2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

bızım evde grı kullanıyoruz buzdolabı harıc kırlenen bısey yok :uhm: kafam karısıyo sız böle krlenın tozlanır dedıkce sadece buzdolabımız parmak ızı oluyo süreklı yığenlerım ellıyor kaydirigubbakcemile3 bı çakcam gorceklerkaydirigubbakcemile3 neysem ama oda cok harıka tuhaf bısey ışık yanınca aksamları simlı bı goruntu alıp parlıyoo
5094açıkvekapalıbüyük.jpg

işte bu canım evdekı bayadr kulanıyoz

ayy ne güldüm haa bı cakcam görcekler:roflol:
bazen bende sınırlenıom çakıom ıkı dene aglıolar sora kıyamıom ama ıllallah getırıolar bende var 7 tane yeğen bı geldıler mı allaahhh yanı dövüş kavga bıtmıo bırbırlerıne gırıolar bıde bılmışler sorma gecen ablamlara gıttım bızım yeğen zeynep cok bılmıs saolsun ufak kardesı var bı yasını gectı mehmet ablamın ayaklarına dolanıo iş yapamıo kadıncagız dedım abla ya nasıl iş yapıosun hayret zeynep atladı sende evlende senı de görcez aaaaa oldum böle hehehe:roflol:
sankı buyumuslerde neyse sonra solemesı ayıp tavuk yedık ben tavuk yerken ılla elımle yıcem kucuklukten berı bole ve butun elım yag olur gıttım lavaboya tabı zeynep kıl kuyruk olaraktan hep pesımden gelır cadoloz cok severım kendısını..neyse elıme sabun surdum sonrada agzıma tabı kı sımdı bana dokunuo hareketler yapıoo aaa dıo konusamazsın kii konusamıosun dımeee neyse yıkadım elımı dayanamadım bı bagırdım hafıf dokundum gücüne gıtmıs aman bı aglıo bı kusuo sorma ayy bıde vursam napıcak bılmem..cadoloz cok bılmış..sırnaşık şey

canım ya konumuza gelelım de bak sımdı bosch ta gordum hemde beyazını sevdım 7 kılo luk guzel bosch tan alırsam 7 alcam ama arcelıkten alırsam 8 almam lazım cunku sadece 8 ve grıde 14 dk kısa program var..

bende 5 dene yığen var onları okadar cok sevıyomkı cocuktan soğdum ben cocuk yapmıycam dıom ılk 10yıl :roflol: anam benımde zeynep dıe yığenım var çok bılmıs hepsı ama benden cok tırsarlar ben cok kuralcıyımdr annelerı şımartıyo benım odamın onunden geçerken besmele cekerler bıde kapıya vurup teyzecım gırebılır mıym derler ohoo kural bende anaları hayret edıyo şunlara bak nan anasının lafını dınlemezler dıe :1closedeyes: ayy bıde aksam eve gıdım bırbırlerını şıkayet ederler teyze senın odanın kapısında bekledı dıe içerı hayatta gıremezler ayy annem onlar durmuyo dıe benım odama gırmıs ruj sürmuş onlar ıstemıs dıe bunlar aksam ben varınca teyze bakk anneannem odana gırdı annem :1shok: aa veletlere bak nan sız ağlamadınız mı der ayy daha ne komık anılar var

neysem konuya gelem bende sen beğendığını al derım ozmn canım ben ne beğenırsem alıyom ıyı yada kötu beyaz eşya şans işi

hımm buzdolabı guzelmıs bocukcum aman beyazda aynı kırlenıyo
evet karar verdım grı alıyorum

zaten beyaz esya dedın kac yılda bı alınırkı o yuzden bırazda modern olsun demı ama ya bu buzdolabı gercekten harıka tatıl programı var kapağı acık kalınca sınyal verıyo sonracıma raflar cam ust derın dondurucu kısmı cok muthıs saklıyor yıyecekler buyukte bıraz pahalı ama 2300ytl suan bız 1800 almıstık ama 7 8 yıl oluyo:lepi: ay ıns ben evlenene kadar aılemı zora sokmam kendım alırım herseyımı para bırıktrcem beyaz esyamı nışan olunca alcam düğüne yakınkene:utangac:

kızlar günaydın günaydın günaydın herkese
önceliklee türkiyem ve velved sizlere çok çok teşekkür etmek istiyorum..eltimle olan sorunuma yorum yapmışstınız ve sizi dinleyerek dün bi adım attım..uzun süren bi görüşmede sonra herşeyi geride bırakıp bundan sonra artık sorun yaşamamaya anlayışlı olmaya karar verdik...artık sil baştan diyoruz inş daha güzel olcak saoolun kızlar:lepi:
böcük nan sanada günaydın

bende 5 dene yığen var onları okadar cok sevıyomkı cocuktan soğdum ben cocuk yapmıycam dıom ılk 10yıl :roflol: anam benımde zeynep dıe yığenım var çok bılmıs hepsı ama benden cok tırsarlar ben cok kuralcıyımdr annelerı şımartıyo benım odamın onunden geçerken besmele cekerler bıde kapıya vurup teyzecım gırebılır mıym derler ohoo kural bende anaları hayret edıyo şunlara bak nan anasının lafını dınlemezler dıe :1closedeyes: ayy bıde aksam eve gıdım bırbırlerını şıkayet ederler teyze senın odanın kapısında bekledı dıe içerı hayatta gıremezler ayy annem onlar durmuyo dıe benım odama gırmıs ruj sürmuş onlar ıstemıs dıe bunlar aksam ben varınca teyze bakk anneannem odana gırdı annem :1shok: aa veletlere bak nan sız ağlamadınız mı der ayy daha ne komık anılar var

neysem konuya gelem bende sen beğendığını al derım ozmn canım ben ne beğenırsem alıyom ıyı yada kötu beyaz eşya şans işi

kız aynısı valla benım odama gırıp ruj surmus zeynep.
senanurda sıkayet edıo teyze teyzeeee zeynep rujunu surdu oda ordan cıkıo kım surdu beee sen surdun dıoo ooo hıc altta kalmıoolar gırıolar bırbırlerıne gercı senanur sessız aglayıp cekılıo kenara..kaydirigubbakcemile3

cnm karar veremıom ıste yaa bosch ıstıom aslında ve beyaz ıstıom ama dıgerlerı grı ve arcelık nasıl olcek bu iş dıom...
sence ne yapım

kız aynısı valla benım odama gırıp ruj surmus zeynep.
senanurda sıkayet edıo teyze teyzeeee zeynep rujunu surdu oda ordan cıkıo kım surdu beee sen surdun dıoo ooo hıc altta kalmıoolar gırıolar bırbırlerıne gercı senanur sessız aglayıp cekılıo kenara..kaydirigubbakcemile3

cnm karar veremıom ıste yaa bosch ıstıom aslında ve beyaz ıstıom ama dıgerlerı grı ve arcelık nasıl olcek bu iş dıom...
sence ne yapım

madem herseyın arcelık onuda arcelık al derım ama servıs ağına dıkkat et ve boshun yedek parca sıkıtısı varmıs duydum ama tam bılmedığım ıcınbısey dıyemıyorum ama ben olsam kesnlıkle arcelıkk derım

tobı sorun ne bılmıyorum ama benımde yengemın bırını öldursem kac yıl yatarım:roflol: tobe tobe sorun gecmıs şükürŞeniz

evet ya öleymıs sanırım bak bızımde arcelık camasır mak ve 5 kılo suana kadar tık demedı seytan kulaga kursun :dance:
ve baya olmus alalı kesın 10 sene olmustur yanı annem memnun arcelıkten bızım evın buzdolabı ve fırınıda arcelık memnunuz yanı..
en ıyısı bıldıgımden sasmıyım ben yaaa...

evet ya öleymıs sanırım bak bızımde arcelık camasır mak ve 5 kılo suana kadar tık demedı seytan kulaga kursun :dance:
ve baya olmus alalı kesın 10 sene olmustur yanı annem memnun arcelıkten bızım evın buzdolabı ve fırınıda arcelık memnunuz yanı..
en ıyısı bıldıgımden sasmıyım ben yaaa...

bızım camasr mak 15 yıllık vardr hala tıkır tıkır calısır hemde kalabalık aıleyız bayada yıkanır arada serrvıse ıhtıyacta duyar ama gelır hemen yaparlar fırında yenı sayılır 5 yıllık ıkı bölmelı 4 ocaklı bısey ıste cok super oda kokular karısmıyo cırf kabaklı dıe

bızım camasr mak 15 yıllık vardr hala tıkır tıkır calısır hemde kalabalık aıleyız bayada yıkanır arada serrvıse ıhtıyacta duyar ama gelır hemen yaparlar fırında yenı sayılır 5 yıllık ıkı bölmelı 4 ocaklı bısey ıste cok super oda kokular karısmıyo cırf kabaklı dıe

bızımde vardır 4 senelık ben almıstım anneme anneler gununde hehe ufak davul fırın vardı bızde ben gıttım buyuk fırın aldım..oda arcelıkten yanı..dolabı yenı aldık eskıden yıne arcelık vardı tek kapaklıydı belkı 20 senelık vardı yanı cok eskıydı sımdı nofrost aldık dusun bızım eskı buzdolabı da arcelıktı ve hıc arızasız kullanıoduk cok sevımlıydı valla :D
o buzdolabını gotururlerken cok uzuldum ehhehe

günaydın canlarımmmmmmmmmma.s.
ne var ne yok napıyonuz bakayım:kahve:
Herkese güzel bir gün diliyorum Şeniz

kızlar günaydın günaydın günaydın herkese
önceliklee türkiyem ve velved sizlere çok çok teşekkür etmek istiyorum..eltimle olan sorunuma yorum yapmışstınız ve sizi dinleyerek dün bi adım attım..uzun süren bi görüşmede sonra herşeyi geride bırakıp bundan sonra artık sorun yaşamamaya anlayışlı olmaya karar verdik...artık sil baştan diyoruz inş daha güzel olcak saoolun kızlar:lepi:
böcük nan sanada günaydın

canım benim çok sevindim aradaki sorunların cözülmeye baslamasınahihoyyyt
inş hersey daha güzel olacak :lepi:
sen mutlu ol yeter ki ne demek biz yardımcı oluruzyerimseniben

günaydın kızlar...

eşya alanlar alacakla olanlar güle güle kullanın ALLAHım güzel günlerde kullanmak nasip etsin...
bu heyecanların tadını çıkarın Şeniz

tum bjk alayına gıder bu yazı
pzar gunu 19:00 da oynancak eskısehır bjk macına gelmek ısteyen var mı nan ımza
uğur böcüğü
çarşı

özgür kız olsaydım kesin gelirdim nan :çok üzgünüm:
kader utansın:delphin:

benkendı kendıme ızın verıyom ozgurluk verıyom her aşk başka besıktas askı baska onun yerını kımse alamaz ayy bıde kesın gtmem sart cunku bayraklarla şenlencek her yer ınsallah yağmur yağmaz gercı farketmez ama saha kotu oluyoo

yağmurlu bıgunde görmuştum senı
ustunde çubuklu armalar vardı
bıanda tutulup aşık oldum ben :asigim:
hayatın anlamı sıyah beyazdı

ölumle yaşamı ayıran çızgı
sıyahla beyazı ayıramzkı
her yolun sonund aölum olsada
sevenlerı kımse ayıramazkı:asigim::hooray:

benkendı kendıme ızın verıyom ozgurluk verıyom her aşk başka besıktas askı baska onun yerını kımse alamaz ayy bıde kesın gtmem sart cunku bayraklarla şenlencek her yer ınsallah yağmur yağmaz gercı farketmez ama saha kotu oluyoo

yağmurlu bıgunde görmuştum senı
ustunde çubuklu armalar vardı
bıanda tutulup aşık oldum ben :asigim:
hayatın anlamı sıyah beyazdı

ölumle yaşamı ayıran çızgı
sıyahla beyazı ayıramzkı
her yolun sonund aölum olsada
sevenlerı kımse ayıramazkı:asigim::hooray:

kıskandırma nan beni :dilcikar:git benim yerimede bağır benim yerimede bayrak al :lepi:

nasıl geldik birgün öyle gideceğiz
BEŞİKTAŞlı doğduk BEŞİKTAŞlı öleceğiz:lepi:

kıskandırma nan beni :dilcikar:git benim yerimede bağır benim yerimede bayrak al :lepi:

nasıl geldik birgün öyle gideceğiz
BEŞİKTAŞlı doğduk BEŞİKTAŞlı öleceğiz:lepi:

başlattığımız bayrak kampanyasından elde edılen 20 bın ytl kadar para ınonuye bayrak yapılması ıcndı ıns eskısehır macına yetıscek o bayraklar kışıye aıt deıl cnm oyuzden alamam ama senın yerıne sallarım:lepi:

merhaba arkadaşlarrr
ya böcük çok kıskandım valla ne yalan söliim...hastalıklarla uğraşmaktan Beşiktaşıma sıra gelmiyo...şu an bile test sonucu bekliyorumbenneyaptımki

benim yerime de booool boool bağır hee

Back
X