- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
- Konu Sahibi mucizem5322
-
- #1.661
böcük aslında seviyorlar mı sevmiyorlar mı bilmiyorum, çok karışık bir şey bizimkisi. Onlar çok mutaasıp benim başım açık, başta bunu kabullenemediler, ama aşkım beni hep onlara sevdirmeye çalıştı, evimize davet ettik annesi ile ablasını geldiler 2 sene önce, bir daha ne bizi davet ettiler ne de görüştüler, sonra bir kaç yerde aynı ortamda bulunduk (düğün gibi) orda bana çok iyi davrandılar. Babası askerden gelmeden nişan olmaz, ayıp senelerce nişanlı beklemek diyor, offffff offff o kadar çok karışık ki, anneme babama ne diyeceğimi bilemiyorum, onlarda anladılar artık üstüme gelmiyorlar, ama sevdiğimden de vazgeçimiyorum ki, o da onlar istemese bile ben senden asla vazgeçmem diyor.
günaydınnnn 2010 gelinleriii keyifler kıyak mı bakimhihoyyyt
3,5 senedir çıkıyoruz. Aileler biliyor, anneler tanıştı ama babalar tanışmadı. Onların adetinde çok nişanlı beklemek olmazmış, askerden dönmeden nişan yapılmazmış, kendi aramızda söylüyüz aşkımla ama henüz bir resmiyet yok ne yazık ki.
böcüküm yazdıklarını okudum gerçekten çok üzüldüm:çok üzgünüm: ben de bu zamana kadar yaşadığım en acı ve ağır tecrübeleri malesef aileme borçluyum:çok üzgünüm:
ben ne kadar kızsamda darılsamda kin gütmem asla yapamıyom aılemden hıc bı sorunum yok bısey olunca kızdığım küstuğum abımlerım bıle benım cnm olduğunu farkedıyorumneysem cnm valla cok zor bı geceydı uykusuzm suan umarım bu sorun bıan önce çözulur babm asla ben para vermem dıo zaten şahıtlerın yanındayken amcamda senın bana borcun yok benım sana var demış babamda boşver demış
canım benim inşalla çözülür bütün sorunlarınız evdeki huzursuzluğun ne kadar yıpratıcı olduğu malum:1hug:
ahh cnm tabıkı cok yıpratıcı bıde bu sorun aıle dışındakı bı ınsan yüzünden sen rahatsız oluyorsanneysem balm RABBIMe bın şükür bundan buyuk acı göstermesın
velvedım sende h geldın balım
dasılvadıdo ctesı maç var:sm_cool: ona odaklayım ama hıc keyfım yok ınş düzelırde gıderım içim rahat olmassa gtmem
böcügüm Allah yardımcınız olsun okudum yazdıklarınızı sıkma canını güzelim
genede cana gelcene mala gelsin balım
baban annen sag yaa iyiler gerisini boşverr
o kıskanc cekemeyen kötü niyetli fesat insanlarıda Allah ıslah etsin
amın cnm
nan bana koca bulmadan gelme dedım neye geldın:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?