Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mavi niye bukadar ümitsizsin canım yaa benim bir alay ilaçla yumoşum o boya gelemedi bir düşünsene yarın minik minik bi boka yaramaz yumurtaları toplatacağım
endometriumun kaç mm olmuş acaba birde kan verdinmi e2 in kaç acaba

ingilizce çalışmaktan düşüncelerim bile ingilizce oldu saçma sapan sonradan görme krolar gibi kendi kendime ingilizce konuşuyorum can yazıyorsa ken okuyorum muhaaa eşimede habire farkında olmadan herşeyi ingilizce söylüyorum çok rezilim I hope I get pregnant as soon as possible, course you,
maybe we'll get pregnant all the English writers I had not tried it so let's also try

yaaa stres yaptı yarın daha önce hiç strese girmemiştim ama nekadar zor bir şey olduğunu bildiğim için şimdi streslendiiimmm

canım ben geldim...sen napıyorsun bu satte burda...
kimseler yok herkes tv basında herhalde.

mavicm cok sevindim süper kist gitmiş ve yumos 18 mm super daha ne istiyorsun nasıl guzel denk geldi hadi boş durmayın calısın.bak bu ay sen nasıl umutluydun tutacak büyük ihtimalle

düşünsenize nusim ve ezmag ın asılaması tutuyor ve burp tüpgazı üstüne hemen hemen aynı zamana denk gelir mavişi n süpriz doğaaaaaaaaaaaal gebeliği var ya daha ne olsun di mi ama

Kızlar,slmmmm,nasılsınız bakalım?Benim badeciklerim çok ağrıyor.Keyfim yok...İnşallah iyileşirim benim hastalığım çok nazlı olur hiç çekilmez....

canım biz iyiyizde sen nasılsın? üşüttün mü neden bademciklerin ağrıyor tatlım? kendine dikkat et ne olur havalar pek dengeli değil bir sıcak bir soğuk dikkat et...

öyleyim tabi accık daha zorlasam hesap tam yuvarlanacakta diyetteyim diye uzaklaştım biraz...

bence ondan kaynaklanıyor benimde annem lahana hiç yapmazdı bende onu hiç sevmem damak zevki işte...

bende meraktan çatladım ama buraya senin yazmanı bekledim ne olur ne olmaz diye artık tedirginim birşeyler yazarken çünkü
ne güzel yumişin gelişmiş işte çalış bakalım bizde çalışacağız ama yumurta yok mu var mı bilmeden en azından sen varlığından eminsin:) ilacı bulmana sevindim inşallah bu ay meleğin seni bulur tabi benim şaşkın melekte beni:))))))
endometrium bebeğin yerleşmek için geldiği konaklama yeri:)) yatağını hazırlamamışsın annesi ... onun belli bir kalınlığa ulaşmış olması gerekiyor ama onu ilaçlada yapıyorlar yanlış bilmiyorsam...

bencede:)):kedi:

düşünsenize nusim ve ezmag ın asılaması tutuyor ve burp tüpgazı üstüne hemen hemen aynı zamana denk gelir mavişi n süpriz doğaaaaaaaaaaaal gebeliği var ya daha ne olsun di mi ama

ya beni niye unuttun küstüm işteaklinialirimsmile

ii akşamlar hatunlar işten eve geldim yemek yedim sonrada kanepede uyuyakalmışım güzecel kafam şişti bugün işte çok yoruldum...
mavicim ne güzel yumişin gelişmiş burpla yakın zamanlarda alırız sizin sonuçlarıda...inş patır patır peşpeşe gelir güzel haberler...
bebingcim ben prasaya bayılırım okudukça canım çekti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…