Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim gelmişisin canım naber?yordumu bugün seni afacanlar?

canım ya iyiyim sen nasılsın? yorulmaya başlamadık daha biraz daha sonra yoruluruz 23 nisan yaklaşırken :))) senin minik cadı ne alamde ay keşke olsanda sevsem ya çok istiyorum bu aralar bir bebiş ısırmayı ben:))

valla gevezeleştik iyice ama ben çok memnunum birde takip edebilsem aynı anda daha mutlu olacağım:))
iğneyi bulman iyi olmuş canım ya ... belirtiler var diyor ama:)) inşallah sonuçta öyle olur... 1 hafta sonra öğreniyoruz ha ne güzellllll....
pideyi bende istiyorum yanınada ayran cokacimcoook
bizce kolay çünkü türkçesini okuyoruz :)) mavişimiz söyledi bizde başladık çocuk isteyenler okuyormuş çoğununda olmuş mavişde dahil...

canım iyiyim yemek yapıyorum :)) sende iyiki varsın biz her zaman diyoruz kapımız bizi satmayacak herkese sonuna kadar kapımız açık.... sende öylesin ki bizimlesin şekerim...

ayy cnm inan yazını okurken çok duygulandım ne güzel kutsal bi iş yapıyosun

evet canım bir kere daha dünyaya gelsem yine öğretmen olurdum ben öyleyim öğrencilerimle ağlayarak ayrılıyoruz her sene(( çok seviyorum ve fazlasıyla belli ediyorum sanırım....

slm kızlar bugün ben yoğundum yazamadım kaynatmışsınız dün burdaydım kimse yoktu canım sıkılmıştı...neyse iiki varsınız ama gamzenin dediği gibi sizle burada güzel kötü herşeyi paylaşmak beni fazlasıyla mutlu ediyor şimdilk ancak bu kadar yazıyorum.... akşama görüşürüz inş...

Kızlar,slmmmm,nasılsınız bakalım?Benim badeciklerim çok ağrıyor.Keyfim yok...ınşallah iyileşirim benim hastalığım çok nazlı olur hiç çekilmez....

senin nazını yerim ben tuanayım gecmiş olsun.sen ne kadar cok hastalanıyorsun bakmıyor mu koçisin sana.yoksa sen mi bakmıyorsun kendine bak zopalarım seni ben.hadi dinlen yat yumoş yumoş tamam mı....

özlemim sanki 100 kilosunda 3 tane 7 vercekmişmiş

denizim iki ay için hiç işe baslama derim ben senin için iyi olsada karsı tarafa cok ayıp olur sonra sana tam alışmışken ortada kalırlar yenisini bulmaları gerekir iş kaybı olur otur dinlen keyfini çıkar vur dibine tembbelliğin...

gamzecim Allah kabul etsin hatimini canım bende eski yazı ögrenmek cok istiyorum oyle okuyabilmek şimdilik idare ediyorum yeniden baslıcam meryem suresine şimdi baslasam olmaz mı yaaa
siz bana hatırlatırmısınız sekerlerrr

özlemcimi lk defa menü beni sarmadı ben pırasa hiç sevmem hatta tadını bile bilmem hiç yemedim.nasıl oluyorsa tadını bilmeden sevmemek annem hiç yapmaz ondan sanırım.kokuyor derler bide pişerken öyle seylere dayanaamam.burp e gideyim bu akşam ben nohut severim çünki
bu arada kac soru cözdün şekerim...

bi tuanayım var herkes yemege gitmiş di miii
duygularım iniş çıkışlarda yine ananem hergun dua ediyormus annem de namaza baslamıs babamda sanırım hepsi benim için öyle oldugunu düşünüyorum tüp bebeği duuynca ananem nasıl bakakrız ikiz bebeklere demiş sanki biri tuttu öbürüde olacak gibi bende ne olcak herkes birine bakar sorunmu asıl üçüz olunca naparsın dedim.annemin yüzünü görmeliydiniz yazık kadıncagız sanki gerçekmiş gibi mahfoldu....tüplerinide baglatırsın bide gerisi gelir dedi çok güldüm tabi sonrada aglama olmazsa olmaz.o kadar kolay sanki tedaviler sonuc vermedide tüp te kesinmiş gibi konuşuyoruz insanoğlu işte bilmediği şeyleri hep kendine yoruyor

nerde pide reklamı var ben hiç görmedim.zaten görsem hemen canım isterdi di mi ama...
simt düşkünü oldum yani gevrek der bazı arkadaslar hergun canım yemek istiyor takıntılı oldum sanırım ben...

gercekten görüşmeyi çok istiyorum kızlar sizle...
çok ilginç birşey ama sanki sanal değilde mesela lisede üniversitede hayatımızn bir kısmını paylaşmısız gibi hissediyorum.....

sanki ufukta bir buluşma tarihi görünüyor buluşacakmıyız neyiz :))))) valla bizden beklenir bizden bebiş hariç herşey beklenir :)))

bebingcim senin o lafına netbooku dişimde taşırım ben beaaah
özlemcim belli suratından sevecenliğin öğrencilerin çok şanslı nekadar güzel keşke herkez işini senin gibi severek yapsa
gamze nursim delimisiniz siz iyiki siz geldiniz katıldınız aramıza renk kattınız
tuanay geçmiş olsun canım ne yaptın soğuk biramı yuvarladın bakiiim :))))
denizcim ben iş kolik manyakkolik biri olduğum için çalış diyorum sana canım yaa boşver neden iki ay sonra ayrılman gereksinki devam edersin kocişin sen başladıktan sonra eminim anlayış gösterir çalışmana

sorma semracım heleki sabah 9 da dersim olduğu günler birbuçuk saatte işe varsam şanslı sayıyorum kendimi

selam kızlar
öldüm bugün yaaaaaa
doktora gittim özlemcim mehmet ekif e
1 yumaoş var 17-18mm çok güzel dedi doktor 13.gün bugün çatlama iğnesi ol dedi
bi de endometrium olması gereken gibi değilmiş yani daha tam toparlanamamış gibi dedi çok umutlanma diye söylüyorum dedi olabilr de ama olmayabilir de dedi ama bu bence boşa umutlanma bebek mebek yok demek((((((((((((((((((
neyse bi kere hamile kalan bin kere kalır korkma dedi
olmazsa yine gel takip edelim falan filan
canım sıkıldı
bi de iğneyi bulamadık biz de gamze gibi bu arada gamze sen niye aradın o iğneyi aşılaman oldu ya senin????
ara ara ara iğne yok
gittim doktora başka b,i iğne yazdırdım
ara ara ara o da yok olsa bile rapor lazımmış
rapor olmadan devlet karşılamıyomuş
ağladım yollarda bi eczane yarına getirtiriz dedi ama çok geçti:=(((((((((((((((((((((((
ağlarken eşim son bi eczaneye girdi orda doktorun ilk yazdığı iğne varmış:)))
ucuz olan:))))))))))))))))))
aldım yaptırdım iğneyi
36 saat sonra çalışacaz işte
yarın gece yarısından sonra:))))))))))))))))))
ama bişey beklemiyorum kafam karıştı endometrium falan filan bi araştırym netten
gelirim yine öptüm herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…