- Konu Sahibi mucizem5322
bızım evde grı kullanıyoruz buzdolabı harıc kırlenen bısey yok :uhm: kafam karısıyo sız böle krlenın tozlanır dedıkce sadece buzdolabımız parmak ızı oluyo süreklı yığenlerım ellıyor kaydirigubbakcemile3 bı çakcam gorceklerkaydirigubbakcemile3 neysem ama oda cok harıka tuhaf bısey ışık yanınca aksamları simlı bı goruntu alıp parlıyoo
![]()
işte bu canım evdekı bayadr kulanıyoz
ayy ne güldüm haa bı cakcam görcekler:roflol:
bazen bende sınırlenıom çakıom ıkı dene aglıolar sora kıyamıom ama ıllallah getırıolar bende var 7 tane yeğen bı geldıler mı allaahhh yanı dövüş kavga bıtmıo bırbırlerıne gırıolar bıde bılmışler sorma gecen ablamlara gıttım bızım yeğen zeynep cok bılmıs saolsun ufak kardesı var bı yasını gectı mehmet ablamın ayaklarına dolanıo iş yapamıo kadıncagız dedım abla ya nasıl iş yapıosun hayret zeynep atladı sende evlende senı de görcez aaaaa oldum böle hehehe:roflol:
sankı buyumuslerde neyse sonra solemesı ayıp tavuk yedık ben tavuk yerken ılla elımle yıcem kucuklukten berı bole ve butun elım yag olur gıttım lavaboya tabı zeynep kıl kuyruk olaraktan hep pesımden gelır cadoloz cok severım kendısını..neyse elıme sabun surdum sonrada agzıma tabı kı sımdı bana dokunuo hareketler yapıoo aaa dıo konusamazsın kii konusamıosun dımeee neyse yıkadım elımı dayanamadım bı bagırdım hafıf dokundum gücüne gıtmıs aman bı aglıo bı kusuo sorma ayy bıde vursam napıcak bılmem..cadoloz cok bılmış..sırnaşık şey
canım ya konumuza gelelım de bak sımdı bosch ta gordum hemde beyazını sevdım 7 kılo luk guzel bosch tan alırsam 7 alcam ama arcelıkten alırsam 8 almam lazım cunku sadece 8 ve grıde 14 dk kısa program var..