herkes kacmış yakalayamamısım ufff yaaa sinir oldum kaynatmısınız zaten oku oku canım cıktı.gezmeye filan gitmedim bilgisayar yoktu servisteydi neyseki tanıdık biraz önce aldık sağolsun yapıvermiş bende hemen geldim ama yetişememişim.tuanay beni nereye haklıyor o yok kiii
burpum sevindim hadi baklaım patlatacan guzel haberi bize bu sefer kacısın yok.
moraller bozuk bende aksam telefon caldı eşimin universiteden arkadası kesin dedim eşi hamile veeee doğru tahmin etmişim yine bir hüzün kapladı elimde olmadann napıyım can bu
ne yazcagımıda unuttum valla semracım epey kilo almışsın önemli olan senin bebişin sağlığı en doğru kararı siz vericeksiniz doktorunuzla.
özlemim helal sana beee 7 kilo ben versem 7 kilo gelinliğede sığarım cıtır bi liseli olurum valla
iyice ayıplasmıssınız siz masallah allah artırsın sekerler ne guzel....
burpum ya araştıra araştıra öğrendik işte demek cillop gibiymiş seninkiler ha:))
ablan senin için mutlaka üzülmüştür kimbilir ne hayallaer kurarak hamiş kaldı ama sonra insan üzülüyr bizde herşeyi yutmak zorunda kalıyoruz her ne kadar boğazımıza takılsada....
evet maaşımız az malesef ama bu iş gönül işi vicdan işi ben bunu bilerek ve isteyerek tercih ettim çocukların bir gülümsemesi onlara birşey öğretmek helede okumayı öğretmek inanılmaz bir keyif ... o minicik yüreği heyecandan pıt pıt atarak okumalarına şahit olmanızı isterim sanırım dünyanın en güzel manzarası:))
sen yasaklısın tabi konuşursun böyle......
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canım bende 1,64üm.senden kısayım yani.ben evlendiğim zaman 55 kiloydum sonra çok dikkat ettim sspora gittim ve zayıfladım 45e düştüm yaklaşık 4 yılda hep sıfır beden gezdim.ama çevremdeki herkes kilo al diye baskı yapıyodu çok zayıf olunca güzelliğim bozuluyomuşşş...oda neyse..insanlar balık etli insana alısıklar.biraz zayıf olunca hastalıklı gibi zannediyolar.ama tabi şuan acısını çıkaryorum.şiştikçe şişiyorum.bana dua edin , normal doğum yapabileyim ki sonra spora gidebilirim.senin boyun oldukça iyi.bence eşin çok uzun boylu,olsun zaten bi bayanın yanında erkekde biraz uzun boylu olmalı dimi ama)...
ataşehir bize çok yakın.sen hergün karşıya geçiyosun demek zok zor şu istanbul trafiğinde.allah yardımcın olsun canım.bigün görüşelik valla kızlara nispet yaparız)keşke hepimiz yakın olsakda hep birlikde görüşebilsek.ben sana özelden numaramı atarım biara...
tuanay la denizide izmire görmeye gitsem bebek mobilyası hamile kıyafeti filan almaya gidince.süper olur peki özlemimi nasıl görcem daha nursim var ezmag var maviş var
kızlar merhaba yanlış anlamışsınız beni daha önce yazdığım dönemde aşılama sürecinde değildim ama hergün sayfayı takip edip yorumlar yapıyordum daha sonra psikolojim iyice bozulmaya başlayınca hem sizi hem de kendimi olumsuz etkilememek için yazmadım bir süre fakat zaman zaman yazmasam da takip ediyordum sizi daha sonra farklı bir siteye geçme durumunuz olmuştu ben de ondan sonra forumlara takılmaz oldum ve geçenlerde bu topic i görünce çok sevindim kızlar gitmemiş diye ama sayfalar da bir o kadar dolmuştu onun için tekrar aranıza alırmısınız demiştim ben sadece aşılama sürecinde yazıp bırakmak değil sadece hergün yazamayağımı belirtmiştim ayrıca ben geçen ay da aşılama yaptırdım bu ay da yaptırdım aşılama yaptırdığım zaman yani ihtiyaç duyduğum zaman sizi kullanmadım ve de yarın aşılama sonucumu da kan testi yaptırarak alıcam kullanmak isteseydim aşılamadan sonraki süreçlerde yazardım değil mi ben sizi sevdiğim için siz de beni unutmayın istemiştim sadece
evet ya kesin aglarız ben okurken bile duyuglandım şimdi.çok zayıf olmayın skeerler ben sevmem hastalıklı gibi zayıf olanları zopaalrım sizi...
sadece dogurmamıs gibi yannında cocugu olupta zayıf görünenleri severim
yarım saat sonra örrtmenlerimizde gelir :)) bakalım özlemin menüde ne var
hehe bende nohut var ama bittikten sonra yemek yapmayaacağım ben rolantideyim zati ağrıdan gebereceğim yarın devir hizmet ettirme devridir :))))
amaan off eğer transfere kadar gelirsem eşim çoook çekilmez oluyor eğilme kalkma yan dönme nereye haa tuvaletemi şunu ye bunu ye ığğğğğğğğğğğ her hareketime kota koyuyor bıt bıt tepemde yaaa başlayacak gene vıdı vıdıya
ondan en son tercih kuşum bende hiç sevmedim çok nemli havası var boğulcak gibi oluyorsun..
ne bileyim hangisi off ne zor ya birde bunu takip edemiycem valla..şeffafdı işte
amaaan napalım biz elimizden geleni yapalımda gerisi Allah a kalmış..
kızlar ya ben çalışmak istiyorum eşim istemiyor bu zamana kadar hiç karşı gelmezdi hatta evde oturunca ona sararım diye hep çalışmamı isterdi.. başvuru yapmıştım aradılar yarın sbh 9.30 da görüşmem var kabul de ettim..2 ay sonra tedavi başlayınca çalıştırmazmış boşu boşuna girme diyor off daraldım da artık bir yandan da haklı ne yapsam kaldım ortada işe başlasam 2 ay sonra bırakmak ayıp mı olur..
örtmenim gelmemiş daha ben çıkıyorum kızlar kociş 5 te geliyor daha yemek yok..
nursimcim sen nasılsın hani bu hafta yazacaktın bize yoğunsun herhalde yoksa habersiz bırakmazdın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?