özlemcim gelmişisin canım naber?yordumu bugün seni afacanlar?
kızlarrr yazdıklarını okumaktan canım çıktı ne kadar çok yamışınız öyle ne güzel kaydirigubbakcemile3
ben burdayım cnm sadece 2 gün boyunca çarşıdaydım iğne aradım ayy prengly 1500 iğnesi ne zor bulunuyor öldüm resmen aramaktan en son bi eczane depoda var ama kırıkmı bilmiyorum baydır ordaymış dedi ben olsun bi getirin 2 tane vurunacağım içinden dedim getirdiler sağlammış dün onu aldım
ne güzel shbet etmişiniz ben kaçırdım cnm belirti varmı die sormuşunuz belirti kasıklarım ağrıyor arada işte 7 gün kaldı öğrenmeme bakalım hayırlısı inşş olur
yaa şu üsteki pide var ya reklam ay çok cnm çekiyor valla bazen hamilemiyim die düşünüyorum ama umudumda yok hamile olucağıma herşeyin hayırlısı
kızlar bide birşey sorucam meryem suresini okuyosunuz bende hatim yaptım bitmke üzere meryem süresini okumanızın sebebi ne kaç tane okuyosunuz o süre çok zor bende okuyum söleyinde
öslem ne yapıosun nasılsın? ayyy kızlar sizde olmazsanız ben ne yapıcam iyice hayata küserim valla çok iisiniz hepiniz ben önce siz beni kabul etmezsiniz sandım ama sizler o kadar alçakgönüllüsünüz ki kim gelirse gelsin kabul edersiniz
ayy cnm inan yazını okurken çok duygulandım ne güzel kutsal bi iş yapıyosun
kızlar hepinizi öpüyorum ben biraz kuran okuyacağım sonra görüşürüz
sanki ufukta bir buluşma tarihi görünüyor buluşacakmıyız neyiz :))))) valla bizden beklenir bizden bebiş hariç herşey beklenir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?