Kızlar,slmmmm,nasılsınız bakalım?Benim badeciklerim çok ağrıyor.Keyfim yok...İnşallah iyileşirim benim hastalığım çok nazlı olur hiç çekilmez....
senin nazını yerim ben tuanayım gecmiş olsun.sen ne kadar cok hastalanıyorsun bakmıyor mu koçisin sana.yoksa sen mi bakmıyorsun kendine bak zopalarım seni ben.hadi dinlen yat yumoş yumoş tamam mı....
özlemim sanki 100 kilosunda 3 tane 7 vercekmişmiş
denizim iki ay için hiç işe baslama derim ben senin için iyi olsada karsı tarafa cok ayıp olur sonra sana tam alışmışken ortada kalırlar yenisini bulmaları gerekir iş kaybı olur otur dinlen keyfini çıkar vur dibine tembbelliğin...
gamzecim Allah kabul etsin hatimini canım bende eski yazı ögrenmek cok istiyorum oyle okuyabilmek şimdilik idare ediyorum yeniden baslıcam meryem suresine şimdi baslasam olmaz mı yaaa
siz bana hatırlatırmısınız sekerlerrr
özlemcimi lk defa menü beni sarmadı ben pırasa hiç sevmem hatta tadını bile bilmem hiç yemedim.nasıl oluyorsa tadını bilmeden sevmemek annem hiç yapmaz ondan sanırım.kokuyor derler bide pişerken öyle seylere dayanaamam.burp e gideyim bu akşam ben nohut severim çünki
bu arada kac soru cözdün şekerim...
sanki ufukta bir buluşma tarihi görünüyor buluşacakmıyız neyiz :))))) valla bizden beklenir bizden bebiş hariç herşey beklenir :)))
selam kızlar
öldüm bugün yaaaaaa
doktora gittim özlemcim mehmet ekif e
1 yumaoş var 17-18mm çok güzel dedi doktor 13.gün bugün çatlama iğnesi ol dedi
bi de endometrium olması gereken gibi değilmiş yani daha tam toparlanamamış gibi dedi çok umutlanma diye söylüyorum dedi olabilr de ama olmayabilir de dedi ama bu bence boşa umutlanma bebek mebek yok demek((((((((((((((((((
neyse bi kere hamile kalan bin kere kalır korkma dedi
olmazsa yine gel takip edelim falan filan
canım sıkıldı
bi de iğneyi bulamadık biz de gamze gibi bu arada gamze sen niye aradın o iğneyi aşılaman oldu ya senin????
ara ara ara iğne yok
gittim doktora başka b,i iğne yazdırdım
ara ara ara o da yok olsa bile rapor lazımmış
rapor olmadan devlet karşılamıyomuş
ağladım yollarda bi eczane yarına getirtiriz dedi ama çok geçti:=(((((((((((((((((((((((
ağlarken eşim son bi eczaneye girdi orda doktorun ilk yazdığı iğne varmış:)))
ucuz olan:))))))))))))))))))
aldım yaptırdım iğneyi
36 saat sonra çalışacaz işte
yarın gece yarısından sonra:))))))))))))))))))
ama bişey beklemiyorum kafam karıştı endometrium falan filan bi araştırym netten
gelirim yine öptüm herkesi
canım ben geldim...sen napıyorsun bu satte burda...
kimseler yok herkes tv basında herhalde.
mavicm cok sevindim süper kist gitmiş ve yumos 18 mm super daha ne istiyorsun nasıl guzel denk geldi hadi boş durmayın calısın.bak bu ay sen nasıl umutluydun tutacak büyük ihtimalle
düşünsenize nusim ve ezmag ın asılaması tutuyor ve burp tüpgazı üstüne hemen hemen aynı zamana denk gelir mavişi n süpriz doğaaaaaaaaaaaal gebeliği var ya daha ne olsun di mi ama
sayfalar cosar bi<z cosarız ayy ne guzel olur içiimi sevinç kapladı birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?