2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

merhabaaalaaar arkadaşlarrr
valla hava çok ürkütücü he şimdi sokağa çıkmam lazım ama korkuyom ne yalan söyleyim zayıf da bişeyim zaten uçup gitmiyim diye...
böcükcan yarın maça gitçez gibi görünüyo ama sözlüm her an çark edebilir soğuktan hasta felan olmiyim diye:asigim:

stada uçma olayına gelince,
geçen sene sivas maçında ben uçmadıysam kimse uçmaz heraldekaydirigubbakcemile3sırf protesto için o havada kalkıp maça gitmiştim deee fırtınadan ayakta bilem zor duruyodum anam ne gündü bee

merhabaaalaaar arkadaşlarrr
valla hava çok ürkütücü he şimdi sokağa çıkmam lazım ama korkuyom ne yalan söyleyim zayıf da bişeyim zaten uçup gitmiyim diye...
böcükcan yarın maça gitçez gibi görünüyo ama sözlüm her an çark edebilir soğuktan hasta felan olmiyim diye:asigim:

stada uçma olayına gelince,
geçen sene sivas maçında ben uçmadıysam kimse uçmaz heraldekaydirigubbakcemile3sırf protesto için o havada kalkıp maça gitmiştim deee fırtınadan ayakta bilem zor duruyodum anam ne gündü bee

nan ben kesın gtcem ıns yanııışakkıdı ucarsamda feda olsun bı böcuk bjk yekaydirigubbakcemile3 olum nan bulussak olmz mı acıkta mı olcaksınız kapalıda mıCADIARZU

nan ben kesın gtcem ıns yanııışakkıdı ucarsamda feda olsun bı böcuk bjk yekaydirigubbakcemile3 olum nan bulussak olmz mı acıkta mı olcaksınız kapalıda mıCADIARZU

böcüğüm biz yeni açıkta olacaz gidersek eğer...en üst katta kuytu bi yere sığınırız artıkınsırnaşık şey

böcüğüm biz yeni açıkta olacaz gidersek eğer...en üst katta kuytu bi yere sığınırız artıkınsırnaşık şey

bende eskı acıkta yerım napım bu seferlık sansıma acık cıktı bayrakların cekımlerını yapmam lazım burayada koyarım resımlerı ıns cok fırtına cıkmazda gıderım yoksa carsı benı oyar resım beklerler benden kaydirigubbakcemile3 uyy catımız uctu kız bızm fırtına cok fecı eve nasıl gtcem ağırlık bulamda bacaklarıma bağlayım:1closedeyes:

takıp edıyo bazen zatı ama bısı demes herhal nan bu ask sadece bjk askı dems demes:utangac: ayy öpsem öpsem öpsem-tatlicadiarzu-

bulmuş kuzu gibim çocuğu
anam benimkine tv deki bir çocuk için laf ettiydm geçenlerde dediğime pişman ettirdi 2 saat tartıştıydık birde öpsem desem şaka bilem tamam artık otur çek tribini :delphin:

bulmuş kuzu gibim çocuğu
anam benimkine tv deki bir çocuk için laf ettiydm geçenlerde dediğime pişman ettirdi 2 saat tartıştıydık birde öpsem desem şaka bilem tamam artık otur çek tribini :delphin:

yaww kıskanman benım su avatarım yuznden azmı kavga ettık ama elımde ıplerı ölece konusur durur anca:dilcikar: hem bjk askı ıcın herseyı yaprım allahtan oda bjklı

yaww kıskanman benım su avatarım yuznden azmı kavga ettık ama elımde ıplerı ölece konusur durur anca:dilcikar: hem bjk askı ıcın herseyı yaprım allahtan oda bjklı

ALLAHtan evet benimkinin de umrunda değil kendisi gs li ama maça gidim falan öyle fanatik değil olsada olur olmasada uzaktan takip sadece bende fanatik olmadığımdan bu konuda şanslıyım kaydirigubbakcemile2
ben gönülden seviyom bjk mı :lepi:

nan burayı iyice stada cevirdiniz:mymeka:
mac tribün bjk konusuyonuz :oklava:
konuya dönseniz yaaaa.s.

nan burayı iyice stada cevirdiniz:mymeka:
mac tribün bjk konusuyonuz :oklava:
konuya dönseniz yaaaa.s.

kızma tımam :çok üzgünüm: bir biskrem versem :icecream:

yahu benim daha ne sözüm ne nişanım ne bir çeyiz alımım olmadığı için uzak kalıyom konuya napim uzaktan izliyom sizi arada katılıyom oda buna denk geliyo..
hep böcüğün yüzünden :delphin:

Son düzenleme:
kızma tımam :çok üzgünüm: bir biskrem versem :icecream:

yahu benim daha ne sözüm ne nişanım ne bir çeyiz alımım olmadığı için uzak kalıyom konuya napim uzaktan izliyom sizi arada katılıyom oda buna denk geliyo..
hep böcüğün yüzünden :delphin:

canım sevdigin bir insan varsa böyle hayallerinde vardır sonucta dimi:1hug:

canım sevdigin bir insan varsa böyle hayallerinde vardır sonucta dimi:1hug:

var tabide almıyoruz bişi o yüzden çeyiz konusunda fikrim olmuyo şeker valla yarın geliyor deseler elimiz ayağımız karışcak ama babam bilmediği içn alamıyoruz anlamasın durduk yere niye alıyonuz falan der diyo zaten kuşkulanıyo :utangac:

var tabide almıyoruz bişi o yüzden çeyiz konusunda fikrim olmuyo şeker valla yarın geliyor deseler elimiz ayağımız karışcak ama babam bilmediği içn alamıyoruz anlamasın durduk yere niye alıyonuz falan der diyo zaten kuşkulanıyo :utangac:

kelebegim benimde alıncak seyler var daha alalım dicem aynı dert var:roflol::roflol:
noluyo dicek babam ne acelesi var diye seslenmiyom sositososito
hele nişanlan sona alalım diyolar bazen konu acılınca:asigim:

kelebegim benimde alıncak seyler var daha alalım dicem aynı dert var:roflol::roflol:
noluyo dicek babam ne acelesi var diye seslenmiyom sositososito
hele nişanlan sona alalım diyolar bazen konu acılınca:asigim:

ay sorma bak babamdan gizli gizli aldıklarımızı sayıyım sana :))))

karacanın 6 kişilk kahvaltı takımı
kettle
rondo
mikser takımı
tost makinesi
ufak tefek cam kaseler falan var onları saymıyorum...
unuttuğum bişi varmı bilmiyormda bu kadar sanırım
nasıl çok dimi bunların borçları bitsin yine alırız gizli gizlikaydirigubbakcemile3

ay sorma bak babamdan gizli gizli aldıklarımızı sayıyım sana :))))
karacanın 6 kişilk kahvaltı takımı
kettle
rondo
mikser takımı
tost makinesi
ufak tefek cam kaseler falan var onları saymıyorum...
unuttuğum bişi varmı bilmiyormda bu kadar sanırım
nasıl çok dimi bunların borçları bitsin yine alırız gizli gizlikaydirigubbakcemile3

nan sen gene bayagı almısın ben calısmıyomda alamıyomdasenağlama
ahhh ahh bir işe giremedim yoksa alırdım gizli saklı sositososito
kursada gitcem işe girem diye ama kısmet hersey işte:Saruboceq:

nan sen gene bayagı almısın ben calısmıyomda alamıyomdasenağlama
ahhh ahh bir işe giremedim yoksa alırdım gizli saklı sositososito
kursada gitcem işe girem diye ama kısmet hersey işte:Saruboceq:

sanki ben çalışıyom çalışsam gizliye gerek kalmaz alırım o zaman bişiden şüphelenmez...,
zaten çalışsaydım bitmişti şimdi aldıydım herşeyimi
ama işbulamıyorum senağlama

hıncık ben geldımkaydirigubbakcemile4
evdeyım ucmadam geldım şükürlerolsun :Saruboceq:

nan konuyu ben mı actım bee evt ben actım kaydirigubbakcemile3
bırı ceyıs mı dedı:1rolleyes::asigim:
ay bende azcık aldım daah cok eksık vaa:delphin:

Back
X