böcük kıyafetlerine baktım maşallah yıkmışsın ortalığı heeben de çok seviyorum kısa etek ama benimkisi doğrar beni herhaldkaydirigubbakcemile2
bende ozledım nan Şenizselam kıslarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız böcük özledim seni öptüm sekerim
gafım nirde gene
mrb kizlar ben araniza yeni katildim biraz acemiyim bi sorum olucak konuyla alakasiz ama baska nerde sorucagimi bilmiyorumbiraktiginiz mesajlarin altinda resimler var mesela nisanimiza ...gün kaldi veya kavusmamiza ...gün var bende yapmak istiyorum ama nasil yardimci olursaniz sevinirim :asigim:
h geldına.s. ...........
hosbulduk...a.s.
iyiki üye olmusum ya
nıe nan bızım başımız göğe mı erdı sanıyon şurda özel üye olduk bı çıçek bılem yollanmadı bılesın
nıe nan bızım başımız göğe mı erdı sanıyon şurda özel üye olduk bı çıçek bılem yollanmadı bılesın
aabbbbaaaoowww gözüne dizine dursun naaaannnkörrr. pastalarnan kırabiyeynen besledik seni. unuttun çay saati topiğimizi vahhh banaaa-tatlicadiarzu-
istedigin bi cicek olsun..a.s.
:)
kizlar benim nickimin altinda papatya yaziyor bunu nasil degistirebilirim yaa cok acemiyim
ohoo o çıçekten bende cok var ben essah ıstıyom sana adresımı verım bana yolla,yollamazsan senı yolarmkaydirigubbakcemile3
üle bızm herıf dun hastaydı ayy öluyom geberıom dedı bugun kayserının -10 derece soğuğunda gecıyo neymış arkdasları cok ısrar etmış arabada oturmuş cıkmamıs bugun daha ıyıymış kabahat onu düşünende
ne burcu kız kocan??? eğer yay burcuysa normaldir. iki eli kandada olsa gezme lafını duyunca iyileşir:)))
bırak hasta olsun ozman. ayy bu erkekler hasta oluncada çok naz yapıolar haaa:lepi:
ikizler anacımen nefret ettığım burc desem yerıdır bende koç. dün ayy ben öluyom ne derse tmm dedım bı aradım nerdesın gezıyom ı halt yıyon dedım ıyılestımde az dedı bende ne güzel yarın hastayım dersen alcan cvp bellı dedım :1closedeyes:geberkaydirigubbakcemile3ayy nasıl sinir edıyo nasıl bırakcam bu kocayı ya
profılıne tıkla solda profıl duzenle var ordan rütbe şeçımı var oraya ıstedığını yaz ama asla ceyıs bakanı yazma :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?