Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrr yazdıklarını okumaktan canım çıktı ne kadar çok yamışınız öyle ne güzel kaydirigubbakcemile3
ben burdayım cnm sadece 2 gün boyunca çarşıdaydım iğne aradım ayy prengly 1500 iğnesi ne zor bulunuyor öldüm resmen aramaktan en son bi eczane depoda var ama kırıkmı bilmiyorum baydır ordaymış dedi ben olsun bi getirin 2 tane vurunacağım içinden dedim getirdiler sağlammış dün onu aldım
ne güzel shbet etmişiniz ben kaçırdım cnm belirti varmı die sormuşunuz belirti kasıklarım ağrıyor arada işte 7 gün kaldı öğrenmeme bakalım hayırlısı inşş olur
yaa şu üsteki pide var ya reklam ay çok cnm çekiyor valla bazen hamilemiyim die düşünüyorum ama umudumda yok hamile olucağıma herşeyin hayırlısı
kızlar bide birşey sorucam meryem suresini okuyosunuz bende hatim yaptım bitmke üzere meryem süresini okumanızın sebebi ne kaç tane okuyosunuz o süre çok zor bende okuyum söleyinde

cnm belirti olarak işte kasıklarım ağrıyor arada iğnelerden olabilir die düşünüyorum bide karnım şiş iki büklüm olunca kasıklarım batıyor bişey varmış gibi o kadar şişki düşün oda ilaçlardan iğnelerden olabilir die düşünüyorum 7 gün sonra öğreniceğim

burpum ya araştıra araştıra öğrendik işte demek cillop gibiymiş seninkiler ha:))
ablan senin için mutlaka üzülmüştür kimbilir ne hayallaer kurarak hamiş kaldı ama sonra insan üzülüyr bizde herşeyi yutmak zorunda kalıyoruz her ne kadar boğazımıza takılsada....
evet maaşımız az malesef ama bu iş gönül işi vicdan işi ben bunu bilerek ve isteyerek tercih ettim çocukların bir gülümsemesi onlara birşey öğretmek helede okumayı öğretmek inanılmaz bir keyif ... o minicik yüreği heyecandan pıt pıt atarak okumalarına şahit olmanızı isterim sanırım dünyanın en güzel manzarası:))
sen yasaklısın tabi konuşursun böyle......

öslem ne yapıosun nasılsın? ayyy kızlar sizde olmazsanız ben ne yapıcam iyice hayata küserim valla çok iisiniz hepiniz ben önce siz beni kabul etmezsiniz sandım ama sizler o kadar alçakgönüllüsünüz ki kim gelirse gelsin kabul edersiniz

ya şu tahminlerimiz birde kendimizde tutsa yok anacım yok olmuyor işte

benim o geliliğe girebilmem için 3 kere 7 kilo vermem gerek malesef((

ayy cnm inan yazını okurken çok duygulandım ne güzel kutsal bi iş yapıyosun

ne var canım bende balık etliyim hemde balina türünden sevimliyim ama ha:))
nispet yapıyoruz sanki.... gelemem mi sanıyorsunuz

tuanay la denizide izmire görmeye gitsem bebek mobilyası hamile kıyafeti filan almaya gidince.süper olur peki özlemimi nasıl görcem daha nursim var ezmag var maviş var

ankaraya yolu düşerse çankırıya da gelirsin benide maviyide aradan çıkarırsın:)))

canım seni asla unutmadık sana sitemimiz seni sevmemizden aslında daha çok aramızda olmanı istememizden... çok uzun yollardan geçiyoruz ve bu süreç bizi inanılmaz yıpratıyor senin böyle olmadığını bilsek bile bazen bir noktada patlıyoruz işte ama senin güzel haberin bizi inan çok mutlu eder.... güzel haberlerini bekliyoruz buraya yazmadan gidersen asıl o zaman yersin paparayı ona göre....aklinialirimsmile

bende öyle sevrim de inşallah becerebilirim ((

canım ya olsunda onun bıdı bıdısı olsun o senin iyiliğin için yapıyor eee sende birkaç gün katlanıver zamanla alışır bırakır :) aman ya boşver yan gel yat kocişinide kakılmış gibi kullan hak ederse....alkisalkisalkis
yemeğim hazırlanıyor çorba , pırasa (eşim beni öldürrecek ama ne yapayım seviyorum) , pilav, (salata, yoğurt zorunlu olanlar) ....

ondan en son tercih kuşum bende hiç sevmedim çok nemli havası var boğulcak gibi oluyorsun..

ay evet boğulacak gibi oldum bende ... ne sıcak birde ya ben öyle sıcak görmedim oturduğun yerde terliyorsun günde 10 kez banyo yapıyorsun derim yüzülmüştü yıkanmaktan ya ... sevmem öyle terli terli lmaz:

bence ayıp ollur canım ya madem 2 ay kalmış biraz daha sabret ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…