- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
- Konu Sahibi mucizem5322
uyyy başım dondu ne dıyonuz sız nan bıseycık anlamadım kışıler mı karısmıs nolmuss:shok:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyyy başım dondu ne dıyonuz sız nan bıseycık anlamadım kışıler mı karısmıs nolmuss:shok:
Yok kız bişey olmadı türkiyemin söz nişan fotoları varya topikte onları bizim turkiyemle karıştırmışlar sanırsam :uhm:
ay ben fena karıştırmışım:1shok:
kusura bakmayın ösür:çok üzgünüm:
anldım nan ne bağırıyonus kı:roflol: ayy bı skılıyomkı sormn gtsın uysam ya pazar gelsede mirmirmirmir
kızlar dün annem gelmiş yanıma elinde iki kutu al diyo çeyizine koyarsın hiç açılmamış kültablaları diyo..evet dedim annem çok ihtiyacım vardı tek eksikde oydu zaten dedimsırnaşık şey
ay yazık çeyizle kafayı bozdum diye kadıncağız bişiler yapıyo işde bulduğunu veriyo alıyo:roflol:
daha ne ısten bacı almış ne guzel annen ben hıc onu dusunmemıstım sıgara ıcmedımden mı nee
gaf nan bende ama sureklı uyandıkca ınadına donuyom yaıtıyom bısekılde uyyom ama 3aylık yığenım saolsun bee sabhın korunde kaldırıyo bızleri
GAFCIM bende aynen öyle yaptım upuzun bi liste..limon sıkacağına varana kadar yazdım valla...aldıkca çiziyorum dediğin gbi..bi liste daha yaptım. o listede aldıklarımın fiyatları yazıyo..inş evlenirken ne kadar harcamışım onu görmek için
hatta şu damat bohçası olayı varya bi nişanda bi düğünde götürülüyo onun bile listesini yaptım:sm_cool:
TURKİYEM zaten senin güzel olduğundan hiç şüphem yok bacım:1hug:
een guzellınız benım bı keremm çıkın aradan hıııh
benımde lıstem var bıde pcde aldıklarımın alcaklarımn resımlerı var
al bendende o kadar bende lıstesını yaptım kız :teytey:
aldıklarım alıcaklarım dıe bı lıste yaptım
bırde ödemelerım dıe lıstem var oda her ay ne kadar taksıt ona bkıorum kendıme hıc bısı almıorum hep ceyız zaten bazen ruyama bıle gırıo ceyız ceyız ceyızzz her zaman her yerde en buyuk ceyızzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Damat bohçası 2 keremi veriliyo benim habarım yook :1shok: Listen pcde varsa banada gönderirmisin bakıyım eksik varmı :teytey:
Anaaam çıldırmış bunlar :1shok: kız ben beterim diyodum ama ben sizin yanında hiç bişeyim valla kendimi çeyize vermem lazım benimde :jeyyar:
tatlım pc de liste yok..ama sana sunu öneriyim..meseka yatak odası için alıncakları yaz.mutfağı ayrı liste yap,kişisel alcakarını(iç çamaşırı,tarak seti vs vs) ayrı liste yap,ev için genel alıncakalrı liste yap(süs şyaları,saat vs vs ne istiyosan) onları ayrı liste yap..böylece her kısmı ayrı ayrı düşündüğün için eksik atlama yapmazsın,,ve liste yaparken evdeki dolapları bi karıştır. o an aklına gelmeyen bişeyi görüp hatıralyabilirsi..ben öyle yaptım
bu arada hep evini küçük bi ev olarak hayal et ve eşyalarını ona göre al..fazla bişi alma ebatları büyük falan.çünkü daha sonra sıkıntı olabiliyo..ama düşündüğün gibi olamzda evin geniş olursa oda süper olur hem aldıkalrın sığar hemde o anki mutfağına görede ek süsleme yaparsın veya odana.
bunlar benim düşüncelerim şekercim...bu arada bizde hem nişanda hem düğünde bohça oluyo sizdekini bilmyiorum ama düğün daha detaylı oluyo
çıldırdım vallaha napım yaa ne var ne yoksa ben almak zorundayım o yuzden böle heveslenıorum onuda alım bunuda dıe ama suan alamıorum nısan var nişanımız da cıksın aradan bak neler alıyorum daha cok konsantre olcam o zaman...
kız bızde 10 ekım dusunuoz saka maka yıne az kalmıs yılbasına kadar saymıyorum zamanı yılbasından sorada 10 ay kalıo cok az kalıo olleyyhihoyyyt